Hvordan man skriver et følgebrev til en Manufacturing job

Arbejde på din curriculum vitae og angivelse alle de nødvendige kvalifikationer er ikke nok, når man søger et job, du ønsker. Uden vedlagte følgebrev, er utilstrækkelig din ansøgning. Det er blevet sagt igen og igen gennem jobsites og jobopslag, at et følgebrev er langt vigtigere end CV'er. Alligevel jobansøgere center deres opmærksomhed på at gøre deres CV mere interessant. Følgebrevet fungerer som en hurtig guide til arbejdsgiverne at se, om den arbejdssøgende er egnet til jobbet. De fleste arbejdsgivere vil ikke investere deres tid på at læse cv'er, når følgebrevet ikke har opfyldt deres standarder. Indsendelse et CV sammen med et følgebrev viser færdighed og professionalisme, der efterlader et godt indtryk på arbejdsgiverne. Et følgebrev bør være tiltalende og veludstyret med alle dine slående færdigheder til effektivt at fange opmærksomhed af dit mål arbejdsgivere. Hera € ™ s hvordan du gør det.

 • Giv et smugkig på dine færdigheder. Uanset fremstillingsvirksomhed job, du planlægger at ansøge om, om det er en kalibrering tekniker, maskinoperatør, plante Unit Manager, eller hvad; overveje alle de færdigheder, der kræves til jobbet og skrive alle de færdigheder, du har erhvervet, der går med den kvalifikation.
 • Lægge vægt på din personlighed på en unik måde. Følgebreve skal præsenteres med al nåde og tillid og bør ikke være tilbageholdende. Fortæl hvorfor du er en kommende medarbejder. Fremhæv dine træk såsom dine personlige egenskaber, og de fleste især, din ekspertise. Muligheden for, at arbejdsgiverne vil tage interesse i dit følgebrev er, når du henlede deres opmærksomhed på din montering samlede personlighed.
 • Navn detaljerede og eksplicitte resultater, certificeringer og priser. Gør disse resultater skiller sig ud blandt andre ansøgere. Enhver arbejdsgiver undersøger følgebrevet til at have en idé om, hvad de vil læse i dit cv. Dit følgebrev bør fremme alle de resultater, du har til at bevise dem, du er en potentielt god medarbejder.
 • Mens alle breve har en udpeget format, det samme gælder med følgebreve. Længden kræves til et følgebrev bør være kort, men hvert afsnit skal være konkret og afspejle den tillid, som du er kvalificeret til at få jobbet. Overvej nedenstående tips, når du skriver en korrekt følgebrev format.
  • Overskriften bør tilpasses øverst til venstre af brevet. Medtag din adresse og datoen i dette afsnit. Nedenfor, indtast companyâ € ™ s navn og sin placering, samt Personalestyrelsen € ™ s navn og persona € ™ s titel i virksomheden (hvis du får nogen information).
  • Stat i første afsnit den stilling, du er på jagt efter. Skriv den nøjagtige job position du ønsker. Donâ € ™ t gå indirekte; for eksempel, er du på udkig efter en udøvende ledende stilling, aldrig oplyse det som om du er på udkig på en ledelsesmæssig felt. Medtag i dette stykke, hvis du så dette ledige stillinger enten gennem reklamer online, væg stillinger, og aviser eller gennem en ven.
  • Det er her du skriver i dine kvalifikationer, resultater og træk. Arbejdsgiverne er opmærksomme på udkig efter personer, der har montering attributter, såsom gode organisatoriske evner, evnen til at håndtere pres i de snævreste deadlines, og fleksibilitet til eventuelle ændringer. Formålet med dette afsnit er at gøre dig overlegen blandt andre mulige aspiranter. Men donâ € ™ t være overmodig i dine ord og være virkelig ærlig.
  • Få en god finale i sidste afsnit. Skriv din â € ~thank youâ € ™ til arbejdsgiveren for hans / hendes tid i at læse din ansøgning brev. Omtale i brevet alle de vedhæftede filer, du har inkluderet, også dit telefonnummer og adresse for deres opfølgning.
  • Log ind dit navn og korrekturlæst brevet omhyggeligt, hvis du donâ € ™ t ønsker hele din ansøgning brev at blive kastet ind i papirkurven simpelthen på grund af nogle få grammatiske fejl.

Udskriv følgebrev og arrangere det inde ansøgningsskemaet pakke. Held og lykke!