Hvordan man skriver et essay

Hvordan man skriver et essay

Er du spekulerer på, hvordan man skriver et essay? Uanset om du forsøger at finde ud af den bedste måde at nærme sig en skriftlig opgave for skolen, eller hvis du blot ønsker at udtrykke dine tanker eller meninger, det er helt sikkert tilrådeligt at følge retningslinjerne for effektiv essay skrivning som du arbejder.

Essay Skrivning Skills

At lære den korrekte måde at skrive et essay vil tjene dig godt i hele din akademiske og professionelle karriere. Uanset om du planlægger at skrive professionelt eller hvis du planlægger at forfølge en anden besættelse, er der en god chance for, at du bliver nødt til at udarbejde effektive narrative dokumenter på regelmæssig basis. Fra at skabe præsentationer at pitche dine ideer til din chef eller at uddanne kunder om den bedste måde at bruge dine produkter eller tjenester til blot anmoder om en lønforhøjelse eller yderligere ansvar fra din vejleder, skrivning færdigheder, som du udvikler nu godt tjene dig godt i hele din levetid.

Hvordan man skriver et essay: 10 trin

 1. Emne Selection - Det første skridt i essay skrivning er at vælge et emne. Før du kan begynde skriveprocessen, skal du først starte med mindst en generel idé om, hvad du vil skrive om. Det er bedst for dit emne at være klart defineret, og så konkret som muligt.
 2. Udvikle en opgaveformulering - Når du vælger et emne, skal du tænke over det punkt, du ønsker at gøre med dit essay. Disse oplysninger skal bruges til at oprette en afhandling erklæring. Denne erklæring skal være en kort påstand om, hvad læseren kan forvente at lære om at læse essay. Det bør give et overblik over emnet og et preview af forfatterens argument eller position.
 3. Opret en Outline - Efter at have afsluttet din afhandling erklæring, det næste skridt er at skabe en kontur af essay indhold. Kom op med stor overskrift for emneområder, der understøtter din afhandling erklæring, samt underpunkter, der går sammen med hver af dem.
 4. Udkast Body - Når din skitse er klar, kan du bruge disse oplysninger som grundlag for at begynde at skrive. Vend hver overskrift i et afsnit, skrive hele sætninger om hver af de sup-points for at illustrere det punkt eller idé, at du forsøger at formidle.
  Hvordan man skriver et essay
 5. Angive Konklusion - Når kroppen af dit essay er færdig, vil du være i stand til at skrive det afsluttende afsnit. Denne del af essay bør opsummere de vigtigste punkter præsenteret i dokumentet, påpege, hvordan de støtte den afhandling erklæring.
 6. Skriv Indledning - Indførelsen går i begyndelsen af essay, men bør ikke være skrevet før dokumentet er færdig. Dette skyldes, at introduktionen skal give læserne et overblik over essay indhold. Det er ikke muligt at skrive en effektiv introduktion indtil hele første udkast er blevet færdig.
 7. Gennemgå, hvad du har skrevet - Når du har en komplet første udkast, læse tilbage over hele dokumentet. Reflektere over, hvad du har skrevet, tænker, om det lyder godt, og formidler det punkt, som du bestemt. Gør tweaks som nødvendigt og fortsætte med at gennemgå efter behov.
 8. Rediger for Content - Når du er tilfreds med strømmen og struktur essay, er det tid til at redigere for indhold. Granske kendsgerninger, som du har inkluderet at være sikker på, at oplysningerne er korrekte, fuldstændige og udtømmende. Kontroller nogen statistik, du har medtaget, og sikre, at alle anvendte kilder korrekt citeret.
 9. Bevis for grammatik og stavning - læse korrektur på essay igen, denne gang omhyggeligt på udkig efter stavefejl og grammatiske fejl, og foretage rettelser, som du støder på dem.
 10. Lad en anden Bevis dit arbejde - uanset hvor grundigt du har gennemgået dit essay, er det altid bedst at have en anden gøre det endelige bevis for dit arbejde. Det er ofte lettere for et nyt sæt øjne til at finde fejl, der skal rettes, simpelthen fordi forfatteren er så fortrolige med arbejdet og ved, hvad dokumentet skal sige.

Tid at komme i gang

Nu hvor du ved, hvordan man skriver et essay ved hjælp af de nødvendige skridt, vil du være langt bedre forberedt, næste gang du er se på en tom skærm eller et stykke papir i begyndelsen af ​​en skriftlig opgave. Følg de ti trinene her i orden og du vil opdage, at skriveprocessen ikke behøver at være stressende. Det bare kan vise sig at være sjovt!