Hvordan man skriver et digt til minde om min søster

Hvordan man skriver et digt til minde om min søster


Jeg ville skrive et digt til minde om min søster, hvis hun gik bort, og denne type poetiske hyldest kan være en bevægende og meget personlig del af enhver begravelse eller mindehøjtidelighed. Det betyder ikke noget, hvis en hyldest digt er i verdensklasse litteratur; det kommer fra en søskende hjerte og udtrykker særlige minder eller visninger af søster, der er død. Selv de, der aldrig har skrevet poesi kan skrive et digt til at huske en søster i et par enkle trin.

Saml Inspiration

Den bedste måde at finde inspiration til en hyldest digt er at indsamle konkrete påmindelser om den person. Fotoalbum eller billeder er et godt sted at starte, da de kan udløse lang glemte erindringer om små og store begivenheder i afdødes liv. Længere breve eller e-mails om den person kan også være en vidunderlig måde at kalde denne person til at tænke på. Nogle søskende holder tidsskrifter samt nye og gamle poster, hvor personen er fremhævede kan hjælpe fremhæve den vigtigste del er af en søsters liv.

Fang en Memory

Har en lille skrift om søster, som er gået, og hun beskriver foretrukne træk, eller en favorit hukommelse. En hel digt kan skrives om en meget lille øjeblik i tid eller en meget lille egenskab. Måske en bror ønsker at skrive en hyldest digt for hans kunstner søster, og hans digt fokuserer på en favorit billede hun trak for ham. En anden digt kunne fokusere på den måde en søsters smil, eller den måde, hun ville fortælle uhyggelige historier under camping ture.

Start af Poem

Digte behøver ikke at være en vis længde, og de behøver ikke engang at rime. Et digt er blot et indtryk eller indsamling af indtryk om noget, der er beskrevet i ord. Hvis rim kommer naturligt, er du velkommen til at bruge det i hyldest digt. Hvis simpel blank vers forekommer mere hensigtsmæssigt, bruge det. Vær ikke bange for at redigere digtet, hvis et andet ord ville beskrive noget bedre, eller ville fungere så godt, men gør digtet læs mere gnidningsfrit.

Håndtering Emotions

Nogle kan opleve, at skrive digtet bringer stærke følelser. Har masser af væv på computer skrivebord eller natbord, og tøv ikke med at tage en pause fra at skrive, hvis følelser er for meget. Skrive et digt kan være en god måde at arbejde gennem følelser som sorg, ensomhed, eller endda vrede. Må ikke bekymre dig om eventuelt at gøre andre kede af, eller om noget udover at huske den særlige søskende forhold, der er blevet tabt. Tribute digte er dybt personlig, og det kan være svært for andre at høre, men det kan være helbredende for dem, der kendte den afdøde bedst.

Præsentere en Digt i hukommelsen af ​​My Sister

Den hyldest digt kan læses under mindesmærket eller graven tjeneste, eller det kunne være trykt inde i bulletin eller programmet til begravelsen. Nogle begravelse hjem vil udskrive digte på små kort for de mennesker, der deltager i begravelsen til at tage med hjem. En trykt præsentation af digtet er stor for dem, der ikke er fortrolig med at tale offentligt, og det kan udskrives anonymt, hvis forfatteren foretrækker det på den måde.

Poesi og Mourning

Skrivning poesi kan være en god måde at arbejde gennem de intense følelser, der sker, når nogen dør. At miste en søskende kan være dybt traumatisk, især hvis tabet er pludselig og uventet, og skrive et digt om en tabt søster kan hjælpe søskende til at behandle tabet og begynde at forstå og fuldt ud at opleve hans eller sorg.