Hvordan man skriver et brev til Stop Kreditorer

Må ikke bekymre dig, hvis du bliver chikaneret af kreditorer. Du kan håndtere dem, fordi din have rettigheder i henhold til Fair Debt Collection Practices Act. Du kan stoppe alle chikanerende telefonopkald og undgå at betale eventuel gæld, som du ikke skylder. Nedenfor er tips om, hvordan man skriver et brev for at stoppe kreditorerne effektivt.

  • Få kreditors navn og adresse. Kreditorerne kan lovligt sende dig dokumentation med deres adresse, navn, og skyldige beløb inden 5 dage efter at kontakte dig. Men de skal holde op med at kontakte dig via telefon, skriftligt eller på anden måde, hvis du fortalte dem til. Du skal bare være sikker på, at du ikke skylder nogen gæld til kreditorerne.
  • Følg bogstav i trin nummer 3. Sæt alle oplysninger, hvor der er parenteser. Dette brev tvinge samlere ikke bare at stoppe kontakte dig, men de vil være forpligtet til at give dig nogen dokumentation, der viser, at du virkelig skylder gælden de fortæller dig.
  • Sæt datoen i Deres brev. Du skal have en kopi af Deres brev som en rekord. Hvis kreditorerne at kalde dig efter du har sendt dem et brev, så kan du sagsøge dem for chikane. Sæt dit navn og adresse nedenfor dato, og derefter sætte navn på virksomheden og adresse nedenfor, så skriv "Til hvem det måtte vedrøre" nedenunder. Nedenfor er et eksempel brev:

"Din virksomhed er forpligtet til at give mig nogen formelle dokumenter fra min påståede gæld (Skriv kontonummer eller din gæld her). Folk fra din virksomhed er ved at skrive og kalde mig ofte og fortæller mig om denne gæld. Bemærk venligst, at jeg ikke beder om nogen bekræftelse på, at du kan komme til min postadresse. Men jeg beder en verifikation eller formel dokumentation efter med mine rettigheder i henhold til Fair Debt Collection Practices Act. Denne dokumentation skal omfatte bogføring af den pågældende konto, aktuel status, og detaljeret historie. Manglende overholdelse sådan validering abridging mine borgerlige rettigheder, selv om tilbagetrækning fra at kontakte mig, er acceptabel i stedet for yderligere optrapning. Hvis du har brug for at kontakte mig, jeg anmoder om, at du gøre det via mail og din virksomhed skal holde op med at kalde mig gennem telefonen. Tak. "

Send dette brev med den dato, top til kreditorerne så hurtigt som du kan. Har en kopi af brevet og opbevare de dokumenter, de har sendt dig. Hvis de bliver ved med at kalde dig, indspille deres telefon eller mobilnumre og nævn de tidspunkter og datoer for deres opkald.

Husk ikke at miste fokus. Hvis nogen fortæller dig, at du har gæld til at betale, kan du blive tvunget til at betale ham automatisk på grund af panik. Der er inkassobureauer, der vil forsøge eller tvinger dig til at betale et beløb, selv om du ikke skylder noget fra dem.

Altid organisere dine filer og juridiske dokumenter, så kan identificere din gæld. Men hvis du har en gæld, altid gøre en praksis til at betale dem til tiden. Standsning bogstaverne og opkald vil ikke gøre dit liv komfortabel. Men du behøver ikke at bekymre dig, hvis du er organiseret for det vil hjælpe dig til at betale din gæld til tiden.