Hvordan man skriver et brev til redaktøren

En af de mest læste funktioner i en avis er den del af læserbreve. Bogstaverne sektion repræsenterer også en læsers bedste chance for at blive offentliggjort i avisen, og for noget mere end articulately angivelse udtalelse. Men masser af breve modtaget af redaktionen hver dag. For at få din bemærket, skrive det med følgende tips i tankerne:

  1. Den første sætning bør referencewhat det er du skriver om. Må ikke starte med at fortælle aboutyourself, dine erfaringer med, hvad det er, eller at du er asubscriber til avisen, etc. Hvis du skriver i omkring yourreaction til en nyhedshistorie, referere historien med sin titel og nameof forfatteren ret væk. Hvis motivet er en begivenhed eller et problem i for Faellesskabet, starter ud ved at beskrive det. Alt, hvad der har en lang meanderingintroduction før at komme til det punkt af brevet er ikke sandsynligt, at beread.
  2. Hold selve brevet short.A lange brev får brug for stor redigering for at gøre det passer, og hvis der isno tid på avisen for at gøre dette, brevet simpelthen ikke blive plukket. Newspapersrun på deadlines. Realiseringen brevet let for personalet at læse og editwill øge sandsynligheden for brevet at blive valgt.
  3. Dobbelt-space brevet tomake det lettere at læse. En kort brev, der er dobbelt linjeafstand er mucheasier og hurtigere at håndtere end en lang enkelt linjeafstand en. Også huske på, at breve sendt via mail generelt haveto indtastes op af en sekretær eller kopi redaktør for at få dem ind thecomputer til redigering. Under bogstavet dobbelt linjeafstand gør det lettere at keeppace med hver linje, da det er ved at blive re-skrevet.
  4. Sørg for, at Deres brev isgrammatically korrekt og har ingen stavefejl. Medmindre din brev isextremely unikke og specielle, vil det blive smidt ud, hvis det er næppe læselig pga misspellingsand lange, akavede sætninger. Sørg for at læse korrektur på theletter et par gange for at ende op med et forslag, der er værdig til print.
  5. Medtag din kontaktinformation. Medmindre andet er angivet, skal du sætte dit nameand telefonnummer, samt din by og stat, i slutningen af ​​theletter. Dette er for at kontrollere, at brevet faktisk er skrevet af dig andnot nogen spiller en practical joke. Det lyder mærkeligt, men rent faktisk sker.

Når du er klar til at mail eller faxe et brev til redaktøren, skal du sørge for at bruge den korrekte adresse for breve. Mange aviser har en separat adresse, nogle gange en postboks, specielt til bogstaver. Der kan også være en separat faxnummer for breve. Hvis adressen til breve ikke er angivet, skal du ringe og finde ud af den præcise adresse, og hvem skal du løse det.

Forsigtig:

  • Undgå beskylder nogen for noget i Deres brev uden direkte beviser til at bakke det op. Hvis du laver beskyldninger uden fortjeneste, kan du ende op i retten for injurier.

Tips:

  • Gør din pointe hurtigt og kortfattet.
  • Undgå overdreven følelse i brevet, eller det kan ikke ses som vigtige nok til offentliggørelse. Enhver følelse bør bakkes op af virkeligheden.