Hvordan man skriver en tidligere ansættelse Verifikation Form

Ved ansøgning om et nyt job, den første ting HR folk gør, er afkrydsningsfeltet ansøgerens beskæftigelse historie. Dette gøres for at kontrollere, at de oplysninger, ansøgeren har givet, er korrekte, og at du er virkelig kvalificeret til det job, du søger. Dette er også gjort som en sikkerhedsforanstaltning og er ofte gjort for at kontrollere, hvor godt ansøgere kan arbejde i et virksomhedsmiljø. Det er ikke noget personligt, som nogle stater kræver baggrundstjek for potentielle medarbejdere og er blot virksomhedens måde at dække deres baser.

Nedenfor er standardformatet for at skrive en tidligere ansættelsesforhold Verifikation Form. Skriv det ved hjælp af din standard desktop publishing software, så du kan gemme en kopi og bare printe den ud, når behovet opstår.

 • Dokument titel. Skriv tidligere beskæftigelse Verification Form i store fede bogstaver og tilpasse den til midten af dokumentet. Gem dokumentet med samme titel, så du ved, hvordan du finder den, når du søge på computeren.
 • Header. I venstre hjørne af dit dokument, lige under titlen, sat i virksomhedens navn. Sæt det navnet på lederen af ​​HR-officer deres jobtitel. Dette svarer til en selvstændig rettet stemplet kuvert, således at selskabets routere vil vide, hvem der skal sende dokumentet til.
 • Opret en tabel. Brug programmet værktøjer til at skabe tabeller og felter fra ansøgerne til at udfylde med navn, nuværende stillingsbetegnelse, CPR-nummer, adresse, kontakt numre, tidligere arbejdsgiver, job historie, nuværende løn og uanset relevante oplysninger, du føler, du Det kan være nødvendigt, at ansøgeren giver.
 • Opret en felt godkendelse. Der henvises til de lokale arbejdsret, før du opretter et felt tilladelse. Du kan sætte i et kort afsnit om, at de oplysninger, ansøgeren vil give er helt frivillig og ikke et krav eller forudsætning for ansættelse. Opret tilladelsen feltet, hvor ansøgere kan underskrive et eller andet sted mod bunden af ​​dokumentet.
 • Opret et felt evaluering job ydeevne. Brug værktøjerne til at oprette et afsnit, hvor du anmoder HR fra ansøgerens tidligere ansætte til at give et par detaljer om ansøgeren. Du kan medtage kriterier som "Job færdighed" eller "job aptitude" eller "arbejde kompetence" eller "vejleders kommentarer" Dette er temmelig meget et hurtigt kig i, hvordan ansøgeren virker, eller hvordan de arbejder godt sammen med andre mennesker.
 • Opret en kommentarer felt. Endelig er du nødt til at sætte i et område, hvor den tidligere arbejdsgiver kan have et par ting at sige om ansøgeren. Dette vil være en stor hjælp til at afgøre, om den person, du interviewe er ikke kun godt for det job, men om de er gode for virksomheden som godt.
 • Opret ansvarsfraskrivelser. Skriv flere ansvarsfraskrivelser i slutningen af dokumentet, der sikrer fortrolighed og diskretion. Disse er standard ansvarsfraskrivelser, du har brug for at sætte den til at forsikre alle de involverede parter, at formen er legitimt og lovligt. Sørg for at dække alle baser lovligt i de former, så du kan være nødvendigt at henvise til de lokale arbejdskraft og beskæftigelse love.

  Her er et link til prøve af Beskæftigelsesudvalget Verification Form:
  Beskæftigelse Berettigelse Verifikation formular (I-9)