Hvordan man skriver en Term Paper

En sigt papir, også kendt som et forsknings-papir, er almindeligt anvendt som en praktisk øvelse i kunsten at skriftlig kommunikation. Engelske instruktører bruge sigt papirer at indgyde en følelse af disciplin og tidsstyring i deres elever, hvilket er grunden til, at fristen for at vende sig i et endeligt udkast til en afløsningsopgave er notorisk stram. Engelske studerende forventes at finde en egnet afhandling, hovedsagelig en mission statement for udtrykket papir, og gøre nok forskning for at støtte den. Det færdige sigt papir er ikke altid det vigtigste element i assignment-- det er den organisatoriske proces undervejs.

Term papirer skrevet en generation eller to siden var normalt helt lange, og mange engelske instruktører krævede et betydeligt antal kilder og anmærkninger. For nylig har en række engelske instruktører med højere arbejdsbyrder og større klassekvotienter begyndt at sænke nogle af deres kilde krav og generelle ord tæller, men processen med at skrive en sigt papir er stadig meget det samme. Her er hvordan man organiserer og skrive en tildelt sigt papir:

 1. Find et passende og begrænset afhandling. Nøgleordet her er begrænset. Dit engelske instruktør kan give en liste over acceptable teser, eller du måske nødt til at gøre nogle indledende forskning om din foretrukne emne at skabe en af dine egne. En opgaveformulering som "Robert Frost førte en spændende og vanskelig liv." ville være alt for bred og ufokuseret. En mere begrænset afhandling involverer Frost kunne være "Robert Frosts barndomsoplevelser stærkt påvirket hans poesi." En endnu mere fokuseret afhandling ville være "Robert Frosts digt» The Road Not Taken "er baseret på hans egne livserfaringer."

  Så snart du har en godkendt begrænset problemformulering, skal du bevise det mindst tre forskellige måder for en effektiv sigt papir. Meget gerne en fem-stykke tema, bør en god sigt papir indeholde mindst tre forskellige tilgange til temaet at være grundig. I vores Frost prøve ovenstående, kan du foreslå, at Frosts digt var inspireret af hans barndom, hans faglige succes og hans familieliv. Der kan være andre aspekter, men i det mindste har du tre lige vigtige argumenter for at præsentere.
 2. Opret en grov skitse. Når du har din afhandling erklæring opdelt i mindst tre vigtige aspekter, du er nu klar til at oprette et groft omrids til forskningsformål. Nogle engelske studerende vælger at ignorere dette trin, men de gør det på egen risiko. En grov skitse skal indeholde problemformulering, efterfulgt af et gitter af romertal og engelske bogstaver arrangeret i en bestemt rækkefølge. Hovedtankerne er normalt tildelt romertal I, II, III og så videre.

  Under disse overordnede ideer er endnu mere konkrete forhold, der støtter dem. De fleste engelske instruktører kræver skitserer, der udgør mindst tre vigtigste ideer, efterfulgt af mindst to understøttende ideer (A, B, C, etc.). Herunder kunne disse ideer være 1S, 2S og 3S, eller små bogstaver a'er, b og c er. Alle disse underpositioner bør støtte de vigtigste idéer over dem. Dette vil være vigtigt, mens du gør den egentlige forskning.
 3. Find så mange kilder som du kan. Når du har oprettet en grov skitse, kan den virkelige forskning begynde. I vores eksempel vil biografier om Robert Frost og kritiske anmeldelser af hans digte være meget nyttig. Gå til en række biblioteker og begynde at læse Frost-relaterede bøger til indhold. Brug et 3x5 kartotekskort at registrere offentliggøre oplysninger af bøgerne, derefter bruge 4x6 indeks kort at skrive særlige citater og fakta, der understøtter din vigtigste ideer og speciale.

  Det er derfor, du ønsker at have en fungerende skitse, før du begynder din faktiske forskning. Når du opdager en kendsgerning eller citat eller udtalelse, som støtter en bestemt position i din skitse, nedskrive de bogstaver og tal i denne position på 4x6 notecard selv. For eksempel, hvis du finder et citat om Frosts barndom, kan du skrive "Jeg, A, 2, b" på notecard, så du ved det citat støtter bestemt ide placeret på skitse. Hvis det er en mere generel citat, kan du skrive "indledende afsnit" eller "konklusion" for at hjælpe dig med at sortere det ud senere.
 4. Opfyld alle krav tildelt af instruktøren. Sørg for at du har mindst den minimale antal kilder og notecards kræves af din instruktør. Term papirer ofte ligger på mere end blot content-- din instruktør ønsker at se beviser på forskning og organisation samt. Desuden har mere end nok kilder og notecards at konstruere en sigt papir er bedre end ikke at have nok.
 5. Organiser alle dine notecards ifølge skitse. Tag alle dine notecards og arrangere dem i den rækkefølge og placering af din oprindelige skitse gitter. Har alle dine indledende afsnit 's fakta og citater i en bunke, efterfulgt af din I, II, III ideer og så videre. En god sigt papir er primært en organiseret helhed af børsnoterede fakta og tal, med lige nok personlige input fra forfatteren til at hjælpe dem flyde sammen. Så længe du krediterer dine kilder korrekt, og du har taget nok noter, skal din sigt papir praktisk skrive selv.
 6. Skriv en kladde og gennemgå din disposition. Den kladde af en afløsningsopgave skal være ru, ikke bare en færdig udkast på jagt efter en god korrekturlæser. Vær ikke bange for at omarrangere dine vigtigste ideer eller til at kassere en svagere idé helt. Hvis du har brug for at gøre mere forskning for at konkretisere en vigtigste idé, nu er det tid til at gøre det. Under den kladde fasen, kan du finde dig selv blot at tilslutte i de undersøgte citater og fakta uden megen personlig indsigt. Som du revidere din kladde, se på mulighederne for at injicere et par sætninger i dit eget mellem disse tørre kendsgerninger. Brug kreative overgange til at indføre nye ideer.
 7. Korrekturlæst, stavekontrol og polere din endelige udkast. Når du har haft tid til at omarbejde din disposition og finde den bedste blanding af citater, fakta og personlige mening, sætte det hele i din endelige udkast. Det er tid til at beskæftige dig med mekanik og stavning, så aktivere eventuelle grammatik eller stavekontrol software programmer, du kan eje. Find et andet sæt øjne til at dobbelttjekke dit arbejde. Husk at skabe stærke åbning og lukning stykker, da de ofte vil være de bedste eksempler på dit eget skriftligt evne. Sørg for at du har overskredet det minimale antal ord og har sikkert gemt en kopi af dit manuskript, før du tænder i opgaven.

Tips:

 • Det betaler sig at eje eller låne en kopi af de seneste MLA retningslinjer for korrekt kilde dokumentation.
 • Når du er i tvivl om de begrænsninger af din afhandling erklæring, diskutere det med din instruktør. Hvis specialet er for bred, kan du blive tvunget til at gøre for meget forskning. Hvis det er for begrænset, kan du ikke finde nok kildemateriale.