Hvordan man skriver en tale for en Bar Mitzvah

Hvordan man skriver en tale for en Bar Mitzvah

Ifølge jødisk tradition, en bar mitzvah fejrer overgangen fra barn til voksen. Det bør være en tid med sjov og fest. Blandt alle de fejrer, kan du blive bedt om at holde en tale. Et velgennemtænkt, veltalende tale vil vise alle dine gæster, at du er klar til manddom.

Skrivning og gøre en tale er ikke så hårdt, som det lyder. Alt du skal gøre er at inkludere et par væsentlige ting. De, der giver taler til ære for den unge mand, vil kunne finde råd om, hvordan man opfører dit indlæg så godt. Her er hvordan man skriver en tale for en Bar Mitzvah.

  1. Tak: Når du begynder at tale skriveprocessen, overveje alt, hvad der gik ind i denne dag og hvad dagen handler om. Ikke alene er at takke alle høflig, men det er også et tegn på modenhed. Vær sikker på at takke alle de mennesker, der har bidraget som dine forældre og rabbiner. For at gøre det endnu mere personlig, kan du medtage det, du har lært af dem, som du takke dem. Det er også en god idé at takke alle andre, der deltog og udtrykke din påskønnelse for deres tilstedeværelse.
  2. Hvad det betyder for dig: En anden vigtig ting at omfatte, hvad fejrer din Bar Mitzvah betyder for dig. I et par sætninger, du ønsker at være i stand til at skildre, at du forstår, at denne fest er ikke bare fordi du ønskede en fest. Kort forklare, hvordan du er vokset gennem årene til at blive den unge mand, du er i dag. Det er også en god idé at inkludere hvad den jødiske tro betyder for dig. Du kan endda gå så langt som herunder din personlige vidnesbyrd. Hvis du giver en tale til ære for den unge mand, fortælle, hvor meget han betyder for dig, hvordan du ved, ham, og hvad du har oplevet på sin rejse til manddom. Du kan også forklare, hvordan at fortsætte den jødiske tro betyder meget for dig og fællesskabet.
  3. Digt eller Reading: Herunder et digt eller læsning er ikke afgørende. Det er en god ting at tilføje, hvis du ønsker at udtrykke dine følelser, men ved ikke, hvordan på anden måde. Det er også en god måde at tilføje oprigtighed til din tale.
  4. Humoristiske Memories: Nogle sjove tale ideer er at inkludere humoristiske erindringer eller historier, der vil underholde dine gæster. Da dette er en tid med fest, griner er acceptable. Omfatter kun en eller to, og dem, der alle kan nyde. Medtag ikke en, der kun få mennesker vil forstå, fordi de var der. For at give publikum et godt grin og gøre honoree lidt flov, fortælle nogle sjove historier, du deler med den unge mand. Vide, hvor meget er for meget; du ikke ønsker helt at ydmyge den unge mand på hans særlige dag.
  5. Tidsramme: Hvis du er manden i dag, kunne du taler hele dagen, hvis du ville. For at holde dine gæster underholdt, det er en meget god idé at holde din tale overalt 5-15 minutter. Hvis du giver en tale til ære for den unge mand, holde det kort og sød. Der er sikkert mange andre, der gerne vil holde en tale, så det er bedst, hvis du holdt din frist til 3-8 minutter.

Uanset om du er manden i time ved din Bar Mitzvah eller en deltager, der giver en tale kan være sjovt. Disse tip tale skrivning kan hjælpe dig med at forberede din præsentation. Husk at personliggøre din tale med minder og at takke det er relevant. Så længe du følger disse tips og skrive fra hjertet, vil din tale være stor.

Tips:

  • For at gøre din tale oprigtig, fortæller om, hvordan dine forældre gjort dig den mand, du er i dag.