Hvordan man skriver en Romance Novel

For en mand, en romance roman er kedeligt og helt osteagtig. Men for en kvinde, kan en stor romance roman gøre dem hulke og græde, relatere historien til deres eget liv. Og da flere kvinder end mænd på næsten 3 er på 1, skrive en fortryllende og fængslende romance roman vil helt sikkert give dig en strøm af kontanter samt nyfundne berømmelse. Selvfølgelig, det eneste problem, du bliver nødt til at beskæftige sig med, er, hvordan man skriver denne fantastiske romance roman. Tja, hvis du tænker over det, skrive en historie om 2 mennesker i kærlighed, men har svært ved at forfølge deres kærlighed til hinanden på grund af visse spørgsmål, der holder dem fra hinanden er virkelig ikke raketvidenskab, right? Teknisk set kan man skrive en romance roman. Dog kan kun få virkelig hævde at skabe noget med litterær kvalitet. I dag, vil du lære det grundlæggende i at skrive en romance roman. Ud fra disse grundlæggende, kan du opbygge dine evner til at i sidste ende udvikle en roman, der ikke blot banke sokker ud af læseren, men vil være en bestseller.

  • Start med de tegn. De fleste af de største romantik romaner er drevet af de tegn og ikke rigtig ved plottet. Plottet, som omfatter konflikten, er der kun for at forme tegnene. Men i det væsentlige tegn i romanen er, hvad læseren vil følge og kærlighed. For at starte ting ud, bliver du nødt til at drømme op en mandlig og kvindelig karakter. Den mandlige karakter bør være en person, som de fleste kvinder drømmer om. Han bør synes hunky, smuk, og åleglat, med et skær af mystik og fare. Husk, vil din primære målgruppe er kvinder så sørg for, at din mandlige karakter er alt, hvad de vil have ham til at være. På den anden side kan den kvindelige karakter være enten stærk eller pige i nød type. Men du behøver huske på, at hendes personlighed bør supplere med den mandlige karakter. Dette er vigtigt, som du ønsker at gøre deres kærlighed fremstår naturlige og ikke tvunget.
  • Bestem plottet. Plottet er faktisk kød af romanen, der indeholder de problemer eller konflikter, der kan hæmme kærlighedsaffære mellem de to hovedpersoner. Nu er der en masse konflikter, som man kunne komme op med. For eksempel, mor til den kvindelige karakter ikke godkende af den mandlige karakter for hendes datter er en fælles vinkel, at en masse romantik romaner har brugt. En anden mulighed for en konflikt kan være en tredjepart, der vil skabe forvirring til kærlighedsaffære. Der er mange andre, og nogle kan være forbundet med hinanden danner en mere kompliceret historie. Beslut på grunden og bygge dine karakterer gennem det.
  • Figur slutter ud. Alle romantik romaner normalt ender med de to karakterer genforene og bukke under for deres kærlighed til hinanden mod alle odds. I den forbindelse vil du ønsker at finde ud af en beslutning til konflikterne præsenteret. Herfra kan du udvikle den ideelle og perfekte afslutning.

Skrivning af en romance roman er let nok med denne enkle vejledning. Bemærk dog, at den faktiske kreative proces normalt vil tage uger, måneder og endda år at udvikle. Endvidere at skabe en vidunderlig romantisk mesterværk, vil du ønsker at grave dybt ind i dine følelser og forsøge at relatere historien med dine egne erfaringer. Derudover vil du ønsker at skrive en roman, som du også har lyst til at læse.