Hvordan man skriver en Romance Novel: Romantisk Fiction Skrivning Tips

Hvordan man skriver en Romance Novel: Romantisk Fiction Skrivning Tips

Mens folk engang fniste på klicheagtige romance roman, i dag genren omfatter fuldt halvdelen af ​​massemarkedet bogsalg. Dette repræsenterer en stærk litterær kraft, som omformning ikke kun bogmarked, men de faktiske romaner samt. Genren er nu opdelt i en bred vifte af undergenrer, alle med forskellige elementer, der indgår til at fortælle den samme grundlæggende historie om kærlighed, romantik, og en lykkelig slutning.

Her er nogle tips til at få dig i gang på din egen historie:

  1. Vælg din undergenre og marked. Den romance genre, som de fleste af bogen markedet i dag, er rettet mod dem, der skriver med et øje mod udgiveren snarere end at skrive et værk og derefter forsøger at finde en udgiver til det. Hver udgiver og aftryk har forskellige elementer, som kræves af deres bøger. Kravene kan omfatte specifikke historie buer, specifikke typer af tegn (cowboys, velhavende mænd, jomfruer, etc.), og den generelle tone, de ønsker at være til stede under hele romanen, for at nævne nogle eksempler. Mange aftryk kræver en samlet tone af sensualitet at gennemsyre prosa. Nogle, såsom overnaturlige eller suspense undergenrer, kræver en mørkere tone. Hvert aftryk har også sine egne specifikke ord tæller krav så godt.
  2. Udsættelse for andre værker. Når du har valgt det specifikke marked at målrette, det hjælper at læse nogle romaner, der ligner. Dette vil give dig en idé om, hvordan de er struktureret, samt hvilke begreber kan være overdrevet og klicheagtige.
  3. Kom op med dine egne originale karakterer og plot. De skal være original, men også skal være troværdige og passer ind i den undergenre, du har valgt. Romance læsere generelt gerne en stærk helt med en følsom side, og en smart, spunky heltinde, der er ikke desperat efter at få en mand. Når der kommer op med dit materiale, er det vigtigt at huske publikum. Romance læsere er omkring 90 procent kvinder. Derfor næsten alle romaner er fortalt fra perspektivet om en kvindelig heltinde, enten i første eller tredje person. Detaljer, at kvindelige læsere er typisk interesseret i, såsom tøj stilarter og home decor, som regel regne ind i disse romaner regelmæssigt.
  4. Opret romantisk spænding, der varer det meste af romanen. Du kan være undrende, hvordan man plotte en romance roman. En historie, hvor en mand og en kvinde mødes, dato, og derefter gifte sig ikke er meget mere end en pjece. Romantik romaner er lidt af den seksuelle spænding, der er bygget op som de to elskende holdes adskilt. Denne adskillelse kan være forårsaget af de elskende selv, med en eller begge har grunde til ikke at blive involveret. Eller årsagen kan være samfundsmæssige, med elskende, der ikke formodes at blive involveret på grund af klasseforskelle. Det kan også være på grund af familiemæssige problemer, sygdomme eller misforståelser. Der er et ubegrænset brønd mulige årsager. Uanset årsagerne, skal din par ikke forpligte sig til hinanden, indtil nær slutningen af ​​historien.
  5. Giv dem en lykkelig slutning. Disse romaner uvægerligt ende lykkeligt, med det nye par sammen og i kærlighed. Uanset hvad forhindringer havde været, er de alle overvindes i sidste ende.
  6. Peer review, hvis muligt. Mange forfattere bruger skrivegrupper til at læse hinandens arbejde og konstruktiv kritik, som kan give dig indsigt i, hvordan overbevisende og velskrevet dit arbejde er. Hvis du ikke har en lokal forfatter gruppe, der er online-fora, der kan hjælpe. Lyt til de råd, du får, og bruge det til din fordel for at hjælpe håndværk den bedst mulige historie.

Romantik romaner har udvidet omfang, da de tidligste dage af genren, men der er stadig formler du skal følge for at få bogen samlet op af en udgiver. Du kan tjekke disse tips skriver at hjælpe dig med at komme i gang. Andre Formel elementer afhænger af undergenre.

Forsigtig:

  • Hvis du ønsker at skrive eksplicitte scener, skal du sørge for undergenre tillader det. Nogle, som Christian Romantik, ikke tillader det, mens andre kræver det.