Hvordan man skriver en perfekt gave Card

Kom et gavekort er nemt. Du kan nemt købe det overalt. Skrivning af en hurtig hilsen som "Happy Birthday" og afmønstring med dit navn kan være en smule upersonlig. Hvis du ønsker at modtageren skal virkelig sætter pris på din gave derefter tage et par sekunder af din tid til at skrive en perfekt gave kort. Et par punkter nedenfor kan hjælpe dig ud.

  • Få et gavekort, der vil matche din gavepapir. Hvis du køber et gavekort, der kan bruges til at købe i en bestemt butik så tror hårdt. Det bør være noget, der matcher, hvad denne person kan lide. Er han en person, der er ikke rigtig interesseret i sport? Så ikke give ham et gavekort fra fitness butikker. Din hensigt kunne være godt, men det kan ende med at blive givet væk alligevel.
  • Er han en simpel person eller en person, der ville sætte pris udarbejde design? Køb et gavekort, der er enkel med lyse farver, hvis han er den type person, der for det meste holder for sig selv. Køb et gavekort, der har farverige grænser, hvis han er en kunstnerisk person.
  • Før du sætter dig ned og skrive om det gavekort, få en god skrivning pen. Kontroller først, hvis din pen skriver fint ved at teste det ud på et stykke papir. Du ønsker ikke at skrive "Happy" i klar blæk og "fødselsdag" fading væk som en bølge. Undgå at bruge blæk, som kan plette eller smøre over gavekort. Det ville være sådan et spild.
  • Skriv en indtagende Hilsen. I stedet for "Til min kære ven," hvorfor ikke skrive noget fra en hukommelse, som du deler? Du kan skrive "Til min ven (hans navn), der drikker kaffe mere end vand." Denne linje ville gøre ham smile og åbne din gave kunne være noget, han ville sætte pris på mere. Kvikke op at hilsen ved at gøre sådanne linjer. Det er unikt, og det er personligt.
  • Skriv en kort besked hilsen ham på sådan en festlig lejlighed. For en fødselsdag du kunne skrive, "Et år ældre og ser yngre." For et bryllup du kan skrive: "Der kan aldrig være et par så glad som du vil være." Disse måske korte sætninger, men det kan komplimentere og give bedste ønsker på en måde, der vil røre modtagerens hjerte.
  • Hvis du ønsker at tilføje nogle flere, kan du tilføje en inspirerende eller en sjov citat før du afslutter kortet. Skriv også forfatterens navn og sørg for at skrive læseligt. Efter dette kan du afslutte dit kort ved at underskrive dit navn og eventuelle yderligere oplysninger, som han kan have brug for som din adresse. Hvis du har et fælles navn som Joe derefter underskrive med dit efternavn eller et navn, som han kalder dig. Det ville være godt at vide, hvem der gav ham gaven, så han ved, hvem de skal takke i slutningen af ​​dagen.

Tag dig tid til at sætte nogle oprigtighed skriftligt gavekort. Modtageren kan modtage en masse gaver med standard hilsen. Gør du skiller dig ud ved at være meget mere personlige. Nogle gange, bliver beskeden næret mere end den gave selv.