Hvordan man skriver en overskrift til din Online Dating Ad

Nogle gange kan en skærm navn er ikke nok til at få opmærksomhed til dig selv i en dating site. Du kan undre, hvordan kommer nogle mennesker får al den opmærksomhed de singler damer / mænd, når du har en awesome beskrivelse af dig selv i din profil. Nogle steder, hvor brugerne kan bruge overskrift. Headline er en iørefaldende sætning til at beskrive dig selv på blot et par ord, og få folk til at være interesseret i dig. Hvis du er god til at lave iørefaldende overskrifter, så du nemt kan trække dette fra. Ellers kan du overdrive det og lyde corny, eller det er så enkelt, at ingen vil tage et andet kig på det.

Læs videre for at få ideer til, hvordan man laver en overskrift, der vil helt sikkert gøre din online dating annonce en af ​​favoritterne.

  • Tænk på, hvilken type mennesker, du ønsker at tiltrække. For sikker på, du ikke ønsker at tiltrække hele mængden af ​​enkelt damer eller mænd derude, kun dem, der passer til dine standarder. Men ikke skaber standarder, der er for langt ud over din rækkevidde. Sæt din "nås" standarder og bland det med hvad du er, og derefter foretage en overskrift ud af det.
  • Overskrift skal være kort, enkel og morsom. Ingen ønsker at læse en overskrift, der er for lang og kedelig. Det meste af tiden, de bedste overskrifter er korte og har humor i det. Bare ikke overdrive det. Nogle mennesker forsøger så hårdt for at overskrifter sjovt de ender med at blive ikke sjovt overhovedet.
  • Brug de første par ord af din profil essay til at generere en overskrift. Nogle steder allerede gør dette; Men pas på, hvordan de afskåret din sætning, fordi det kunne være pinligt for dig. For eksempel dit essay begyndte med: "Jeg er en film buff. Jeg har en enorm samling af VCD og dvd'er ", og så bliver det," Jeg er en film buff. Jeg har en enorm ". Kæmpe hvad? Det kan passere som en sjov slags ting, men også en smule pinligt, synes du ikke? Ikke desto mindre kan du fange publikums opmærksomhed med dette (selv om ikke ligefrem den konservative crowd, hvis det er den slags, du vil). Vent ikke på hjemmesiden til at forkorte dine linjer for dig. Gør det selv.
  • Prøv at fange en andens overskrift. Men kun hvis det passer dig godt, og det er en sjov en. Ellers kan den person, du kopierede det fra finde det fornærmende. God ting selv, plagiering er lovligt i online dating, så ingen bekymringer om ham / hende sagsøge dig.
  • Tag et citat fra en af ​​dine foretrukne forfatter, digter eller kunstner. Det behøver ikke at være humorous- bare interessant nok til at starte en samtale. Det burde være en god start.
  • Brug en tv-annonce slogan, en eller anden måde beskriver dig. Reklamer er gode isbrydere og en god samtale starter.

Du kan spørge dine venners råd om hvad der skal sættes som en overskrift, især hvis din humor er ikke så god. Eller du kan lade dem høre nogle af dine ideer og give dem mulighed for at tage en afstemning om, hvilket lyder fantastisk. På den måde kan du være sikker på du ikke skrive noget corny eller kedeligt.