Hvordan man skriver en overbevisende Essay

Hvordan man skriver en overbevisende Essay


At lære at skrive en overbevisende essay tager lidt øvelse, men det kan være en værdifuld færdighed for freelance-skribent.

Om Overbevisende Essays

En overbevisende essay er en skriftligt arbejde, der forsøger at støtte en bestemt argument. Persuasive skrivning kan dække emner som:

 • Hvorfor skal du stemme for en bestemt politisk kandidat
 • Hvorfor børn bør bære skoleuniformer
 • Hvorfor forældreinddragelse er afgørende for et barns uddannelse
 • Hvorfor sundhedsklinikker skal lægges til lav indkomst kvarterer

At gennemgå eksempler på overbevisende skriftligt, så tjek den redaktionelle sider i nogle af dine lokale aviser.

Tips til hvordan man skriver en overbevisende Essay

En overbevisende essay har tre grundlæggende komponenter: indledningen, kroppen, og konklusionen. Hver del af dit essay kræver en særlig tilgang.

Introduktion

 • Åbn din essay med en kendsgerning, tilbud, anekdote, eller erklæring, der tiltrækker læserens opmærksomhed. Holde dette kort til at få mest effekt.
 • Medtag en opgaveformulering, der forklarer, hvad dit essay handler om, samt det argument, du forsøger at gøre. Du må ikke give væk de vigtigste detaljer i dit argument; målet er at give et kort kig, der tilskynder læseren til at fortsætte.

Krop

 • Gør din tone passer til dit emne og din målgruppe. Humor kan være hensigtsmæssigt i visse tilfælde, men emner, der involverer mere alvorlige spørgsmål kræver en tankevækkende tilgang.
 • Prøv at komme med mindst tre centrale punkter til din argumentation. En overbevisende essay kan have flere point, hvis det er nødvendigt, men tre vigtige punkter er generelt den mindste for en solid argument.
 • Forudse fælles indvendinger mod dit argument, og derefter løse disse problemer. Være rationelt og nøgtern med din tilbagevisning; ikke ty til personlige angreb på de mennesker, der ikke deler dit synspunkt.
 • Brug statistik, konkrete eksempler, hypotetiske scenarier, eller analogier til at støtte dit argument. Vælg oplysninger, der er både nuværende og direkte relevante for spørgsmålet ved hånden. Husk at citere dine kilder, når det er relevant.
 • Forsøg ikke at fordreje data til at passe dit argument. Bevidst give vildledende eller ufuldstændige oplysninger er uetisk.

Konklusion

 • Ideelt set bør din konklusion være noget, "pinde" i læserens sind. Mange forfattere bruge timer arbejder på den perfekte introduktion, så hastigt tankestreg fra et par sætninger til essay konklusion. For den mest effektive essay, give din konklusion nøje overvejelse.
 • Gentage din afhandling erklæring, men ikke blot kopiere din introduktion.
 • Opsummer de vigtige punkter i dit essay.
 • Afslut med en forudsigelse, opfordring til handling, eller henstilling.

Værdien af ​​Feedback

Mens få feedback på dit arbejde er altid hjælpsomme, det er især vigtigt, når du er ved at lære hvordan man skriver en overbevisende essay. Et argument, der synes helt rationelle i dit sind kan være meget svært for den gennemsnitlige person til at forstå.

Spørg så mange mennesker som muligt til at læse dit essay. Hvis de ikke kan præcist beskrive din holdning til spørgsmålet, dit essay er behov for en revision. Hvis de sætter op en tilbagevisning at du ikke kan forsvare, skal du måske til at afklare nogle af de punkter i dit essay at forbedre styrken af ​​dit argument.

Kritik kan være svært at acceptere, især når du brænder for et bestemt emne. Men du ønsker at afdække eventuelle logiske fejl i dit arbejde, før du forsøger at indsende dit essay til offentliggørelse. Feedback, selvom det er smertefuldt at høre, vil kun gøre dig til en bedre forfatter.

Øvelse gør mester

Den bedste måde at lære at skrive en overbevisende essay er simpelthen at øve så meget som muligt. Overveje at revidere LoveToKnow freelance skriftligt slideshow Overbevisende Skrivning Beder om ideer til prøve essay emner.