Hvordan man skriver en militær til civil Genoptag

Når du adskille fra militæret efter års tjeneste, kan det være skræmmende at kigge efter en civil job. Sikker på, du har fået erfaring, at de fleste andre jobsøgende ikke. (Har enhver anden ansøger sprang ud af et fly midt om natten? Jeg tror det ikke.) Men spørgsmålet er, hvordan får du potentielle arbejdsgivere til at kigge forbi "militære" og se, hvordan dine utrolige oplevelser vil gavne deres virksomhed?

Det er ikke sådan en vanskelig opgave, men det kræver mere finesse end den typiske jobsøgende har at sætte i et CV. Der er flere fejl, at mange tidligere militært personel gør, når du skriver et CV designet til civile job. Heldigvis vil nedenstående tips hjælpe dig med at forstå, hvad potentielle arbejdsgivere søger, og hvordan man kan designe dit CV til at opfylde disse behov.

  1. Spil op disciplinen faktor. Hvad er det første, der kommer til at tænke på, når de fleste civile tænker på værnepligt? Disciplin, en stærk arbejdsmoral, eller måske loyalitet. Og hvilke egenskaber er arbejdsgiverne søger i dag? Disciplin, en stærk arbejdsmoral, og loyalitet. En af de største klager, som arbejdsgiverne har i dag, er, at medarbejderne job hop ofte og ikke har arbejdsmoral, at de gjorde for 20 år siden. Dette er et område, hvor din militære erfaring vil arbejde til din fordel, så fremhæve dit arbejdsmoral og evne til selv at starte.
  2. Hold dig til det punkt. Som den kommercielle siger, du sandsynligvis gjorde mere før 09:00, end de fleste mennesker gør hele dagen. Men du behøver ikke sætte det hele i dit cv. Outline dine militære job og de overførbare færdigheder, der gælder for det job, du søger. Hvis du har arbejdet i kommunikation, for eksempel, og nu søger efter en meddelelse job uden for militæret, fokusere på, hvordan du har udviklet et nyt informationssystem. De ærer du har modtaget for nøjagtighed skydning vil ikke interesserer dem.
  3. Må ikke oversvømme med detaljer. Svarende til ovenstående tip, når du beskriver de finere punkter i dit job eller kvalifikationer, en god tommelfingerregel er at undgå at bruge mere end én linje til at gøre det. Lad ud af, hvorfor du gjorde noget (dvs. når en personale mangel bedt dig til frivilligt), eller detaljer, der kun ville sagen for militæret (dvs. mærke eller model af fly). For større effektivitet, holde det simpelt: "Min tilbageholdelse program resulterede i en stigning i re-signings 20%."
  4. Lær et nyt sprog. Militæret har sit eget sprog og terminologi, at folk på ydersiden ikke nødvendigvis forstår. Og da det punkt en genoptage er klart at kommunikere dine evner og styrker, du har brug for at forske i ikke-militære måde at formulere dine færdigheder. Også aldrig bruge akronymer eller forkortelser. Gør dit cv så let at forstå som muligt.
  5. Omfatte relevante kurser og programmer, du har gennemført. Husk de it eller forvaltning klasser militæret gjort du tage? De er meget overdrages til den private sektor. Arbejdsgivere vil ikke passe, at militæret har betalt for dem; de bekymrer sig om den viden, du har opnået. Så liste alle de klasser, du udfyldte der er relevante for det job, du søger.
  6. Udnyt dine dokumenterede evalueringer. I militæret, modtager du konstant evalueringer af, hvordan du gør i dit job-i modsætning til de fleste civile. Du har fået bevis for, at du mødte eller oversteg forventningerne, så glem ikke at inkludere disse data. Brug mere end ord, selv om. Fremhæv de tal og procenter, der viser din pointe: Hvor mange medarbejdere du overvåget eller hvor meget du skåret et budget.
  7. Adskil dine færdigheder fra dine resultater. Du utvivlsomt have mange af, både som følge af din militære karriere. For en mere læsbar CV, skal du ikke forsøge at omfatte både i samme afdeling, eller det vil blive for ordrige. Ansætte ledere ønsker nem at fordøje information kugler, så give det til dem.