Hvordan man skriver en kladde

Den ru udkast er ofte forbundet til at skrive en akademisk papir, såsom rapport bog, en sigt papir, eller et speciale. Dog kan det bruges af forfattere, når de forsøger at pen en roman, en novelle eller et manuskript. Da det konnoterer, det er et forslag, et groft en, hvor du vil pen din første version af dit manuskript eller papir. Fra denne skitse, kan du foretage rettelser, reduktioner, udeladelser og rekonstruktioner. Den ru udkast er også en måde at organisere dine tanker, før du overfører det i produktion.

Skrive en kladde, uanset formål, kræver ikke mesterlige færdigheder skriftligt. Husk, det kladde er virkelig et stykke ridse papir, hvor du vil organisere, hvad du planlægger at sætte i det endelige produkt. Du må ikke forveksle den kladde som en skitse. En oversigt er en generel vejledning om, hvordan man opfører et papir eller historie. Den ru udkast er faktisk en rå udgave af papir eller historie, du vil skrive. Her er nogle tips om, hvordan du gør dit første kladde.

  • Forbered en skitse. Teknisk set kan du gå på videre med din kladde uden en skitse til at guide dig. Det eneste problem med dette sæt op er, at du nemt kan blive forvirret uden en skitse at basere din skriftligt på. Skitsen vil tillade dig at nedbryde dit papir i sektioner, der vil tillade dig at skrive kladder af papiret i sektioner. Hvis du tænker over det, er det en nemmere måde at finde ud af det, ikke?
  • Donâ € ™ t bekymre sig om flow. Som nævnt ovenfor kan den første version af din kladde ske i portioner eller sektioner. Dette vil gøre det lettere for dig at organisere elementerne i hvert afsnit. Nu kan du hævde, at gøre det på denne måde vil hindre den samlede strøm af dit arbejde. Nå, kan det være sandt, men du bør ikke bekymre dig for nu, da du altid kan arbejde på at forbinde hver sektion for at danne en flydende papir eller historie senere.
  • Donâ € ™ t være nærig på papir. Formålet med kladde er at skrive hver enkelt ting, der popper op i dit hoved. Derfor bør du aldrig føler behov for at begrænse, hvad du skriver, bare fordi du tror, ​​at det kan blive for lang, eller at du ikke har nok papir. Den ru udkast er kun begyndelsen. Hvis du tror dit papir er for lang, kan du altid reducere indholdet til de mere kritiske dem senere i fremtidige versioner.

Som du fuldføre din første kladde, give det en læser. Tilføj noter til de fejl, du ser, om du vil udelade eller ændre dem. Du kan være så rodet, som du vil med din kladde, som du vil bruge det senere til at gøre dit andet, tredje eller endelige udkast. Det anbefales stærkt at have en anden læse dit udkast til at få en friskere perspektiv så godt. Husk, vil enhver konstruktiv kritik kun forbedre din endelige produkt.