Hvordan man skriver en katolsk Wedding Program

Under et bryllup program er vigtigt især i en katolsk bryllup. Det vil give dine gæster en idé om, hvad der foregår, især hvis de ikke er vant til den type bryllup, at de deltager. Her er en guide, som du kan bruge, når du skriver et katolsk bryllup program.

  • Skriv ned alle de mennesker, der vil blive involveret eller vil få en rolle i brylluppet. Du bliver nødt til at diskutere denne del med din partner. Planlægge og beslutte, hvem der vil være en del af følget ligesom brudepiger, groomsmen, blomster piger og andre. Liste ned alle deres fuldstændige navne og hvilken rolle de skal spille i brylluppet. Andre end følget, du også nødt til at liste ned navnene på de mennesker, der er involveret i brylluppet ligesom præsten, pianist, betjentene, og enhver, der har en rolle i massen.
  • Tal med din præst. Du er nødt til at tale med præsten, som vil være tjenestegørende dit bryllup, at kende de vigtige detaljer i ceremonien. Ikke alle dine gæster kan være bekendt med en katolsk bryllup, derfor er det vigtigt, at du liste ned programmet for ceremonien til at guide dine gæster godt. Det vil hjælpe dem til at forstå, hvad der sker i ceremonien.
  • Skriv den vitale oplysninger om brylluppet. Når du har indsamlet alle de oplysninger, du skal bruge, kan du nu fortsætte med at skrive programmet. Start ud ved at skrive en kort velkomst erklæring, der indeholder alle de vigtige oplysninger om brylluppet. Du skal omfatte det fulde navn på bruden og gommen, tidspunktet, stedet og datoen for brylluppet. Når du skriver brudens navn, bruge hendes pigenavn.
  • Skriv ned på listen for brylluppet part. Efter brylluppet detaljer, kan du liste ned navnene på bryllupsfest. Start med navnet på begge forældre til bruden og gommen. Brug formalitet med "Mr." eller "fru", og omfatter de midterste initialer forældrene. Efter forældrene, nedskrive navnene på følget hvor Maid of Honor og Best Man vises først. For bryllupsfest, bruger kun de første og sidste navne på den person. Du kan omfatte forholdet på den person, bruden eller gommen, men dette er valgfrit.
  • Skriv ned en skitse til ceremonien. Når du er færdig som angav navnene på folk i bryllupsfest, kan du gå videre til at skrive programmet for vielsen. Placer navnet officialgruppen præst i begyndelsen derefter gå til programmet omrids. For læsning og evangeliet, omfatter bibel vers og navnet på den person, der læser den. Ved afslutningen af ​​den skitse, nedskrive navnet på pianisten, betjentene og andre mennesker, der spillede en rolle i ceremonien.
  • Skriv din tak note. På den sidste del af brylluppet program, kan du skrive ned en kort tak note til dine gæster for at være en del af din specielle dag. Her kan du takke dine gæster og de mennesker, der har hjulpet dig med at forberede vielsen.

Skrivning af en katolsk bryllup program er nemt, så længe du har alle de oplysninger, du skal bruge på brylluppet. Dette vil gøre det lettere for dig eller for den person at gøre programmet, hvis du leje en professionel.