Hvordan man skriver en interessant personlig Dating Ad

Hvordan man skriver en interessant personlig Dating Ad
Skriv en personlig annonce

Præsenter dig selv til kollega kærlighed asylansøgere ved at lære, hvordan man skriver en interessant personlig annonce.

Om personlige annoncer

En interessant personlige annonce vil gøre læserne nysgerrig dig, og giver dig masser af nye forbindelser til at undersøge en eventuel kamp. Personlige annoncer, i en eller anden form eller mode har eksisteret siden aviserne har været omkring. I dag er hele websteder dedikeret til at gøre kærlighed forbindelser. Dating websites, ligesom aviser, kræver deres medlemmer til at udfylde en personlig annonce, når de tilmelder sig. Hvorvidt udkig efter en langsigtet relation eller bare en legende venskab, personlige annoncer er en sjov måde at møde nye mennesker og få nye venner. Lær at skrive en interessant personlig annonce og få mest opmærksomhed for dine penge.

Lære at skrive en interessant personlige annonce

Fra start til slut, din personlige annonce har brug for at tiltrække sig opmærksomhed hos potentielle respondenter. Afhængigt af hvor du sender din annonce, kan du kun har 3-5 linjer i alt. Påfør tre sekunder reglen på din annonce. Undersøgelser viser, at læserne afgøre, om de er interesseret eller ej i de første tre sekunder. Nedbryde din personlige annonce ved at skrive det i specifikke dele.

Det overordnede

Overskriften på din annonce vil være den første ting, som læserne ser. Ligesom overskriften på en avisartikel, skal din annonce overskrift gør du ønsker at læse mere. Undgå at bruge forkortelser i din overskrift. Det kan være god praksis at skrive din overskrift, når du har udfyldt din personlige annonce. Opsummer noget unikt om dig selv i titlen. Du har en sætning, to på de fleste at skabe en strålende opmærksomhed grabber. Implementer din personlige interesse i overskriften. For eksempel kan en forfatter sige, "Pen den næste store romance roman med mig." Gør dit indlæg stille et spørgsmål som "Er det, hvad du søgte?"

Natural Flow

Den bedste måde at formidle, hvem du er i forbindelse med en annonce er at skrive, som om du talte. Hvis du fokuserer for meget på klingende professionel og poleret du kan ende med at lyde som du er for snerpet eller for øvre skorpe. Læs og genlæse kroppen af ​​din personlige annonce, før du sender den.

Være humoristisk

Det er tilladt at grine i din personlige annonce; dette er ikke et CV. Gør livets lys og vise, at du har en god sans for humor. Men husk, at selvforklejnende humor har sine begrænsninger. Tal ikke ned om dig selv.

Hvad man ikke skal gøre

Kendskab til den forkerte måde at skrive en annonce er lige så vigtigt som at få det rigtige. Undertiden forkerte nuance eller formulering vil gøre dig synes trængende eller for kompliceret. Undgå disse adfærdsmønstre, når du skriver din annonce.

  • Brug ikke store bogstaver. I skriver verden, betyder det, du råber. Denne adfærd er ikke attraktive for mænd eller kvinder.
  • Må ikke fortælle løgne. Forskønne dit livshistorie kan vække en vis interesse, men i sidste ende dine løgne vil komme tilbage for at hjemsøge dig. Hold dig til sandheden.
  • Må ikke være en åben bog. At fortælle for meget, for hurtigt kan gøre dig komme ud som værende alt for snakkesalig eller trængende.
  • Undgå at blive negativt om dig selv eller dit liv.
  • Må ikke være for generisk. Du ønsker ikke at hele verden til at besvare din annonce, blot en bestemt gruppe.

En interessant personlige annonce kan være springbræt til et lykkeligt nyt forhold. Tag din tid og skrive en annonce, du er stolt af at sætte dit navn på.