Hvordan man skriver en Funny Script

"Hvad er dette? Et center for myrer? Hvordan kan vi forvente at lære børn at lære at læse ... hvis de ikke selv kan passe inde i bygningen? Bygningen skal være mindst ... tre gange større end det! "Det var det, Derek Zoolander sagde efter at have set en 3-fods kopi af en skole hans nemesis Mugatu tilbød ham i filmen Zoolander. Og det er en af ​​de mange linjer i filmen, der har renset og busted mere end millioner af brystflæsk med latter.

Komedie, vittigheder og vittige banters stole på to ting, og dem er stor skrift og korrekt timing. Her er nogle tips om, hvordan man skriver en sjov script.

  • Materialer til laden brænder komedie. Comedy og sjove anekdoter er alle omkring os. Og de gør godt materiale, hvis du vil skrive en sjov script. Men oven i det, er der andre ting, du skal bruge for at skrive sjove dialog. Du skal bruge gode skrivefærdigheder til at have evnen til at væve en vittighed til en anden. Viden om, hvordan man skriver manuskripter er også afgørende; du ikke ønsker Hollywood honchos ved hjælp af din script som silkepapir, da det ikke er korrekt formateret. En trofaste computer og en pålidelig internetforbindelse er nødvendig, ellers vil du blive skydeskive for vittigheder med dårligt timet indlæg. Du bør også fodre din hjerne med komiske inspiration af episke proportioner. Få en TV, sjove dvd'er og se hele dagen, ja det er en opgave, hvor du får lov til at slække ud og nyde. Hold en notesblok handy, så du kan skrive ned noget, der inspirerer dig.
  • Emancipation af komiske inspiration. Ligesom i en af de mange TED foredrag, er det ofte sagt, at en person er født kreative, men vokser ud af det på grund af regler og standarder. Det samme gælder for komedie. Folk er født sjovt. Dine forældre og lærere bare bede dig om at stoppe fjoller rundt, da du var ung. Derfor er den gradvise død komedie i dig. For at bringe tilbage den sjove side til dit liv, skal du fordybe dig i en pulje af guffaws og latter. Læs funnies, se film, skal du følge sitcoms, erfaring stand-up shows, og lytte til vittigheder fra venner. Tage i alle latter og lære at grine af og med mennesker, og endnu vigtigere, at grine af dig selv. Kig i forskellige stilarter af sjove fra gaden slapstick til finkulturelle engelsk humor. Så du har optioner på, hvad sjov script til at skrive.
  • Mød publikum. For skriger højt, komme ud af din mors kælder og blande sig. Mød de mennesker, du ønsker at have brast i latter og finde ud af, hvad der kildrer deres sjove knogler. Hvis du stadig er låst op i kælderen, her er nogle tips. Unge mennesker har mindre uddannelse end ældre i kraft af deres alder, og derfor vil de sandsynligvis gå mere visuel og slapstick komedie. Kig på Jackass videoer. De ældre går til humor baseret på vid og listige vittigheder.
  • Elementer af latter. Comedy sker i situationer, hvor en ting der skal ske, men ikke eller der sker noget andet. Det er vigtigt at have konflikt. Tag et kig på filmen 'Dude, hvor er min bil? ", Er det bare et simpelt tilfælde af guys leder efter deres bil. Men den simple konflikt givet muligheder for skøre latter. En stor gruppe af brainstormers vil hjælpe dig med at sortere ud scriptet. Og i at skrive ned dine scripts tænke på en støbt. Det hjælper med at visualisere linjerne.
  • ROL. Det er en forkortelse for læst højt. Dette er en berømt skriftligt trick for at kontrollere, om det, du har skrevet, er faktisk sjovt. Der vil være tidspunkter i processen med at skrive, at du udvikler interne jokes med dig selv. Læsning dit script højt vil hjælpe dig med at afgøre, om dit script rent faktisk grine højt materiale.

En sjov script er let at nyde og det er derfor, oftere end ikke, komedier er box office hits. Spred glæde og skrive en sjov script i dag med disse tips i tankerne.