Hvordan man skriver en Funeral Program

Når et dødsfald sker ofte det sidste, du kan tænke på er, hvordan man skriver programmet for begravelsen. Stadig dette skal gøres. Et program giver de sørgende en visuel erindring om den afdøde og mindesmærket. Du kan skrive en begravelse program med et par små tricks ved at følge disse trin.

 1. Undersøg, om den afdøde havde eventuelle anmodninger. Nogle mennesker, der er i slutningen foretrækker at organisere detaljerne i deres egen begravelse, inden de passerer. Sørg for, at familien eksekutor har kontrolleret enhver anmodning afdøde måtte have.
 2. Giv det grundlæggende. En begravelse program bør indeholde minimum følgende oplysninger:

  • Deceasedâ € ™ s navn, fødselsdato og dødsdato
  • Dato, tid og sted for begravelsen
  • Notering af musikken og poesi i tjeneste
  • Notering af lovprisning læser (e)
  • Adresse og tidspunkt for indsamling efter service, hvis det er relevant
 3. Find et fotografi. Begravelse programmer bør indeholde et foto af den afdøde, helst en af ​​dem i lykkeligere tider. Billedet kan være en formel billede taget i sidste ferie eller en afslappet skud, der bedst repræsenterer ånden i den afdøde.
 4. Skriv en kort biografisk afsnit. Når det er muligt, ære den afdøde med et par ord om deres liv. Enkelte stykker måske ikke synes nok til at sammenfatte en persona € ™ s liv, men prøv at liste de store højdepunkter, og hvad betød mest til den afdøde.
 5. Giv survivorâ € ™ s navne. Folk kan lide at se, hvem familien til den afdøde er, så de kan være sikker på at tale med dem efter gudstjenesten og tilbyde personlige medfølelse. Forudsat de overlevende familier navne gør det lettere for deltagerne, der måske ikke har været tæt med hele familien.
 6. Kontroller navne og stavning. Det synes simpelt, men når du er sørgende er det let at glemme onkel Ronnie eller hvordan man staver Grandmaâ € ™ s navn. Har nogen uden for familien gennemgå dit program for stavning og for at sikre alle er inkluderet, før du har programmet udskrives.
 7. Få endelig godkendelse. Ofte begravelsen program er skrevet af en relativ, men ikke ægtefællen til børn af afdøde. De, der er tættest på afdøde kan have svært ved at forsøge at skrive programmet. Sørg for, at ægtefællen og børnene får et kig på programmet og mulighed for at give deres input og godkendelse før de går videre.

Skrivning af en begravelse program kan være hjerteskærende. Det er svært at sige farvel og opsummere livet af en anden person. Ær dem ved at respektere deres ønsker og giver en kortfattet og respektfuld redegørelse for deres liv, og den tjeneste, ærer dem.