Hvordan man skriver en erklæring for indvandring

Der er mange typer af affidavits, der kan kræves fra en person, der ønsker at komme ind i USA. En af de mest kendte er den erklæring af støtte. Det forelægges i tilfælde, hvor en potentiel indvandrer til USA har brug for at præsentere konkrete beviser fra en sponsorerende individ at lette indvandring proces og samt godtgøre, at indvandreren har familie eller pårørende til at give ham økonomisk støtte, indtil han er fast og har erhvervsarbejde. Dette sikrer regeringen, at det nye indvandrer ikke bliver afhængig af statsstøtte for at overleve. Den erklæring af støtte bør være skrevet af en amerikansk statsborger eller har fast bopæl, der sponsorerer den potentielle indvandrer. Nedenfor er nogle tips om, hvordan man skriver en erklæring til indvandring.

  • Tjek Fattigdommen retningslinjer i form I-864P. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, om du er kvalificeret til at yde økonomisk støtte til familien-baserede indvandrer, som du sponsorerer baseret på kravene til din familie størrelse indkomst. Tjek de nyeste Fattigdom retningslinjer for at kontrollere, hvor meget er den minimumsindkomst krav for dig at kvalificere sig.
  • Tjek de andre retningslinjer og fritagelser for at hjælpe dig med at udføre Form I-846. Hvis du ikke kan opfylde kravet om indtægt på egen hånd, kan du få en fælles erklæring med din kone eller en person, der er din støttemodtager, der er registreret i din selvangivelse. Du kan også bruge dine aktiver til at opfylde minimumskravet.
  • Du bør også indsende et bevis på indkomst ved at få et bevis for beskæftigelse fra din nuværende arbejdsgiver, som er skrevet i virksomhedens brevpapir og underskrevet af den autoriserede selskab repræsentant. Du bør også medtage kopier af dine seneste lønsedler og / eller kontoudtog for pengeoverførsler, hvis du får udbetalt gennem bankindskud. Hvis du vil bruge din formue, bør der være konkret dokumentation for ejerskab, samt hvor meget aktivet er værd. Likvider er mere gunstige.
  • Forbered bevis for, at du er en regelmæssig skatteyder. Du har brug for en udskrift af din seneste indkomstskat betaling ved at downloade IRS Form 4506-T, udfylde formularen og sende den til skattemyndighederne. Det kan tage omkring to uger, før du kan få din indkomstskat udskrift samt andre former, der kan kræves.
  • Fyld Form I-864. Dette bør ske fuldstændigt og underskrives. Sorter siderne og arrangere dem i den rigtige rækkefølge. Blanketten skal ske med store bogstaver. Skriv dit navn, dit CPR-nummer, navn på formen (i dette tilfælde, Form I-864) og sagsnummeret på den øverste højre hjørne af papiret.
  • Saml alle de kopier af bilagene. Skriv et følgebrev rettet til USCIS med en liste over alle bilag, som du har vedlagt sammen med formularen. Du bør også medtage følgebrevet det, du har modtaget fra NVC. Dette er en barcoded følgebrev.
  • Lav to sæt fotokopier af alle de dokumenter, du vil sende til USCIS. Hold en kopi til dig selv og sende det andet sæt til indvandrer. Han bør omfatte den med sin visumansøgning pakke, han har brug for at udrette på ambassaden eller konsulatet kontor USA, hvis indvandreren er bosat i udlandet.

Sørg for at du har læst og forstået alle de retningslinjer og krav, der indgår i dokumentationen for opstilling Form I-864. Det kan være en vanskelig opgave, og indvandring proces kan ikke komme videre, når der er fejl og mangler i form. Ellers er du nødt til at vente på papir arbejde at være processen og indvandrer, og du besked om, at ansøgningen om indvandring er blevet godkendt.