Hvordan man skriver en Entry Level Genoptag

Hvordan man skriver en Entry Level Genoptag

Uanset om du bare er på vej ind på arbejdsmarkedet efter endt uddannelse, eller du har besluttet at skifte karriere, du har brug for en entry-level CV, der vil hjælpe dig med at få et job i et nyt område. Uden brancheerfaring, men mange ansøgere bekymrede for, at deres CV ikke vil passere mønstre. Ikke at bekymre dig - når du ansøger om en entry-level job, vil arbejdsgivere forventer, at du har entry-level oplevelse. Men en professionel genoptage stadig behov, uanset dit niveau af erfaring.

Når du gennemser genoptages, at størstedelen af ​​ansætte ledere blot scanne mål og resumé af hver en, før man går videre til den næste. Det betyder, at oplysningerne i toppen er den første - og måske den eneste - en del af dit cv, der bliver lagt mærke til. Et CV er dybest set en salgstale - en-eller to-sides beskrivelse af, hvad en arbejdsgiver vil få, hvis de ansætter dig. Og fordi ansætte ledere har meget korte opmærksomhed spænder, skal du ramme dem med dine salgsargumenter så hurtigt som muligt. Her er de elementer, der hver entry-level genoptage skal have, samt flere tips til at skrive en vindende CV.

 1. Kontakt Information. Intet vil skade dine chancer hurtigere end at gøre en potentiel arbejdsgiver jagten på dine kontaktoplysninger. Disse oplysninger bør opføres tydeligt øverst på dit CV.
 2. Mål. Tro det eller ej, det er den vigtigste del af en entry-level CV. Først, dette er den første ting, en leje manager ser. For det andet, fordi dit arbejde historie ikke kan vise din valgte karriere, er det op til dine mål for at fortælle arbejdsgiverne, hvor du er på vej. En punktopstilling af fokuserede mål er en nødvendighed. I stedet for "Position, hvor jeg kan træne mine kreative evner," brug "assistent kunst direkte position i den uafhængige filmindustri i New York hovedstadsområdet." Ligeledes, hvis du vil have et lederjob med god opadgående mobilitet, skrive noget lignende "Ledende med muligheder for avancement. Åben at rejse og / eller flytning "Selvfølgelig skal dine mål være skræddersyet til at passe til specifikke job, du søger efter -.. Hvis du virkelig ønsker det, der er at fortælle detail leje manager, som du ville foretrække et job i engineering er en sikker måde at få forbigået!
 3. Resumé. Dit CV resumé er også yderst vigtigt - hvis den ansættende leder ikke se, hvad han er på udkig efter der, han er ikke sandsynligt, at se nogen yderligere. Dit resumé afsnit skal indeholde en punktopstilling af dine vigtigste kvalifikationer. Når du har mere erfaring, er dette afsnit, hvor du vil liste det antal år, du har arbejdet i marken. For nu, vil du ganske enkelt liste andre bemærkelsesværdige kvalifikationer du har. Undgå oversigter, der er blevet kliché, såsom at sige du er "detalje-orienteret." Andre For mange ansøgere vil gøre nøjagtig samme krav. I stedet udvælge de kvalifikationer, der gør dig værdifuld og unik. Husk, det er ikke kun din salgstale - det er også din sidste chance for at få den ansættende leder opmærksomhed inden han går videre til næste CV.
 4. Uddannelse. Typisk et CV lister erhvervserfaring før uddannelse. , Det punkt i en genoptage er imidlertid at fremhæve dine styrker, ikke udsætte dine svagheder. Hvis du har en god uddannelse, men ikke en masse erfaring, kan du flytte fokus ved at angive din uddannelse først. Din uddannelse afsnit skal liste dine grader, hvor den seneste først. Liste graden, efterfulgt af navnet på skolen. Din eksamen dato bør også medtages; hvis du ikke har uddannet endnu, simpelthen sat din planlagte eksamen dato. Du bør også medtage din GPA, hvis det er værd at skrive hjem om - det vil sige, hvis det er over 3,0. Ellers omfatter ikke det i dit CV, men øve dit svar, når du bliver spurgt om det!
 5. Erhvervserfaring. Mange entry-level ansøgere bekymre sig om deres manglende detaljer i dette område. Glem ikke, selv om, at du ansøger om entry-level positioner, så ansætter ledere forventer, at ansøgerne ikke vil have en masse arbejde erfaring på området. Du kan gøre dit arbejde historie ser bedre ved at beskrive hvert sæt job ansvar på en måde, der spiller op erhvervserfaring. For eksempel, hvis en fritidsjob inkluderet ledelsesansvar lavere niveau, skal du sørge for at notere dem på dit cv.

  Alternativt kan du bruge en funktionel genoptage format, der fungerer godt for entry-level ansøgere. Den funktionelle format giver dig mulighed for at arrangere praktik efter færdigheder, som arbejdsgiverne vil være på udkig efter. For eksempel, hvis du forsøger at bryde ind journalistik, men har ingen erfaring på området, kan du være i stand til at markere den ønskede færdigheder andetsteds: Under overskriften den dygtighed "Kommunikation", kan du liste dine brevskrivning pligter som et kontor sekretær, forsknings- opskrivninger du havde at gøre som en arbejdsbetinget undersøgelse student, og den indberettende du gjorde for skolen papir. Ulempen til funktionen format er, at det ikke er altid godt modtaget - nogle arbejdsgivere og de fleste personalekonsulenter foretrækker at se en liste over de job, du rent faktisk har afholdt. Kombinationen format typisk opfylder dette krav. Dette format stadig kombinerer erhvervserfaring i en sektion "faglige færdigheder"; er det imidlertid efterfulgt af en skelettet notering af dit arbejde historie, med kun jobtitel, arbejdsgiver og datoer på listen.
 6. Andre elementer. Der er andre sektioner, du kan føje til dit CV til at fremvise dine andre kvalifikationer. Et afsnit med titlen "samfundstjeneste" demonstrerer yderligere erhvervserfaring, selv om den ikke blev betalt. Afsnittet "Achievements" giver dig mulighed for at liste priser, du har modtaget i skolen og arbejde. "Uddannelse og certificeringer" lister andre kvalifikationer du har, såsom certifikater eller on-the-job training, som ikke kan blive noteret under den uddannelse sektion. Placeringen af ​​disse sektioner afhænger forbindelse med resten af ​​dit cv, med de vigtigste (eller imponerende) kvalifikationer altid gå tættere på toppen.
 7. Last-Minute Rådgivning for skrive din entry-level Genoptag. Nu hvor du ved, hvad der går ind i en entry-level CV, er du klar til at begynde at skrive! Når du arbejder på dit cv dog huske disse tommelfingerregler:

  • Vær ærlig - Uanset hvad du gør, ikke falde for fristelsen til at puste dine kvalifikationer! Littlest hvid løgn kan medføre, at du ikke kun at miste jobbet, men også for at brænde den bro, før du selv får en chance for at krydse den.
  • Skær til sagen - Frem for alt, leje ledere er kort til tiden. Det betyder, at jo færre ord, du bruger, jo kortere dit cv, og jo bedre sine chancer for at blive læst.
  • Brug ikke unødvendige ord - Gør hvert punkt som kortfattet som muligt.
  • Sælg dine styrker - Det er vigtigt at huske, at det punkt i en genoptage er at "sælge" dine kvalifikationer til den ansættende leder. Dit CV skal vise dine kvalifikationer fremtrædende plads.
  • Må ikke skjule din manglende erfaring eller udgør kvalifikationer, du ikke har - bare være sikker arbejdsgivere nemt kan se, hvad du vil være at bringe til bordet.

Så længe du følger disse tips, og omfatter de grundlæggende elementer, der er anført ovenfor, dit CV er sikker på at få opmærksomhed. Husk, mens en stor CV alene ikke vil lande dig et job, kan en sjusket eller ufuldstændig genoptage koste dig en stor chance!