Hvordan man skriver en bog rapport

Mange studerende i litteratur og læsning klasser bliver bedt om at skrive bogen rapporter efter efterbehandling en opgave eller mens de deltager i en skole-dækkende læsning blitz. En rapport bog er ikke det samme som en boganmeldelse, men så det hjælper til at forstå forskellen før start ned den forkerte vej. En rapport bog er primært med det faktiske indhold af bogen, mens en boganmeldelse er mere tilbøjelige til at funktionen meninger og kritik om bogen, forfatteren og bogens appel for læserne.

En bog rapport god, på den anden side, vil indeholde en del kritik eller udtalelse, men størstedelen af ​​rapporten bør behandle emnet og hvordan det blev præsenteret. Her er nogle tips om at skrive en bog rapport god:

  1. Læs bogen, men også læse om forfatteren. Når du har læst den bog, du har valgt, kan du ønsker at gøre nogle forskning på forfatteren samt før du starter din bog rapport. Det er vigtigt at forstå, hvad der foregik i verden, når forfatteren skrev bogen. Hvem var nogle af de berømte mennesker i live i dette tidsrum? Hvordan har folk kommunikere eller gøre forskning på det tidspunkt? Hvor lang tid tog det at forfatteren til at skrive bogen? Har forfatteren skriver noget andet? Det er spørgsmål, du ønsker at forskning, før du starter på rapporten selve bogen.
  2. Forstå hvordan din lærer vil have rapporten færdig bog til at se. Du ønsker at vide, hvis du har brug for en særlig titel til rapporten bogen, hvor mange ord eller sider, du bliver nødt til at skrive, og når du har brug for at få det færdigt. Sommetider kan du nødt til at skrive ned alle de oplysninger om bogen, såsom titel, forfatterens navn, navnet på bogen selskab, og den dato, den blev udgivet. Din lærer bør fortælle dig, hvordan du skriver det, at oplysninger, hvis du har brug for det.
  3. Lad som du giver en tale om bogen til dine venner. Hvis du har problemer med at starte rapporten bogen, så prøv at tænke på det som en tale. Hvad ville du fortælle folk om denne bog, hvis de spurgte dig? Nogle gange kan du bare starte ud med de faktiske forhold: "Jeg læste denne bog kaldet 'Thomas Jeffersons Life', og jeg har lært en masse om ham Thomas Jefferson var vores tredje præsident, og han hjalp skrive Uafhængighedserklæringen Bogen sagde han blev født.. i Virginia ... "Når du kører ind i et andet sæt fakta om Jefferson, ligesom det, han var ligesom som dreng, så du kan starte et andet stykke.
  4. Hvis bogen ikke give mening i steder, eller fik en kendsgerning forkert, kan du nævne det i rapporten bogen. Alle forfattere kan lave en fejl, og ikke alle bøger er spændende at læse fra begyndelsen til enden. Det er okay at nævne, hvis en bog blev kedeligt eller forfatteren glemte at nævne noget virkelig vigtigt i historien. Det meste af tiden, men vil en bog rapport god koncentrere sig om de nyttige dele af bogen. Din lærer vil vide du lært noget fra din læsning.
  5. Ved afslutningen af en rapport bog, kan du tilføje dine egne meninger. Var du glad for du plukket den bog at læse? Kunne du lide illustrationerne? Var bogen virkelig sjovt eller skræmmende? Vil du anbefale bogen til andre mennesker på din alder? I slutningen af ​​rapporten bogen, kan du sige ting som "Før jeg læste denne bog, jeg troede Mexico var en øde ø langt væk, men nu ved jeg, det er et spændende sted at besøge, med masser af ting at gøre. Jeg kan 't vente med at læse en anden bog om forskellige lande. "

Tips:

  • Husk at bruge bogens oplysninger i din bog rapport, ikke bare dine meninger om bogen.
  • Hvis du har problemer med at skrive en rapport om din egen bog, så spørg din lærer for nogle eksempler andre studerende har allerede skrevet.