Hvordan man skriver en anbefaling til Graduate School Ansøgere

Hvis du er blevet bedt om at skrive en anbefaling til en ph.d.-skole ansøger, kan udsigten til at komme i gang først synes lidt skræmmende. Balance mellem "ærlige" og "nyttige", mens spørger om ting som, hvor mange detaljer til at sætte i, hvordan du kender personen, eller hvordan at fokusere på de stærke sider uden at virke alt for sprudlende, kan være en vanskelig opgave.

Her er nogle tips til at skrive disse breve af anbefaling:

 1. Tal med ansøgeren. Dette er især vigtigt, hvis du har arbejdet sammen med ham eller hende i en begrænset kapacitet, som du måske ikke er klar over alt, hvad han eller hun har udført. Spørg efter Artikler listen nedenfor for at give dig en bedre idé om, hvad der skal medtages i brevet.

  • Sagsøgerens kvotient plus eventuelle akademiske udmærkelser eller ære samfund, som han eller hun tilhører.
  • Eventuelle kurser ansøgeren har truffet, eller forskning papirer, at ansøgeren har skrevet som er relevant for emnet.
  • Arbejds- eller frivillige aktiviteter, der er relevant for emnet.
  • En beskrivelse af ansøgerens faglige mål
  • Kopier af eventuelle indlæggelser essays ansøgeren har haft til at skrive for indlæggelser processen.
 2. Saml anekdoter. En effektiv anvendelse brev er meget detaljeret og indeholder eksempler på sagsøgerens positive træk. Det er vigtigt at vise, hvordan skolen eller programmet vil drage fordel af ansøgeren indrømme.
 3. Organiser indholdet Selv en anbefaling bør følge den standard brevskrivning procedure, med en åbning -. Krop - lukning struktur, med tilføjelse af en henstilling i slutningen. Tag et minut til at forstå alle disse komponenter og hvad du har at sige i hver af dem.

  • Åbning: Forklar hvem du er, og hvordan du kender ansøgeren. Diskuter din bekendtskab med ansøgeren og give de relevante oplysninger i et afsnit. Hvordan ved du ansøgeren? Er dit forhold centreret omkring arbejde eller skole eller frivilligt arbejde, eller en kombination af disse? Hvor længe har du kendt ansøgeren?
  • Krop: Diskuter ansøgerens styrker her, i to stykker. I første afsnit, liste et par af hans eller hendes ekspertiseområder eller særlige færdigheder eller løbetid (fx ansøgers organisatoriske færdigheder, evne til kreativt problemløsning, forståelse af betydningen af ​​deadlines, ansøgerens intelligens, kreativitet, evnen til at håndtere komplekse sager, og hensigtsmæssigheden for fagområde). Hold dette stykke kortfattet og til det punkt. (Husk: US føderale lovgivning forbyder dig i at inkludere kommentar til køn, race, hudfarve, alder, religion, civilstand, fysisk eller psykisk handicap, national oprindelse, seksuel orientering, helbredstilstand, statsborgerskab, eller politiske overbevisninger, tro eller aktiviteter.)

   I andet afsnit, vælge en færdighed eller træk af ansøgerens hvor at fokusere der er særligt bemærkelsesværdigt - for eksempel: "Af alle Johns evner og styrker, måske hans største er hans evne til at analysere komplekse problemstillinger uden at miste sin fokus." Gå derefter til at give et eller to konkrete eksempler på, hvordan ansøgeren har godtgjort, at træk eller evne i fortiden. Hold dine anekdoter kort. Fokus på ansøgerens valg eller færdigheder, og hvordan disse valg og færdigheder ført til et godt resultat. Brug anekdoter til at hjælpe med at vise, hvordan ansøgeren ville være en god kandidat til forskerskolen.
  • Lukning: opsummere brevet med at gentage og trække læserens opmærksomhed til sagsøgerens mål. Link træk og evner til det tilsigtede studieforløb. For eksempel til en ansøger søger om en lov grad: "Kort sagt, Jane har vist hurtig tænkning og kritisk analyse færdigheder er nødvendige for at blive en fremragende advokat."
  • Din anbefaling: Sidste punktum i den afsluttende bør give din anbefaling. Vær specifik omkring i hvilken grad du vil anbefale ansøgeren.

   Nedenfor er en forkortet prøve brev, der er formateret på den rigtige måde:

   "Kære Herrer,

   Mit navn er John Q. Public, og jeg anbefaler Jane Doe som kandidat til forskerskolen. Under min tid som Associate Director, Name College, har jeg interageret med Jane som hendes professor under hendes tid som studerende på navn College i løbet af de seneste fire år. "

   Jane er i stand til at danne stærke forbindelser med folk i alle aldre, især de "udsatte" børn, hun arbejdede med på specielle Hill School. Jane har et særligt talent for at arbejde med studerende, der har brug for yderligere vejledning og støtte, end dem, der typisk modtages i traditionelle klasseværelser. Hun udmærker sig ved at undervise enkle og mere avancerede koncepter, og har fremragende skriftlige og mundtlige kommunikationsevner. Jane er ekstremt organiseret, motiveret, og pålidelig. "

   Mens hun var elev på navn College, Jane blev ansat i flere positioner, der involverer børn, herunder undervisning et museum program til fjerde klasser i nærheden School District, undervisning voksne og børn til at spille volleyball, og styring af volleyball og softball udstyr til en lokal park distriktet. Hun opnået alt dette med initiativ og en positiv holdning. "

   Jane vil være et enormt aktiv for dit program, og jeg anbefale hende til dig uden forbehold. Hvis du har yderligere spørgsmål med hensyn til hendes baggrund eller kvalifikationer, kan du kontakte mig på er anført på denne brevhoved. "

 4. Vær opmærksom på formatering og grammatik. Brug officiel brevpapir og altid skrive en anbefaling. Sørg for, at du har forladt passende margener, spelt alle ordene korrekt, og har gjort nogen grammatiske fejl eller dårlige syntaks valg. Dobbelt-tjek anmodningen om brevet at foretage visse du har behandlet ordentligt formålet med brevet, og at afklare, om brevet bør gives til ansøgeren eller mailes separat. Følg reglerne "til bogstavet" for at undgå problemer senere.
 5. Hvornår skal sige nej, hvis du har forbehold om at skrive en anbefaling -. For eksempel, hvis du vil anbefale ansøgeren kun betinget, eller slet ikke, eller føler neutral om ansøgeren - eller hvis du mangler tilstrækkelige oplysninger til at foretage et informeret dom, så spørg dig selv, om du virkelig er den bedste person til dette job. Fordi disse breve er normalt positiv, at anbefaling breve kandidatuddannelser, der er neutrale omkring en kandidat er ofte set som negative bogstaver. Det er bedre at være ærlig, da det er din professionelle navn på linjen, hvis ansøgeren ikke er et godt match for programmet. Hvis dette er tilfældet, seriøst at overveje at bede ansøgeren til at søge en andens hjælp, i stedet for at afspore sagsøgerens fremtidige plan ved at komme ud for lunken eller apatisk.

Nu, hvor du kan skrive anbefaling breve til skolen, kan du også ønsker at lære at skrive en anbefaling for jobansøgere.