Hvordan man skriver en anbefaling til College

Hvordan man skriver en anbefaling til College

Mange mennesker bliver bedt om at skrive breve af anbefaling for studerende ind kollegium. Hvis du er en lærer, træner, arbejdsgiver eller ungdomsmedarbejder, kan du blive brugt til at skrive disse breve. Hvis du er ny til det, kan du spekulerer på, hvad der præcist skal du skrive. Du ønsker at gøre et godt stykke arbejde; efter alt, det er et ungt menneskes kollegium program du påvirker. Her er nogle ting at overveje, når du skriver et kollegium anbefaling.

  1. Få parametrene. Gymnasier undertiden har deres egen måde for at anmode om breve af anbefaling. Nogle gange vil et kollegium bede en person til at skrive en anbefaling ved hjælp af en særlig form eller besvare specifikke spørgsmål. Andre gange er der ikke behov formen og recommender er fri til at skrive men han vælger. Nogle gange vil et kollegium bede bogstavet forfatter til at sende brevet direkte til kollegiet. Andre gange (mere sjældent), kan du blive bedt om at returnere brevet til den studerende, så han kan medtage det med sin ansøgning. Uanset hvad parametrene kan være, du ønsker at følge dem. Spørg eleven, for hvem du skriver brevet og sørg for at have taget sig af alle krav.
  2. Genopfriske din hukommelse. Hvis du bliver bedt om at anbefale en studerende du kender godt, kan det ikke være svært at minde alle den studerendes styrker. Men folk nogle gange bedt om at anbefale de studerende, som de ikke har haft kontakt til semestre, eller endda år. Hvis dette er tilfældet, er der intet galt med at bede en elev til at give dig en mini-CV, så du kan huske, hvordan hun gjorde i din klasse, hvad hun gør for fritidsaktiviteter mv Faktisk sådan "snyde ark "ikke snyd overhovedet; Det er et meget nyttigt værktøj, der giver dig mulighed for at skrive en komplet brev.
  3. Brug detaljerne. College indlæggelser folk læse hundredvis af breve af anbefaling. Mens der er sikkert kun så mange måder, du kan sige, at du anbefale en studerende, det er detaljerne om den studerende (samt måske dit omdømme eller position), der vil gøre den studerende skiller sig ud. At arbejde for en virksomhed i tre somre er én ting, for eksempel, men arbejder for en virksomhed og få forfremmet hvert år for fremragende præstationer i en bestemt afdeling er en anden. Hvis du kan være specifik omkring deres resultater, vil du hjælpe dem skiller sig ud. Du vil også give indlæggelser folk med, hvad de vil - et klarere billede af, hvem denne kandidat virkelig er.
  4. Fremhæv det positive. Det meste af tiden, er det let at anbefale nogen, der kommer til dig beder om et brev. Men folk, der bliver bedt om at skrive mange breve af anbefaling i sidste ende vil komme på tværs af problemet med at skrive en anbefaling for en studerende, der er på nogle måder, meget "stærkt", men som også kan have betydelige negative elementer i sit arbejde rekord, disciplinære rekord eller udskrift. Nogle gange er den bedste måde at håndtere denne situation er at fokusere på det positive og udelade de negative. Andre gange kan de negative ting placeres som "udfordringer", at den studerende overvandt. På den anden side, hvis du ikke har lyst til den studerende fortjener en anbefaling, er det nok bedst at være ærlig og sige, at du ikke er den bedste person til at skrive det brev (medmindre du kontraktligt er forpligtet til at gøre det).
  5. Sæt dine bedste ord fremad Hvis du nogensinde har modtaget en anbefaling eller evaluering job -. Noget, der vil være at gå ud i verden for at fortælle folk, hvem du er - og fandt, at der var stavefejl, dårlig grammatik, eller forfærdelig brug, du ved, det er vigtigt at sikre, at du sætte et velskrevet brev i den studerendes ansøgning pakke. Du ønsker at kommunikere anbefalingen klart og kraftigt til gavn for den studerende. Du ønsker også optagelsesudvalg til at tænke godt om dig, så din mening vil holde en vis vægt. Hvis deres indtryk er, at du er ligeglad nok til stavekontrol, så hvor meget import vil dit brev bære? Sandt nok, hvis du er en VIP, kvaliteten af ​​Deres brev er måske ikke så vigtigt som navnet på dit brev hoved. Men de fleste lærere, trænere, mentorer, og arbejdsgivere er ikke kendt råvarer til de fleste gymnasier.

Hvis du bliver bedt om at skrive en anbefaling for en studerende, der ansøger om at college, vil mange andre end Deres brev faktorer sandsynligvis med til at afgøre, om han er accepteret. På den anden side, kan din anbefaling sætte det studerende "over toppen" eller få ham et andet udseende, hvis en ny plet i klassen bliver tilgængelig. Hvis nogen beder dig om at anbefale ham til et kollegium, er chancerne du allerede gjort en forskel i hans liv i fortiden. En god anbefaling kan hjælpe dig med at gøre en positiv forskel i hans fremtid, også.

Tips:

  • Kende fakta. Genopfriske din hukommelse om den studerende og spørge, hvad kollegiet forventer af brevet.
  • Være professionel i din skriftligt. Du repræsenterer den studerende og dig selv.