Hvordan man skriver en afskedsbegæring

Hvordan man skriver en afskedsbegæring

Så meget som du nyder dit job, er der sandsynligvis vil komme et tidspunkt, hvor du og din arbejdsgiver vil vælge at del måder. Måske er det en bedre mulighed for, at bruge tid hjemme med dine børn, eller at starte din egen hjemme-baseret virksomhed. Uanset årsagen til din forlader, er det vigtigt at vide, hvordan man skriver en professionel og kortfattet brev af fratræden.

 1. Være professionelle Uanset hvad din grund til at forlade din position, skal du indstille din fjendskab til side, når din skrive din opsigelsesbrev. Hvis du stadig er vred, vente en time (eller en dag), før du skriver brevet. Ud over at være høflig, så sørg for, at alt i dit brev er stavet korrekt, og er grammatisk korrekt. Husk: Udmeldelse breve bo i dit arbejde fil i årevis. Sørg hvad du skriver vil stadig repræsentere dig positivt i fem-eller ti-år.
 2. Indeholde de nødvendige oplysninger Dine opsigelsesbrev skal omfatte nogle grundlæggende oplysninger, såsom den dato, du vil forlade eller hvis du accepterer andre vilkår, f.eks at arbejde indtil en afløser kan findes. Professionelle standarder beder om, at medarbejderne giver mindst to ugers varsel for deres afrejse, selvom arbejdsgiverne har en indstilling, om ikke at acceptere, at varsel.
 3. Keep It Simple Den ideelle opsigelsesbrev er kort og til det punkt. Undgå vidtløftige breve, der søger at forklare din afrejse. Den ideelle opsigelsesbrev bør omfatte:

  • Et indledende afsnit om, at du forlader og datoen.
  • Et andet stykke takke din arbejdsgiver for hans overvejelser og beskæftigelse.
  • En afsluttende afsnit, der ønsker din arbejdsgiver bedste ønsker (hvis relevant) eller blot sammenfatter brevet.
 4. Stræb efter en positiv tone. Et opsigelsesbrev er ingen sted at skråle om dine kolleger, underordnede, din lav løn eller andre opfattede eller reelle uretfærdigheder. Stræb efter en positiv tone til Deres brev. Du forlader; du kan tilbyde at være storsindet mod din arbejdsgiver.
 5. Tak din arbejdsgiver Din chef hyret dig, trænet dig, og betalt dig for år (eller måneder). Så svært som det kan synes på det tidspunkt, tak din arbejdsgiver for din tid med selskabet. Det er en sjælden job, hvor du ikke kan finde mindst én nice ting at sige.
 6. Må Send et opsigelsesbrev Afsendelse af en opsigelsesbrev-eller leverer det personligt-er den professionelle måde at afslutte en forretningsforbindelse. Må ikke blive fristet til at bare gå ud. Hvis du er usikker på dine brevskrivning færdigheder, så spørg en ven eller et familiemedlem til at skrive det for dig.

De fleste af os bliver nødt til at skrive et opsigelsesbrev på et eller andet tidspunkt i løbet af vores arbejdsliv. Lad ikke udsigten årsag dig stress. Du skal blot følge trinene ovenfor, og derefter bevæge sig fremad og koncentrere os om dine nye jobmuligheder.

Forsigtig:

 • Undlad at skrive et opsigelsesbrev, når vred.

Tips:

 • En opsigelsesbrev er den professionelle måde at afslutte en forretningsforbindelse.