Hvordan man skriver din første roman: du brug for en Story

De siger, at alle har mindst én god roman i ham eller hende. Det kan være sandt, men hvordan får du det ud?

Det vigtigste aspekt af en roman er historien. Alt andet er sekundært. Læsere vil træde over klipperne i din skriftligt vej, hvis historien er medrivende. Det er, hvad du har brug for-en gribende historie. Alt andet, såsom plads, figurer, etc., er sekundær.

Historien linje kaldes plot, men har du virkelig brug for at vide det?

 1. Find historien. Her er en måde at gå om at finde en historie. Tag din yndlings roman og skrive et kort afsnit med en sætning, der begynder: "Denne historie handler om ..."

  En stor historie er Bog Ruth i Bibelen. Tag din bibel og læse det lige nu. Det er en kort historie, er det ikke?

  Åh, har du ikke en bibel? Find en på internettet i ca. to sekunder. Jeg foreslår den gamle standby, King James Version.

  Nu starter din sætning: The Book of Ruth handler om en kvinde, der arbejder i markerne.

  Forsøg igen: Ruth den enke datter-in-law af Naomi nægter at forlade Naomi at gå tilbage til sit eget land. Hun siger: "Dit folk er mit folk, etc."

  Tja, en mere tid: The Book of Ruth er en kærlighedshistorie. Ruth, en enke, den hengivne datter-in-law af Naomi, kæmper for at støtte hendes familie. Boas kan lide Ruth, blade ekstra ...

  Her er den version taget fra de fire kapitlet resuméer i Bog Ruth:

  Elimelek og familie gå til Moab på grund af hungersnød-Ægteskaber-Faders død og sønner-Ruth den moabitiske, hendes mand døde, forbliver konstant Naomi-De kommer til Betlehem. Ruth gleans på områder af Boaz, en nær slægtning af Naomi-Han behandler Ruth venligt. Af Naomi instruktion, Ruth ligger ved fødderne af Boaz-Han lover, som en frænde, at søge hende til hustru. Næste Frænde faldende, Boaz tager Ruth til kone-Ruth bærer Obed, gennem hvem kom Kong David.

  Tag denne sammenfatning og dine tanker ved at læse historien og skriv din afsnit, der begynder med sætningen: Denne historie handler om ...

  Kunne du udvide Bog Ruth historie ind i en roman?

 2. Den måde jeg starter en roman er lige ved at skrive. Jeg skriver til jeg ved, hvad historien er. Når jeg kender historien, jeg smide, hvad jeg har skrevet og starte forfra for at fjerne unødvendige tegn og scener.
 3. Husk, at tegnene bliver levende mennesker (eller critters) i hovedet på forfatteren. Bipersoner vil kræve top fase. Skær dem ud, hvis de ikke hjælpe med at bære historien.

  I mit første udkast til Bull, en vestlig episk, en figur ved navn Peter Ott dominerede for mange scener. Jeg gav de fleste af hans handlinger til Bull og skrev en anden roman til at dække sine narrestreger. Det blev kaldt Revenge på Mogollon: A Peter Ott Western.

  Det lukke Peter op.

 4. En scene er en blok af handling, der dækker en enkelt hændelse i en historie. Det kan vise en diskussion mellem en lærer og en elev efter skole. Det kunne beskrive de otte sekunder om bronc rytter rider en bucking hest. En scene har plads, tid og tegn.

  • Sted er, hvor handlingen finder sted. Det kan være under den blå himmel i Montana, i køkkenet, på kirkegården, osv ..
  • Tid er det tidsrum, såsom 1830 eller 1945. Det kan være sommer, vinter, forår eller efterår. Det kan være midnat. Det kan være i varmen af ​​dagen, etc.
  • Tegn er spillerne. Der er mere end én art.

   • Hovedpersonen er din helt, ligesom John Wayne i "True Grit".
   • Antagonisten er skurken, ligesom Black Bart.
   • Andre tegn kan være en søster, en hest, en skunk, etc.
 5. For at gøre din roman "gribende" du skal holde din hovedperson i problemer. Han kommer i en jam efter den anden. Efter en særdeles dårlig situation, han overvinder alt og modtager sin herlighed-eller ej. Ved afslutningen af ​​en kriminalroman, kan hovedpersonen har nogle forklare at gøre.

  Tja, du ved.

  Nogle af os, der skriver gerne henlede er tegn eller klip ud billeder af mulige tegn fra magasin-annoncer. Bare ikke bruge navne og billeder af levende mennesker i din roman.

Nu er det tid til at gå videre til del to - at skrive din historie.