Hvordan man skal håndtere en Lazy Boss

Beskæftiger sig med en doven chef er et spørgsmål, der kræver megen takt, forsigtighed, diplomati, og høflighed. Utvivlsomt kan din opfattelse af dovenskab på den del af din chef være en kilde til lav moral og modløshed. Din chef 'dovenskab kan også få dig til at føle bitter og krænket, især hvis de fleste af de opgaver eller projekter er blevet arbejdet på af dig. Hvordan kan du håndtere den slags chef? Læs videre for at lære nogle tips om håndtering af din dovne chef.

  1. Aldrig foregribe eller formoder. Hvis du opfatter din chef at gøre noget eller skal ofte uddelegere sine job opgaver til dig, kan du se problemet på to måder: enten din chef er en sloth eller din chef er optaget. Sidstnævnte fortolkning giver din chef gavn for din tvivl. Det er muligt, at din chef kan have nogle personlige problemer, at hun eller han kan kræve mere opmærksomhed. Især hvis din chef ikke har været "doven" før, altid fejle på siden af ​​forsigtighed, før mærkning din chef "doven" i dit sind. Etiketten, som du lægger på din chef i dit sind vil påvirke din holdning og din adfærd over din chef.
  2. Gå videre med dit arbejde. Simpelthen fordi din chef ofte tage fri betyder ikke, du skal også løbe fra dine pligter og ansvar. Dette er et tilfælde af "følge, hvad jeg siger, men ikke følge, hvad jeg gør." Opretholde dine uplettet faglig etik, så du vil bevare din faglige integritet og troværdighed.
  3. Bevar roen trods dine irritationsmomenter og stress. At have en doven chef betyder mere arbejde vil blive dumpet på dig. At blive fanget i en snestorm arbejde kan placere en enorm mængde af pres på dig, men holde din cool. Give efter for dine irritationsmomenter og forstørre din stress ud over rationel andel kan forsinke og sidespor dig fra at fuldbyrde mål.
  4. Bevar dokumentationen. Altid holde et referat af korrespondancer mellem dig og din chef. Registreringerne vil vise, hvad opgaverne er videregivet eller overdraget til dig af chefen. Disse bøger vil også være nyttige, når du beslutter dig for at eskalere problemet til højere-ups.
  5. Tal med din chef om din bekymring. Prøv ikke at tænke på diskussionen som en konfrontation, selv om det faktisk i det væsentlige er en konfrontation. Når du taler med din chef, så prøv ikke at understrege sin dovenskab. I stedet være mere positiv og fokusere på at fortælle ham klart, hvad du har brug for fra ham, så du kan gøre dit job bedre. Udtryk dine skuffelser på en høflig og taktfuld måde, men være ærlig og klar over dem. Undgå at bringe sin historie af dovenskab eller kritisere hans dovenskab; i stedet fokusere på konkrete skridt, som din chef og du kan tage efter mødet, så din afdeling kan nå sine mål.
  6. Tal med din chef 'chef. Hvis din nærmeste chef ikke handler på din bekymring inden for en rimelig tid, bringe sagen for din chef 'nærmeste leder. I stedet for at bebrejde nogen for forsinkelser eller den lave ydelse af din afdeling, oprigtigt udtrykke din bekymring ineffektiv ledelse.
  7. Tal med chefen for menneskelige ressourcer. Dette er endnu et skridt, du kan tage, hvis din "konfrontation" møde med din chef ikke resulterer i nogen forbedring. Du bør anmode afdelingen for menneskelige ressourcer for at sikre fortrolighed.

At have en doven chef gør dit arbejde livet svært. Den nemmeste vej ud er at finde en ny arbejdsgiver. Men, ville du ønsker at gøre det som en sidste udvej. Prøv de forslag, der diskuteres i denne artikel først, før man overvejer fratræden fra dit nuværende job.