Hvordan man planlægger en tur til Disney World

Oplev en verden af ​​sjov, latter og drømme, der kommer i live i det sted, hvor alle magiske øjeblikke trives. Disney World er en af ​​de største attraktioner i USA, at alle medlemmer af familien er sikker på at nyde.

En verden af ​​magi er opdelt i seks forlystelsesparker. Først er dyreriget, hvor alle slags dyr tænkelige underholde dig med deres narrestreger eller skræmme dig med nogle af deres dødsforagtende forlystelser. Næste er den Beach Water Theme Park og Lagoon Water Park, der lever af koden for sommertid hele tiden. En anden er Epcot forlystelsespark, hvor alle mysterier lande udfolde sig. En almindelig favorit af turisterne er Magic Kongerige theme park, hvor alle de øverste Disney-figurer har en tur til at kalde deres eget. Gå bag kulisserne på alle Disney film og tegnefilm og se, hvor alle de magiske er skabt ved at besøge Hollywood Studios Theme Park.

Alle disse magi og spænding kan opleves af mange med omhyggelig og grundig planlægning af den perfekte eventyr. Et nyttigt værktøj for første gang planlæggere er Disney World hjemmeside, http://disneyworld.disney.go.com/. Hjemmesiden selv giver tips om, hvordan du planlægger dit eventyr ved at gå gennem hver af dine bekymringer (budget, tid, sted, underholdning, attraktioner) trin-for-trin. De tilbyder en række feriepakker og giver dig mulighed for at vælge mellem en række forskellige muligheder. Skulle du foretage reservationer online, kan du benytte sig af deres rabatter, som kun kommer med online booking. Bortset fra dette, hjemmesiden har en tjeneste, der vil hjælpe dig med at planlægge en rute for en maksimeret oplevelse af Disney World.

Men du kan også vælge metoden til visning af billet satser online og købe dem, når du når Disney World. Bemærk at der er FastPass billetter, der vil give dig en hurtigere adgang til at vælge attraktioner. Blive informeret om de gruppe rabatter til rådighed, der er sikker på at spare dig penge og tildele disse penge i stedet for spisning eller souvenirs. Husk dog, at der er visse årstider, som giver en langt mere overkommelig pris og pakke.

En anden vigtig ting i planlægningen er emballagen. Vær forberedt på tonsvis af eventyr, der kommer din vej, som du afværge til Disney World og sørg for at pakke behagelig brug. Medbring en badedragt, hvis du ønsker at udforske vandet forlystelsesparker ellers lide konsekvenserne og få gennemblødt i dine afslappet tøj.

Så er der bekymring for, hvordan man kommer dertil. Du kan vælge via land eller luft og ved, at Disney World faktisk tilbyder en særlig gratis lufthavn transport service. Dette vil tage sig af dig rundtur fra uden om bagage påstand og en instant tur, som du får ud af flyet, som er absolut problemfri. Efter alt er dækket fra booking, til billetter og transport, kan du nu nyde det utal af eventyr af denne magiske sted og få den ultimative oplevelse af alle de vidundere, som Disney World tilbyder.