Hvordan man planlægger en Spring Break tur

Du troede din ideelle spring break tur ville være helt spontan, fri for alle overvejelser. Så du endte ser de glade rejsende, der vender tilbage fra glade aktiviteter til komfort i deres lykkelige værelser, mens du forsøger at falde i søvn i en trange autostol med kun et par (ulykkelige) venner og en individuel størrelse flaske whisky for komfort. Nej, ikke Gentleman Jack - tror bottom-hylde.

Lyder det bekendt? Mange rejsende har haft lignende oplevelser på hvad skulle være drøm ferier. Spring Break ture kræver planlægning at garantere, at du vil bruge dine penge fornuftigt, have så meget sjov som muligt og bo sikkert.

  1. Brainstorm mulige destinationer for din spring break trip. Den "hvornår" er forudbestemt, så finde ud af "hvor." Hvor skal du (og dine venner) vil besøge? Overvej udendørs aktiviteter, afslapning, sociale scene og vejr. Den bedste spring break ture er dem, hvor man virkelig føler en følelse af flugt til noget helt andet; du føler dig opstemt, når de rejser og opdateres når du kommer tilbage til den daglige trummerum. Har nogen sige, "Ændring i breddegrad?" Måske, men ikke nødvendigvis. Måske en ændring i højde er mere til din smag. Behagelig forandring er det grundlæggende element i en god spring break tur. Så hvordan kan du definere "sjove?"
  2. . Forskning Du har kun en kort vindue af rejsetiden; det mest interessante sted på jorden kan gøre for en dårlig destination, hvis du føler helt snydt af et besøg, der ikke længe nok. På den anden side, kan tilbragt en uge i en helt slumrende hjørne af verden fører til den beklagelige fornemmelse af, at du er gået glip af alt det sjove. Der er ingen faste regler for, hvad der gør en god destination; denne sondring afhænger helt af din smag og humør. Men forskning for at sikre, at du ender et eller andet sted er skræddersyet til dine præferencer - uanset om du har til formål at snorkle fra en forladt stranden eller drikke cocktails ud af kokosnøddeskaller efter en volleyball turnering.
  3. Vælg dine medrejsende med omtanke. På dette notat, skal du sørge for du og dine rejser partnere er på bølgelængde med hensyn til, hvad du ønsker i en ferie. Ellers er der bundet til at være strid og skuffelse. Et spring break ferie med gode venner kan være den mest fornøjelig oplevelse i verden. Omvendt er der ikke noget mere akavet end en ferie plaget af antagonistisk opførsel fra din rejse-hjælpere. Tænk, at når du planlægger din spring break trip. Også huske på, at du ønsker at rejse med mennesker, som du kan stole på.
  4. Find de bedste fly og indkvartering tilbud. Planlæg så tidligt som muligt for at sikre de laveste billetpriser og natlige gebyrer. Din billigste flybillet kan findes online ved at besøge konkurrerende sites som Orbitz, Travelocity, Priceline og Expedia. Ofte kan du også finde pakkeløsninger, der giver rabat på flybilletter og indkvartering. Størrelse, placering og faciliteter af din overnatning afhænger ikke blot af dit budget, men også på, hvor tidligt du reservere plads. Hvis du søger indkvartering for sent, kan du finde dine muligheder indsnævret til dig (ofte i mindre end ønskeligt måder).
  5. Pack korrekt. Badedragt, sandaler og boogie bord? Eller sne-beskyttelsesbriller, skistøvler og slæde? Hvad du sætter på din spring break tur afhænger i høj grad af, hvor du skal hen. Afsæt et par timer for at brainstorme alle mulige beklædningsgenstande og andre emner, du måske har brug for. Hvis du løber tør for opbevaringsplads, kan du overveje, hvilke af disse elementer er de vigtigste. Husk pas, hvis du har planer om at forlade landet!
  6. Penge. Uanset hvor du skal hen, vil du brug for nogle af de grønne ting (jeg taler om valuta, du beskidte peacenik hippier!). Typisk ferier koste mere i virkeligheden, end du forudsagde på papir. Altid give dig selv adgang til flere midler, end du forventer at have behov for. Må ikke bringe alle dine penge i form af kontanter! Og ikke bære dine kontanter og plast / rejsechecks i det samme sted. Der er altid en chance for, at du kan miste din pung eller blive overfaldet. Under disse omstændigheder er den største mareridt er at have absolut ingen penge. Jeg foreslår, at du sætter to tegnebøger - en for din kontanter og id, og den anden for enhver plast eller rejsechecks. Hold din første tegnebog på din person, og dyppes i reserverne i den anden tegnebog, som du har brug for dem.

    Tilbring dine penge klogt og planlægge at sikre, at du har kontanter i disse tider, hvor ingen anden betalingsmetode er en mulighed. Og hvis du rejser internationalt, så tænk på dine penge situationen tidligt. Du kan udveksle valuta online eller i dit hjem bank, før din tur, normalt for en langt billigere pris.
  7. Sikkerhed først. Tidligere, jeg bad dig om at definere "sjovt." Nu definerer "sikker". Hvis de to definitioner aldrig kunne dele nogen fælles fodslag, så bedes du revurderer din idé om sjov, eller opgive det af hensyn til selvopholdelsesdrift. Hvert forår, voksne i alle aldre strømmer til spændende, festlige destinationer til spring break, glemmer, at nogle meget vigtige sikkerhedsregler gælder stadig (ja, de gælder mere end nogensinde). "Du skal ikke acceptere slik fra fremmede" - husk at gamle barndom varsel? Stedfortræder alkohol for slik, og du har fået en af ​​de mange sikkerhedsregler, du skal overholde under spring break. Emnet for spring break sikkerhed virkelig fortjener sin egen omfattende artikel; Heldigvis kan du besøge vores HowToDoThings spring break sikkerhed artikel for at lære mere. Må ikke være en af ​​de uheldige rejsende, der vender tilbage med beklagelse, eller måske aldrig tilbage på alle.

Det var ikke meningen at afslutte denne artikel i mindre nøgle. Spring Break ture kan give en levetid på skattede minder. Når vi føler kørt ned af arbejde, skole eller nogen af ​​de ofte undertrykkende elementer i dagligdagen, kan vi festmåltid på disse erindringer til at opretholde vores positive udsigter. Nyd din spring break ferie! Den bedste måde at sikre din nydelse er at investere den rette tid og tanke i planlægningen.