Hvordan man planlægger en Scavenger Hunt på Disney World

Gå til Disney World med dine venner eller familie? Lucky dig! Må vide dog, at mange mennesker får så heldig som du er - en anslået 44.100 mennesker går til Disney World i Orlando, Florida på daglig basis. Det ville betyde en masse tid brugt kø for forlystelser. Undgå at kede sig på en af ​​de mest sjove steder i verden ved at tilbringe din tid konstruktivt - have en skattejagt!

Plan om at delt op i mindre grupper. Afhængigt af hvor mange du rent faktisk er, bør du delt op i små, overskuelige grupper (sandsynligvis omkring 3 eller 4 personer til hver gruppe). Sørg for, at hver gruppe har et videokamera, en liste over de ting, der skal findes, et ur (synkroniseret med de andre hold), mobiltelefon, og en klar idé om planerne (hvor at mødes efter jagten, osv).

Hvis du er med en gruppe af børn, skal du sørge for, at hver gruppe har mindst en stand voksen med dem. Du ønsker ikke nogen af ​​børnene gå tabt i mængden på Disney World, ikke engang hvis de har en mobiltelefon.

Gør planlægning og koordinering før du rent faktisk komme til indgangen af Disney World. Sørg for, at hver gruppe ved, hvad at gøre endnu, før du kommer til Disney World. Det kommer til at være meget besværligt og forvirrende at skulle diskutere planer midt i travlhed og aktivitet af masser af glade turister. Du kan gøre alle planlægning og koordinering på dit hotelværelse.

Nogle af de ting til at planlægge efter, er, hvad teamet medlemskaber er, som holdlederen er, hvor de skal mødes og på, hvad der præcist tidspunkt, hvad de skal gøre i tilfælde af en nødsituation, og som det punkt personen er. Sørg for, at alle mobiltelefoner er fuldt opladet.

Plan for elementer til at jage. Ideelt set er det godt at have en okulær inspektion på forhånd, så du ville vide, hvilke unikke elementer til at søge. Hvis du alle kommer til at være der for første gang, men du kan bare planlægge elementer, der ville forudsigeligt være på Disney World. For eksempel kan du have dem får Mickey Mouse øre hatte, en underskrift fra Snehvide, etc.

Plan for spørgsmål at besvare. Her er en anden mulighed: i stedet for emner at jage, kunne du have holdene gå på jagt efter svar på spørgsmål. Nogle spørgsmål omfatter som er den højeste struktur i Disney World, hvor mange gave butikker er på Disney World, etc. Du kan få andre fakta om Disney World fra steder såsom explorethemagic.com og orlando-florida.net.

Overvej at have et foto skattejagt. Det kommer til at være meget nemmere at planlægge en skattejagt, hvis holdene ikke bliver nødt til rent faktisk at tage de punkter med dem, men bare tage billeder af disse poster. Et par foto skattejagt elementer kunne omfatte kendte Disney-figurer (du kunne holde en konkurrence om, hvordan får at tage de mest antallet af billeder af Disney-figurer, og der er hele din skattejagt plan lige der), en turist iført de mest aparte Dragt, en "spot-the-Mickey" struktur, etc. Hvis du har brug for holdene at posere med disse emner, så vil det også fungere som deres souvenir billeder - to mål i ét!

Der har du det! Disse er blot nogle af de ideer, du kan bruge, når man planlægger en skattejagt på Disney World. Hvem vidste, at du kan gøre din tur til Disney World endnu sjovere? Held og lykke!