Hvordan man planlægger en nytårsfest

Hvordan man planlægger en nytårsfest

Når det kommer til at ringe i det nye år, er der ikke elsker en god fest? Hvis du planlægger at smide en nytårsaften fest, planlægge er nøglen, så du kan nyde dig selv også. Her er nogle tips om, hvordan man planlægger en god nytårsaften parti:

  1. Skaf invitationer ud tidligt. Nytårsaften er en populær fest nat og folk få reserveret hurtigt. Få dine invitationer ud tidligt, så dine venner ved, at dit hus vil være stedet at være. I stedet for papir invitationer, overveje at bruge en service som Evite.com, hvor venner kan reagere online. En anden fordel ved at bruge Evite er, at du kan sende de elementer, du har brug for folk til at bringe, og de kan tilmelde sig, når de reagerer. Du kan også spore, der har set din invitation og hvornår.
  2. Delegerede. Du må ikke gøre alting selv! Fortæl dine venner, hvad de kan gøre for at hjælpe dig til festen. Hvis en ven tilbyder at bringe vin eller en appetitvækker eller ønsker at komme hjælpe dig dekorere, tage hende op på det! Det vil gøre dit arbejde lettere, og du vil føle sig mindre stressede, når det er tid til fest!
  3. Fødevarer. Nytårsaften fest mad skal være enkel. Dette er ikke nat for en fuld kursus måltid, der vil få dine gæster føler søvnig med 9 PM. I stedet tjener en række finger fødevarer og andre emner, der kan gøres foran (så du ikke sidder fast i køkkenet, mens partiet er i gang). Oprette en buffet-bordet, så gæsterne kan betjene sig selv hele aftenen. Nogle fødevarer forslag omfatter en gourmet ost og krakker bakke, grøntsager og dip, grise i et tæppe (mini hotdogs indpakket i halvmåne dej og bages), og mini quicher. Hvis du ønsker at tjene mere af en "måltid," keep it simple ved at sætte ud en kold snit plade med nogle gode kvalitet ruller. Overvej at bruge din crock pot for emner som svenske frikadeller eller en crock pot fuld af skiver oksesteg i au jus til sandwich.
  4. Du må ikke bryde banken over overliggeren. Må ikke føle sig som om du skal have en fuldt lager bar for at få en god fest. Overveje at tilbyde øl og en rød og en hvid vin markering. Hvis du har nogle store cocktail opskrifter som du dø for at tjene, indsnævre den ned til én type og lave en kande eller en shaker fuld. Sørg for at have nogle ikke-alkoholiske drikkevarer til rådighed for disse teetotalers og udpegede drivere!
  5. Udsmykning idéer. Hvis du allerede indrettet dit hus til jul, holde disse dekorationer op til din nytårsaften fest for en mere festlig føler. Du kan også tilføje nogle guld og sølv streamers eller balloner. Køb nogle sjove ting som noisemakers eller blowouts og nytårsfest hatte.
  6. Musik. Har baggrundsmusik til din fest ved at tune ind på en reklamefri satellit radio station eller ved at bruge cd'er eller mix bånd. Du kan hente stor fest musik online på websteder som iTunes.com, og derefter oprette en afspilningsliste, der kan afspille i hele din fest. Selvom der ikke er mange nytårsfrokost-tema sange rundt, en klassiker, som du bør spille under dit parti er "Auld Lang Syne" - hvis du ikke kan genkende titlen, det er den velkendte skotske sang, der altid spillet når nytårsaften bold falder i Times Square.
  7. Når klokken slår midnat. Har for fjernsynet for at tælle ned til midnat sammen med folk i Times Square. Sørg for at dine venner har noisemakers og konfetti til at smide, når klokken slår midnat.
  8. Plan for nogle overnattende gæster, bare i tilfælde. Hvis dine venner har haft for meget at drikke eller blot har en lang vej at rejse, at du har sengepladser eller en udpeget chauffør for dem. Nytårsaften er en tung part nat og der er mange uansvarlige bilister på vejen, så holde dine venner sikkert og start din nye år ud på højre fod.