Hvordan man planlægger en Maui Vacation

Hvordan man planlægger en Maui Vacation

I Maui, siger de, "Maui ingen ka oi", som betyder "Maui er den bedste!" Nu, selvfølgelig, i Kauai, siger de, "Kauai ingen ka oi", og i Oahu, siger de, "Oahu ingen ka oi", men i Maui, det er virkelig sandt. Maui har en lille smule af alt for alle, fra smukke strande til remote, uspoleret område, travle shopping, restauranter og natteliv. Her er nogle skridt til at hjælpe dig med at planlægge din Maui ferie:

  • Pick hvor du ønsker at bo. Hovedparten af ​​hoteller, feriesteder og ejerlejligheder falder i to generelle afsnit: West Maui og South Maui (se kort her). West Maui har flest muligheder og var den første udvej område, der skal udvikles. Det starter nær gamle Lahina by med snesevis af restauranter og butikker. Der er et par logi muligheder, men de er alle temmelig lille. Lige nord for Lahina er Kaanapali, som er fuld-skala resort-ville. Kaanapali har en dejlig strand foret med big-name hoteller som Hyatt, Westin, Sheraton og Marriott. Nord for Kaanapali, kan du finde masser af ejerlejligheder til rådighed for at leje omkring Kahana, en søvnig, old-school sæt af hoteller i Napili (min personlige favorit) og derefter Kapalua, som har en Ritz-Carlton sammen med nogle meget high-end ejerlejligheder.

South Maui er den anden store resort område. West Maui har måske lidt mere i gang, men der er stadig et rimeligt antal restauranter i South Maui. Det starter med Kihei, som har et stort antal af billige hoteller og ejerlejligheder. Wailea er hjemsted for de nyeste og mest fantasifulde resorts i Maui, herunder de fire sæsoner, Grand Wailea og Fairmont Kea Lani, blandt andre. Hvis du har penge til at brænde, er dette stedet at være.

Hvis du ønsker et langsommere tempo og hvide sandstrande er ikke så vigtigt for dig, overveje nogle muligheder, der er væk fra den slagne vej. Hana er på den anden side af øen, som får mere regn, men der er et par små steder at bo der. Masser af dem har ikke telefoner i værelset og isolation kan hjælpe dig med at slappe, hvis du ønsker at komme væk fra det hele. "Upcountry" Maui, på skråningerne af Haleakala vulkanen, giver dig mere af en ranch føler.

  • Bestil en flyrejse. Medmindre du har planer om stuvning væk på et containerskib, vil du næsten helt sikkert nødt til at flyve ind Maui. Det er OK, fordi Kahuli lufthavn er godt tjent. Du kan få direkte flyvninger fra 10 forskellige flyselskaber eller forbindelse via de øvrige Hawaii-øerne. Lufthavnen i Maui hurtigt sætter tonen for dit Hawaiian ophold. Det er udendørs og afslappede. Du er absolut ikke at O'Hare længere. Hvis du opretter forbindelse fra andre Hawaii-øerne, kan du være i stand til at flyve ind i de mindre lufthavne i Maui, Kapalua eller Hana. Det er gode muligheder, hvis du holder dig i et af disse områder. (Hawaii er en lang flyvetur for de fleste rejsende, hvis du er en nervøs flyer bør du tage skridt til at overvinde din flyskræk, før du går).
  • Få en bil. Eller ikke. De fleste af de ferieområder er overalt fra 30 til 45 minutter væk fra lufthavnen. Hvis du har planer om det meste hængende på stranden, kan du ikke brug for en bil, især hvis du holder dig i et område, hvor du kan gå til andre steder til middag. Men hvis du vil være aktiv, er det bedst at få en bil. De udlejningsbil agenturer altid synes at have masser af jeeps og konvertible Mustangs for folk, der er villige til at betale lidt ekstra for at mærke vinden i håret på ferie. Hvis dette lyder godt for dig, skal du ikke være bange for at forhandle. Tro mig, de har en masse af plads til at forhandle.
  • Planlæg dine aktiviteter. Uanset om du bor i tre dage eller tre uger, kunne du have hver dag reserveret med aktiviteter. Nogle af de mest populære omfatter:
    • Vejen til Hana: En twisty, drejning drev gennem lushest del af øen kan tage dig til skjulte svømning huller, rød sandstrande og eksotiske vandreture.
    • Sunrise at Haleakala: Krateret af sovende vulkan tiltrækker hundredvis af mennesker hver morgen, der vågner op på 4:00 at ryste i kulden og se solen komme op. Du kan gøre det på din egen eller der er en række grupper, som vil drive dig op og så lade dig ride en cykel ned ad vulkanen.
    • Snorkling ved Molokini: En meget populær stedet, denne måneformet vulkansk rest tiltrækker millioner af smukke fisk og mere end et par både.

Vi har ikke engang begyndt at tale om golf, hvalsafari, surf lektioner eller bare hænge ud på stranden.

Maui er en af ​​de vigtigste ferie pletter på planeten. På et tidspunkt, bare stoppe planlægning og gå!