Hvordan man planlægger en dag efter Prom Activity

Prom er en af ​​de store højdepunkter i gymnasiet, så det bliver en stor nedern når klokken slår 12 og alle jer Cinderellas nødt til at gå hjem, mens adrenalinen er stadig høj. Så igen tænke på opsiden. Du kan få meget tiltrængt skønhed hvile og planlægge en hel dag af post-prom aktiviteter med dine venner! Post-prom er det tidspunkt, hvor du virkelig kan fejre awesomeness af, hvad der gik på natten før.

Hera € ™ s hvordan man planlægger en dag efter prom aktivitet.

1. planlægge det to uger før Prom Night. Dette vil give alle du planlægger at invitere nok tid til at klare deres tidsplan og deres kalender.

2. Du og dine venner skal nå til enighed. Whatâ € ™ s det skal nok blive? Du, sammen med dine venner, bør nå til enighed om den aktivitet, du ville alle nyde, men det skal være noget, der er ren, god sjov og ingen af ​​de dansende-at-the-club-og-få-spildt nonsens. Husk, at ideen er her at nyde friheden ansvarligt. Her er nogle post-prom aktivitet forslag.

 • Poolen eller stranden Udflugt
 • Picnic
 • Film, middag og Ice Cream
 • Raid i supermarkedet for at bestanden op på is og junkfood derefter spille videospil derhjemme hele dagen
 • Karaoke
 • Comedy Club for en split-din-sider latter
 • Forlystelsespark ligesom Six Flags
 • Mini-golf eller bowling
 • En sleepover fest komplet med film, popcorn og sodavand
 • Book et hotelværelse i byen og ser frem til en dag med buffet og shopping
 • Tag på en koncert
 • Makeover dag ved at tage en tur til salonen. Få en ny frisure, hårfarve, mani / pedi og en krat.

3. Forbered invitationer i forvejen. Det er, hvis youâ € ™ planlægger en stor indsamling, der vil omfatte venner uden for dit klike. Du kan sende den invitere ved at sende private beskeder på Facebook (sende dine invitationer privat sikrer, at der ikke gatecrashers vil invadere partiet), sms'er og via traditionelle håndskrevne invitationer. På den anden side, hvis du og dine venner er de eneste, gør det post-prom aktivitet det doesnâ € ™ t nødt til at være en kompliceret øvelse.

4. Altid har en plan B. Især når aktiviteten vil blive afholdt udendørs. Bare i tilfælde natur regnskyl på din parade, kan du slippe indendørs og fortsætte med aktiviteten.

5. Vælg et tema. Til dit tøj, tilbehør, dekorationer og invitationer når relevant.

6. Planlæg mad og drikke menu. Ingen grund til at gå gourmet. Simpel hjertelig billetpris ligesom hot-dogs, Hamburgere, Chips, Dips, is og sodavand vil gøre det trick. Du bør dog omfatte forslagene fra dine venner i planlægning dette. Lad dine venner og dine inviterede ved, at de bliver nødt til at chip i penge, så du har penge til at købe disse i supermarkedet. Du kan også droppe tanken om skår i ved at tildele dine venner på mad og drikke, de har brug for at bringe til aktiviteten. Bare sørg for at de er klar over hovedet tæller, så du don € ™ t løber tør for mad og drikke.

7. Organiser en bil pulje. Hvis post-prom part sker på et andet sted end dit hjem mødested, få dine venner til frivilligt deres tjenester via samkørsel derefter tage hele banden konvoj-stil til spillestedet. Itâ € ™ s kommer til at være super sjovt, hvis du alle er på vej til stranden.

8. Tag billeder. Et must. Du canâ € ™ t råd til at gå uden et kamera.

Prom kræver en fest. Gør det. Alt det kræver er din parentsâ € ™ blåstempling og du er væk.