Hvordan man passer en sårede Haleben

Haleben er den medicinske betegnelse formularen, hvad der er almindeligt kendt som halebenet. Det er i slutningen af ​​rygmarven. Denne type knogle segmenterede med ledbånd og leddene holde den på plads.

En dårlig fald eller en tung indflydelse på halebenet kan forårsage blå mærker. Afspilning sport eller deltage i fysiske aktiviteter kan forårsage en fraktur eller blå mærker, hvis disse aktiviteter ikke er gjort ordentligt. Coccydynia, smerter i haleben, doesnâ € ™ t helbrede natten over. Den blå mærker varer i flere uger.

Hvad skal man gøre, når du har en forslået haleben

  1. Anvend is. Umiddelbart anvende en is eller kold pack på det område af dit haleben. Lad den der i mindst 15 til 20 minutter, minimum 3 gange om dagen. Den kolde vil hjælpe følelsesløs smerten.
  2. Søg læge. Hvis du haft en dårlig fald eller blev skadet på nogen måde eller i nærheden af ​​hvor dit haleben, besøge din læge så hurtigt som muligt. Din læge vil sandsynligvis bede dig om at gennemgå en røntgenundersøgelse. Han kan endda anmode om en MR-scanning. Denne type test kan give ham et bedre billede af den skade dit haleben lidt.
  3. Administrer smerten med medicin. Halebenet vil sandsynligvis blive betændt i nogen tid. For at reducere inflammation, drikke læge har ordineret NSAID medicin. Tylenol, Advil og Motrin er tre af de lægemidler, der normalt gives for smerter og betændelse.
  4. Drik masser af vand og øge din fiber indtagelse. For et godt helbred, drikke masser af vand og tilføje mere fiber til din kost. Fiber hjælper din krop undgå forstoppelse, som kan vise sig at være en ganske ubehagelig tilstand, når din haleben er såret.
  5. Find måder at være komfortable. Læg dig ned på din side i stedet for på din ryg. Dette vil hjælpe med at lette trykket og smerten fra din haleben. Hvis din Beda € ™ s madras er meget blød, sove på noget mere fast. Hvis du har brug for at sidde i længere tid, kan du bruge en doughnut pude. Det er en type pude, der har et hul i midten. En doughnut pude har til formål at afhjælpe nogle af presset fra din forslået haleben. Hvis det er muligt, ikke bo i en position (uanset siddende, stående, knælende eller liggende) i lang tid. Prøv at flytte holdninger, alle så ofte til at lette smerten.
  6. Komfortable sko og tøj. Mens din haleben er healing, slid komfortable, løstsiddende tøj. Donâ € ™ t bære tøj, der er for stramme og snøre blodgennemstrømningen i hele kroppen. Gå kvalitetsindkvartering solide sko. Kvinder bør ikke bære høje hæle for ikke at lægge yderligere pres på halebenet.
  7. Andre. Varm saltbade hjælpe lindre smerten. Dyb vejrtrækning øvelser er også gavnligt. Spørg din læge eller fysioterapeut, hvad øvelser du kan udføre for at hjælpe med at helbrede en forslået haleben.

Smerter og ubehag ledsage en forslået haleben. Det tager uger før de blå mærker helt heler. I løbet af denne tid, skal du følge din Doctora € ™ s råd om, hvad smerte medicin til at tage. Administrer smerten ved hjælp af isposer, iført behageligt tøj og sko og begrænse dine aktiviteter til dem, der ikke tilføje mere smerte eller tryk til din haleben.