Hvordan man passer en mønt Collection

Indsamling mønter er en vidunderlig hobby for både unge og gamle. En numismatiker er den formelle betegnelse for en mønt samler. For seriøse samlere, kan denne hobby være af stor historisk og arkæologisk betydning. Meget gamle og sjældne mønter er vinduer til epoker gået. Alvorlige møntsamlere har en guldmine, når det kommer til den økonomiske værdi af deres mest dyrebare og sjældne mønter.

Da mønten indsamling er en stor investering, er det vigtigt at passe godt på din mønt samling.

Korrekt opbevaring. Hold dine mønter i specielt fremstillet mønt album med individuelle plastik lommer. Opbevar kun en mønt i hver lomme, så mønterne ikke ridser mod hinanden. Du kan også holde dine mønter i særlige mønt bestyrelser og kasser eller i kuverter. Hold din samling i et køligt tørt sted væk fra de elementer.

Coin håndtering. Brug en blød klud og handsker ved håndtering af mønter. Hvis det er muligt, brug handsker af blødt materiale. Handskerne vil beskytte dine mønter fra enhver snavs og fedt til stede i dine hænder. Hvis du donâ € ™ t have handsker, vaske og tørre dine hænder grundigt. Kun holde mønter langs randen med tommel- og pegefinger. Beskyt dem mod ridser ved at placere dem på toppen af ​​en blød klud eller mat, hvis du har brug for at bringe dem ud af opbevaring. Jo mindre du håndtere mønterne, jo bedre.

Mønt rengøring. Rengøring mønter er faktisk en bandlyst for alvorlige møntsamlere. Mønter normalt ikke rengøres da dette kan påvirke dens værdi samt skader på Coina € ™ s overflade. Hvis du synes, det bør virkelig rengøres, bedre konsultere en professionel spole forhandler for de rette værktøjer, leverancer og metoder, der anvendes i rengøringsmidler mønter.

Normalt kan mønter rengøres med sprit, ammoniak, en pasta af bagepulver og vand eller med syrer som eddike og citronsaft. Mønter er gennemvædet i en beholder med et hvilket som helst af disse produkter. Når skidtet løfter fra mønten, tage det ud af væsken. Pat mønterne tørre med en ren, blød klud. Brug aldrig en børste og undgå at gnide mønterne. Du kan også tillade mønterne lufttørre. Må ikke poleres din mønt! Dette kan ridse Coina € ™ s ansigt og påvirke dens værdi.

Andre mønt rengøringsmidler. Mønter kan samle snavs, skorper og andre belægninger gennem årene. Dette forårsager korrosion og tæring især på kobbermønter. Der er mønt rengøring og vedligeholdelse, der sælges mønthandlere. Følg manufacturerâ € ™ s konkrete anvisninger nøje rense dine mønter. Rengøringen produkt og metode, du bruger bør altid afhænge af mønter (guld, sølv, kobber, etc.), du ejer.

Brug aldrig rengøringsmidler eller stærke husholdningsbrug sæber. Der er kemikalier i disse elementer, plette eller korroderer mønterne. Svovlsyre er dårligt for kobber mønter så sørg for rengøring produkt, du bruger til denne type mønt er svovlsyre gratis.

Der er en række grunde til entusiaster indsamle mønter. Nogle er tiltrukket af den monetære værdi af sjældne og gamle mønter. Andre ønsker blot at holde fast i noget fra fortiden. Uanset hvad dine grunde er til at blive en numismatiker, så sørg for at behandle dine mønter til højre. Beskytte og pleje dine mønter korrekt at bevare både sin økonomiske og historiske værdi intakt.