Hvordan man organiserer en Surprise Party

Hvordan man organiserer en Surprise Party

Holding en overraskelse fødselsdagsfest kan være en masse sjov, men det kan også være en hovedpine, hvis du ikke bruger ordentlig planlægning. Bare optage følgende trin, og du vil råbe "overraskelse!" Øverst på dine lunger på ingen tid.

Beslut hvem du kaster partiet for

Hvem ville ikke ønsker at have en overraskelse fødselsdagsfest? Faktisk masser af mennesker. Ikke alle kan lide overraskelser, så sørg for at vælge din err offer, overraskelse-ee omhyggeligt.

Vælg en dato og tid

Vil du ønsker at bestemme dato og tidspunkt for partiet mindst en måned i forvejen, hvis ikke længere. Sørg for, at overraskelse-ee er tilgængelig selvfølgelig. Du eller en af ​​de andre gæster, som skal kaldes den "duper", må bede den overraskelse-ee for at gå til en film, hjælp male huset, babysitte, eller noget andet, der vil opfordre ham til at holde denne dato og tidspunkt tilgængelige.

Hvis du har partiet på en hal eller restaurant, så ring og foretage en reservation. Giv en anslået gæst tæller, hvis du ikke har en fast nummer endnu.

Inviter gæster

Når du inviterer gæster, hvad enten det er via telefon, e-mail, snail mail eller personligt, skal du sørge for at lade dem vide, at partiet er en overraskelse, så de ikke hente overraskelse-ee og spørge ham, hvad han vil til at bære, sende ham deres beklager, at de ikke kan gøre den part, etc. Hvis du kender tante Millie vil ikke være i stand til at holde fra at spilde, bare sørg for hun holder datoen åben og derefter udfylde hende ind på detaljerne på sidste minut.

Hvis du bor med overraskelse-ee, så sørg for at du ikke bede gæsterne til at RSVP til dit hjem telefonnummer. Du ønsker ikke overraskelse-ee hørelse har svaret på voicemail. Det samme gælder for hvis du deler en e-mail-kjole. Opret en ny bare for arrangementet, hvis du har til.

* Det anbefales ikke at lade inviterede til at invitere yderligere personer til festen. Dette er blot flere mennesker til at ubevidst blæse overraskelse.

Vælg et tema

Ingen "surprise party" er ikke en fest tema. Du er nødt til at gøre en lille smule mere arbejde. Bare vælge noget, som du kender æresgæst vil kunne lide, det være sig fødselsdagskage, pizza og partyspil; vin, fondue og klassisk musik, hvad har du. Hvis der ikke kommer til at tænke, er der masser af websteder, du kan besøge, der kan hjælpe dig med at vælge et tema, såsom party411.com.

Få de leverancer klar

Der er ingen skam i at bede gæsterne til at hjælpe dig samle fødevarer, drikkevarer og part favoriserer. Mange gæster vil sikkert spørge dig, når inviteret, hvis du vil have dem til at bringe noget med dem. Hvis du gerne vil spare tid, penge og forværring, gå videre og tage dem op på dette tilbud. Derefter kommer til shopping for at hente noget, du stadig nødt til at købe. Tag en indkøbsliste med dig, så du ikke glemmer noget.

Bemærk: Hvis du bor med overraskelse-ee, skal du gemme alle partiets habengut på kontoret eller på en andens hus, især hvis han har tendens til at være Snoopy.

Distrahere overraskelse-ee

På fest dagen, vil du brug for en måde at enten få overraskelse-ee ud af sit hus, så du kan oprette eller få ham til stedet for partiet. Han skal ledes til at opfylde den udpegede duper for børnepasning, film, maleri opgave. Har overraskelse-ee begynder sagde opgave at undgå enhver mistanke. For eksempel bør duper fortælle ham børnene er på en "venners hus og har brug for at blive hentet," køre mod biografen og derefter nævne behovet for at "køre et ærinde" først, eller indse han "glemte" det grøn maling og bede overraskelse-ee til at ledsage ham til hardware butik.

Opsætning til festen

Mens overraskelse-ee ledes rundt i byen ved duper, de andre gæster har brug for at være på opsætning af for den part placering. Fortæl alle på forhånd, at de skal være på tid, omkring en halv time før den forventede ankomst af overraskelse-ee. Du ønsker ikke overraskelse-ee for at se en flok af hans venner, der kører ind i bygningen transporterer gaver.

Holde mad, gaver og gæster en hemmelighed er forholdsvis enkel, når du får dem alle inde i straffesparksfeltet, hvor du vil holde festen. Når overraskelse-ee ankommer, vil du blive at lade ham vide om den part straks alligevel, medmindre du er særligt hævngerrig. Det eneste problem, du kan løbe ind i, er gæsternes biler. Få dem parkere et par gader over, hvis det er muligt, eller i en garage, og glem ikke at skjule din egen bil - medmindre du er den duper selvfølgelig.

Også beslutte en måde for duper at signalere til de andre gæster, at overraskelse-ee er på vej. Normalt et telefonopkald eller sms er lettest. Har du ikke den duper sige noget indlysende, at overraskelse-ee vil overhøre, såsom "fuglen er i græsset." Just har ham sige noget banalt, såsom "John, ved du, hvad tid Mary bliver hjemme? "Simple er bedst - og mindst indlysende.

Send i overraskelse-ee

Når du har alt sat op, har en gæst signal at fortælle duper, at det er okay at bringe i overraskelse-ee.

En masse mennesker kan lide at skjule og springe ud, når overraskelse-ee ture i, hvilket er fint, så længe overraskelse-ee ikke har en hjertesygdom. (Kom. Vi har alle set filmene.) Den nemmeste måde at gøre dette på er at samle alle i ét rum, dække vinduerne og slukke lyset. Så når duper eller overraskelse-ee åbner døren og vender kontakten har alle råber overraskelse. Du kan endda smide konfetti, frigivelse balloner eller spray Silly String at føje til drama. (Dette er et meget godt tidspunkt at snap det pinlige billede.)

Bemærk: Hvis du er på en restaurant, vil dette sandsynligvis ikke være muligt, medmindre du har en privat fest værelse. Hvis du er i området generelt i restauranten, bedes du modstå trangen til at skubbe ud stolene og gemme sig under bordet.

Have det sjovt!

Nu hvor katten er ude af sækken, behøver du ikke at bekymre dig om at snige rundt længere. Bare sparke tilbage og have det sjovt nyder din succes overraskelse.