Hvordan man opbygger tænkning

En gennemsnitlig menneskelige hjerne håndterer over 60.000 ideer i en dag. Dette er en masse oplysninger, som kan forvaltes bedre, hvis du har de tænkende færdigheder til at matche mængden. Der kan aldrig være nok sagt om den menneskelige hjerne, men selv med en person, der arbejder meget hårdt, næppe bruge 10% af hele hjernen kapacitet. Tænkning vil hjælpe dig med at træffe det bedste ud af hvad du har. Byg din tænkning gennem følgende trin.

  1. Travel. Dette er sandsynligvis den bedste undskyldning for at have en dag ud af byen fra en hård dags arbejde. Men det er meget effektiv, især hvis du virkelig er på udkig efter måder at få dit hoved ud af en skure. Rutinemæssig tendens til sløve hjernen. At være på et nyt område giver dig mulighed for at tænke hårdere og tænke mere om dine omgivelser og aktiviteter, noget, du ikke ville have, hvis du er altid på velkendte terræn.
  2. Tilmeld dig i en god skole. En god skole er en, der vil hjælpe dig med at opfylde dine intellektuelle behov. Hvis din passion er til film, kan en kulinarisk skole ikke være en god pasform. Sørg for, at du er i stand til at skræddersy dine behov med den rigtige skole for valg. Selv hvis du allerede har en universitetsuddannelse, holde studere gennem extramural aktiviteter, studier post eller kortvarige workshops for at holde din hjerne udnyttet.
  3. Drej fritid i hjernen øge muligheder. Gør din fritid i intellektuelt rentable virksomheder. Sudoku brætspil, store film, gåder og andre legeaktiviteter kan øge din IQ, så drage fordel af dem, så godt.
  4. Kende de typer af intelligenser og matche din strategi med din egen intelligens profil. Der er mange tænkning hatte til rådighed for mennesket. Spatial intelligens, for eksempel, indebærer tænker med retninger og 3-dimensionelle rum. Andre typer omfatter intrapersonelle (refleksioner), interpersonelle (beskæftiger sig med andre mennesker), kinæstetisk (krop og sundhed) og mange andre. Hvis du er fortrolig, som er dine stærke og svage sider, vil du vide, hvad bestemt program til at søge.
  5. Tag IQ-test. Tager IQ-test hjælper du kender din naturlige intellektuel kapacitet, og hvordan du kan forbedre. Du vil også være i stand til at besvare spørgsmål, der fremmer din tænkning.
  6. Diskutere og hænge ud med virkelig intelligente mennesker. Din virksomhed vil påvirke dig meget. Mange en person, der ikke rigtig begavet med en høj IQ formået at gøre bedst brug af det, de har, fordi de havde for vane og fornøjelsen af ​​at være med mennesker meget klogere end dem. Være en af ​​de mennesker og få at vide så mange intelligente og interessante mennesker, som du overhovedet kan håndtere.
  7. Læs om en række emner. Holder sig til blot ét felt gør din tankegang sfære forslidt og begrænset. Sørg for, at du er i stand til at få at vide ting om mange emner, så din hjerne kan etablere flere forbindelser end hvad der er jævnligt muligt med et enkelt speciale.
  8. Tag noter og skrive om dine tanker. Du kan ikke mærke til, hvor glemsom du kan få. En syntes underkjoler og det kan være væk for evigt. Skriv om dine tanker, og det vil gøre underværker for din tankegang sjæl.