Hvordan man opbygger stakit

Hvordan man opbygger stakit

En ny stakit kan tilføje interesse og skønhed til dit hjem, og samtidig øge sikkerheden for dine dæk. Hvis dine dæk har brug for en ny gelænder, kan du bygge en enkel stil træ rækværk inden for en weekend.

Typer af Deck Rækværk

Ligesom der er forskellige stilarter og anvendelser af dæk, så er der flere typer af dæk rækværk. De simpleste rækværk er lavet af trædyvler måler 2 ved 2-inches fastgjort foroven til en skinne og bunden til kanten af ​​dækket. Andre stilarter rækværk nævnes:

 • Composite eller vinyl rækværk
 • Brugerdefineret træ rækværk og mønstre, som efterlader et rum åbent i bunden af ​​rækværket
 • Blandede materiale rækværk, såsom træ og tråd eller træ og metal

Hold materialet af dine dæk og dens overordnede stil i tankerne, når du vælger dit gelænder. En simpel træ rækværk fungerer godt for mange dæk, men ville være ude af sted på en sammensat dæk; altid bygge til at passe, hvad der allerede er der.

Hvordan man opbygger en simpel træ stakit

Denne enkle stil af stakit er generelt lavet af poppel og fyr, og hvis vedligeholdes og farves ordentligt kan vare op til 10 år efter færdiggørelsen.

Materialer

Hvordan man opbygger stakit

 • Målebånd
 • Blyant
 • Hak sav eller rundsav
 • Bor med flere bits, herunder en 1-tommer spade
 • Skraldenøgle
 • Level
 • Rækværk tømmer - 2 af 2-tommer boards - du skal nok til at dække den udvendige omkreds af dækket hvis brædderne er fordelt 3-4 inches fra hinanden med hver bord måler 42-inches i længden og enderne skåret i en 45 grader vinkel at være balustre af dækket
 • Rækværk tømmer - 2 med 4-tommer boards - nok til at køre udenfor omkredsen af ​​dækket, mens det øverste gelænder
 • Rækværk tømmer - 2 med 6-tommer boards - nok til at køre udenfor omkredsen af ​​dækket, mens den indre vendende af rækværket
 • Rækværk tømmer - 4 af 4-tommer boards - hver måler 42-inches i længden, nok til hvert hjørne af stakit som stolperne
 • 3/8 med 4-tommer franske skruer med skiver
 • 2-1 / 2 tommer dæk skruer

Vejledning

Hvordan man opbygger stakit

 1. Skær 4 af 4-tommer boards til stillinger ved hjælp af chop saw. Skær toppen af ​​brædderne lige på tværs og bunden i en 45 graders vinkel.
 2. Bor to, 1/4-inch pilot huller i stolperne. Gør det første hul 1-1 / 2-inches over 45 grader snit og det andet hul 2-inches over den første.
 3. Counter bore hver af de forborede huller til 1/2-inch dybde ved hjælp af 1-inch spade bit.
 4. Markér placeringen af ​​hvert indlæg på hjørnerne af stakit. Placer indlæg, så bunden af ​​45-graders snit flugter med bunden af ​​den nedre, ydre kant af dækket. Brug for at sikre hver er firkantet og lod.
 5. Tag ned stillingen og pre-bore dækket med en 1/4-inch bit.
 6. Fastgør stolperne til dækket ved hjælp af 3/8 af 4-tommer franske skruer og vaskemaskine.
 7. Nail en 6 med 2-tommer bord vertikalt på indersiden af ​​de stillinger, der kører omkredsen af ​​dækket.
 8. Fastgør baluster stillinger på ydersiden af ​​dækket og 6 med 2-tommers skinne hver 3. til 4.-inches langs kanten af ​​dækket. Niveau hver bord, så dens 45-graders snit flugter med bunden, uden kant af dækket og toppen er i niveau med toppen af ​​6 med 2-tommers jernbane. Kør skruer gennem balustre i kanten af ​​dækket og 6 med 4-tommer jernbane.
 9. Læg 2 af 4-tommer brædder på tværs af toppen af ​​balustre og indre forside jernbane, skrue den ned i den forreste til den forreste skinne.
 10. Sæt en hjørnestolpe til de udvendige kanter af toppen og bunden af ​​trappen måde.
 11. Midlertidigt vedhæfte en forside, 6 med 2-tommer bord på en diagonal, der matcher banen af ​​trappen mellem de to stillinger.
 12. Mark kanterne af skinnen, hvor det skal skæres at lægge flugter med stolperne. Skær skinnen og fastgør den til stillingerne.
 13. Niveau og sikre balustre og top gelænder på samme måde som resten af ​​dækket jernbane.
 14. Farv den nye jernbane til at matche resten af ​​pyntede.

Hvordan man opbygger stakit

Nyd din nye Deck Rail

Med en ny gelænder, dine dæk er mere sikker og visuelt tiltalende. Vær sikker på at måle og niveau på hvert trin for at sikre, at dine balustre line op perfekt og offentlig jævnt med stolperne. Tag dig tid til at bygge et nyt stakit og nyde alt dit dæk har at tilbyde denne sommer.