Hvordan man opbygger Non-Toxic Aquarium Dekorationer

Hvordan man opbygger Non-Toxic Aquarium Dekorationer

Et akvarium er et levende, bevægelige kunstværk. Havet liv inden og dekorationer kan afspejle forskellige stemninger og følelser. Du kan bygge ugiftige akvarium dekorationer og ændre fornemmelsen af ​​din kunst.

Det vigtige ting at huske om noget, du har lagt i din akvarium er, at det skal være ikke-giftig; det kan ikke være fedtet, snavset eller i stand til at blande med vand. Findes nogle store ting i naturen; klipper og drivtømmer gøre store tilføjelser til akvarier. Brug ikke-giftige lim og lave huler og sådan for dine fisk at gemme sig i ud af sten eller glas sten. Find eller købe nogle muslingeskaller. Hvis du har en frisk vand akvarium, bør du vaske eventuelle muslingeskaller meget godt og kan selv ønsker at belægge dem med giftfri silikone for at holde enhver salt fra at blande i dit vand.

Du kan også bygge ugiftige akvarium dekorationer ud af keramik. Sørg for, at maling og glasur, du bruger, er ikke giftig og vil ikke bløder i vandet. Der er alle mulige forskellige forme til rådighed, der ville se godt ud i et akvarium.

Når du først kommer i gang kan du træffe beslutning om et par forskellige temaer. Byg ugiftige akvarium dekorationer omkring temaerne. Måske et par naturlige stykker til at skabe den undersøiske atmosfære, og derefter slutte det med nogle keramiske stykker, du gjorde dig selv. Du kunne gøre tingene har en gammel udseende, måske endda bryde nogle stykker, før du har dem fyret, for at give fornemmelsen af ​​ting går tabt i havet i lang tid.

Hvis du har tegning evner, eller har nogle gode billeder, du kan gøre med størrelsen af ​​bagsiden af ​​tanken, kan du bygge ugiftige akvarium dekorationer til at skabe et landskab. Få målingerne af bagsiden af ​​din tank og ændre størrelsen på billedet eller tegning til at passe. Når du har den rigtige størrelse skal du få billedet lamineret, så den kan gå i vandet. Du ville blive overrasket over hvor der har en vis form for landskab på bagsiden af ​​akvariet vil virkelig bringe det hele sammen.

Prøv at holde vaner dine fisk i tankerne, når du bygger ugiftige akvarium dekorationer. Gør dine dekorationer arbejde med farverne på dine fisk. Prøv ikke at overcrowd tanken; fiskene stadig har brug for plads til at svømme rundt. Det kan være bedst at starte med baggrund i det tema, du arbejder med, og tilsæt et stykke ad gangen, indtil du er tilfreds med resultatet.

Når du har din akvarium alle oprettet tage tid til at nyde det, før du begynder at bygge flere ugiftige akvarium dekorationer med et nyt tema. Selvfølgelig, hvis du er ligesom de fleste akvarie elskere, du kan bare starte på en helt ny akvarium!