Hvordan man opbygger hundekenneler

Hvordan man opbygger hundekenneler


Hvis du nogensinde har spekuleret over, hvordan man opbygger hundekenneler og troede det ville være for svært, så tro om igen. Din trofaste hund vil sætte pris på et varmt, tørt sted at kalde hjem, og du vil sætte pris på ikke at bruge dine hårdt tjente penge til at ansætte en anden til at bygge det.

Hundekennel Definition

De ting at huske på er, at der er en forskel mellem en hund hus og en hundekennel. Når en hund hus er relativt lille, og bruges primært til at sove, en hund kennel er faktisk en meget større kabinet, der typisk indeholder en hund hus inde i det. En hund kennel anvendes til hunde, der forbliver uden for enten hele tiden eller for størstedelen af ​​dagen og kun kommer i natten, når ejerne er hjemme. Den større område i kennelen tillader hunden at bevæge sig rundt, mens du stadig holde ham sikkert fra skade.

Hundekennel Blueprints

Selv om det ikke er helt nødvendigt at have en plan, er der en række online-ressourcer til at købe tegninger til udendørs hundekenneler.

 • Mason Company tilbyder flere planer for både professionelle og privat brug.
 • Se Fido har samlet links til præfabrikerede kenneler, som kan konfigureres til den ønskede størrelse og form.

Krævede Supplies

Værktøj

 • Hammer
 • Skruetrækker eller boremaskine
 • Målebånd
 • Saw (enten en cirkulær eller håndsav vil gøre)

Materialer

 • Træ indlæg
 • Søm eller skruer
 • Metal hegn og beslag
 • Tin folie eller krydsfiner til tagdækning
 • Betonblanding (valgfrit)
 • Maling eller bejdse (valgfrit)

Hvordan man opbygger hundekenneler

Undersøg, om du planlægger at bygge din kennel på toppen af ​​en betonunderlag eller hvis det vil sidde direkte på jorden. Selvom konkrete pads gør det meget nemmere at rengøre kennel værftet, fordi du bare kan slange det ud med vand, er det en ekstra omkostning. Hvis du er usikker på, hvordan at hælde beton dig selv, få et tilbud fra to eller tre konkrete virksomheder, og vælge den, der passer bedst til dine behov og budget. Da beton tager flere dage at helbrede en gang hældes, skal du tage højde for dette, når du planlægger din kennel building aktiviteter.

Mål bredden og længden er nødvendig for hele kennel omkredsen. Hvis du hældte en betonunderlag bør kennel dimensioner være et par inches mindre end puden, så at den fulde kennel sidder på puden. Metal hegn typisk sælges i standardstørrelser. For at undgå den kedelige opgave at skære hegn, vælge en kennel i en standard størrelse som ti meter af ti meter. Den mest almindelige metal hegn er kædeled, som sælges i en kontinuerlig rulle.

For kenneler bygget direkte på jorden, sæt træpæle på hvert hjørne. Sink dem cirka 12 inches dyb og hæld betonblanding ind i hullet. Tilsæt vand, rør lidt, og hold indtil sæt. Fastgør hegn til stillinger ved hjælp af beslag sømmes eller skrues på plads. Gentag på de to andre sider, der forlader ryggen åben.

Konstruere en simpel træ hund hus i ryggen af ​​kennelen, hvor hundene kan komme ud af vejret. En simpel boks, der er cirka 24 inches højere og længere end dyr vil være tilstrækkelig. Skær døren lige stor nok for hunden at komme ind og ud, men ikke så stort, at regn og kold luft nemt blæser i. Mal eller pletter den, hvis det ønskes, og derefter søm på et tag lavet med tin folie eller krydsfiner, så regn forbliver ud og hunden forbliver i!

Afsluttende Suggestions

Uanset om du vidste, hvordan man opbygger hundekenneler eller det er første gang, bare huske at tage højde for væksten i din hund familie. Byg kennelen i et område, hvor hegn kan udvides med yderligere kenneler bygget ved siden af ​​den nuværende. Dette vil være mere økonomisk, fordi du kun skal købe nok materialer til at bygge tre sider siden fjerde side vil blive delt med den første kennel. I sidste ende vil din hund være meget lykkeligere bevæger sig rundt i en rummelig område og at kunne gå ind og ud af sit soveværelse efter behag end at blive buret i en kasse eller bundet til kæden.