Hvordan man opbygger Garage Hylder

Hvordan man opbygger Garage Hylder


At lære at bygge garage hylder er en af ​​de bedste investeringer af tid og ressourcer, du kan gøre for at øge effektiviteten og maksimere plads i dit hjem.

Hvordan man opbygger Garage Hylder - Grundlæggende

Garagen har fundet det sted på loftet som repository for sæsonmæssige, sentimentale og ekstra elementer, der bruges sjældent, hvis overhovedet. Det er nemt at lade rod komme ud af kontrol med så meget gang i denne vigtige rum, hvilket gør det næsten umuligt at finde ting, når du har brug for dem.

Planlægning af Garage Hylder

Hylder kan være nyttig og praktisk, men kun hvis du får det rigtige. Beliggenhed er vigtig, da er at vælge et system, der vil arbejde for dine behov. En hylde designet til at holde pool legetøj og letvægts plastik liggestole vil grædemur under vægten af ​​træbearbejdning udstyr eller byggeri forsyninger.

Lav en tegning af din garage med noter om placeringen af ​​foreslåede hylder og hvad du planlægger at holde på dem. En god hovedregel er at placere sæsonvarer foran, hvor de vil være let at nå og i ryggen af ​​vejen. Rotere dem efter sæson. Hold nødsituationer eller tung anvendelse nær døre. Når du har en plan, kan du forstærke hylderne, du kender vil gennemføre den største vægt.

Garage væghylder

Installation af en konsol baseret lagersystem er en af ​​de nemmeste måder at få garage rod op af hjørner og fra gulvet. Alt du virkelig har brug for er en boremaskine og en af ​​en række forankring hardware optioner. Disse systemer er ofte sælges som modulære ordninger, der arbejder med fast eller wire shelving.The Ideen er enkel; parentes i en sort eller en anden suspendere en række hylder eller andre lagringsmuligheder på din garage væggen. Forbedringer kan omfatte tilføjelse af en pegboard eller kork opbakning til at hænge værktøj i det døde rum mellem genstande, eller tilføje kroge eller andre arrangører for større gear. Hvis du ønsker at tilpasse hylderne, med nogle stilarter kan du bruge parenteser til at holde hylder du rippe skåret dig selv fra krydsfiner i uanset længder passer til dine behov.

Fordi denne fremgangsmåde er så alsidig, kan du bruge beslag systemer til at genvinde garage plads, som ellers ville gå til spilde, ligesom området over et vindue eller vask, eller omkring en elektrisk boks.

De grundlæggende elementer i disse systemer er de beslag, skruer og ankre eller anden forankring hardware, der arbejder sammen om at holde reoler på plads. Når overvejer vægbeslag opbevaring, holde disse ting i tankerne:

  • Hvis du har gipsvæg, så prøv at skrue beslagene (også kaldet standarder) til knopper for ekstra stabilitet.
  • Hvis du ikke kan finde eller bruge en stud, vælger ankre og skruer eller bolte, der er normeret til den maksimale vægt du tror hylden vil holde.
  • Hvis garagen er cinderblock, se efter bly ankre til at holde skruer.
  • Mærkning er vigtig.
  • Sørge for alt er niveau, og du er tilfreds med arrangementet, før du fat boret. Du vil sandsynligvis nødt til at markere, installere ankre ind i væggen og derefter installere skruerne gennem beslagene ind i ankre. Du vil ikke ønsker at rod dette op og er nødt til at gøre det to gange ... eller tre gange.

Overhead Opbevaring

En anden mulighed, når de overvejer, hvordan man opbygger garage hylder, hvor de vil gøre mest godt er at opbygge i stedet for ud. Udnyttelse af loftet for at lagre store elementer, ligesom stiger, havemøbler og mærkeligt formede sportsudstyr, er en effektiv måde at maksimere spildplads. Brug af loftet til at suspendere hylder kan skabe opbevaring uden at ofre nogen nyttige område, og fjerne alt det rod fra omkring omkredsen af ​​garagen vil gøre det meget lettere at komme ind og ud i en fart.

Du bruger typisk den samme metode til at installere loft reoler, som du ville til væg reoler, men det er dobbelt vigtigt, at du finder tilstrækkelig støtte ved at skrue standarder direkte til loftsbjælker. Efter dette, koble på suspenderede hylder eller kurve er en brise. For denne type installation, ved hjælp af et præfabrikeret net eller trådhylde vil hjælpe afskrække skimmelvækst ved at fremme god luftgennemstrømning. Det vil være lettere end krydsfiner også.

Du kan sætte garage hylder op på en eftermiddag. Når de er på plads, at få området organiseret og holde det i form vil være meget lettere og sandsynligvis mere givende. Du kan endda opdage, hvor du lægger alle de havenisser, du har ledt efter.