Hvordan man opbygger flyvinger

Vinger er det, der gør en flyvemaskine flyve. Deres særlige form dirigerer luftstrømmen nedad og giver flyet sit elevator. For bedre at forstå dette begreb, vil denne artikel give nogle retningslinjer for, hvordan man opbygger flyvinger til legetøj fly med brug af balsatræ.

  1. Saml alt hvad du behøver for projektet. For det første er du nødt til at erhverve et godt sæt flyvemaskine model planer. For det andet, nogle balsatræ fra din lokale tømmer butik skal erhverves. Sørg for, at ita € ™ s ikke alt for tæt og tung. Tilføj til, at en X-Acto kniv, der har # 11 klinge størrelse; coping saw; CA lim; beskyttelsesbriller, støvmaske og handsker; slibning blok af forskellige grits; nogle gamle magasin, pap eller aviser; maskering tape eller dameskrædder stifter; den mindste kar af letvægts spackle du kan finde; og bagepapir. Sørg for, at bordet eller arbejdsbord du vil arbejde på er flad, plan og fri for buler.
  2. Skær balsatræ. Med udgangspunkt i planen, spore flyvinge på et papir og klippe det ud bagefter. Dernæst lå mønsteret på balsatræ. Placer voks papir oven på det for at spare mønsteret fra at blive ødelagt af lim. Bagefter sikre mønster og vokspapir med brug af afdækningstape eller ben. Skær træet med brug af X-Acto kniv, og sørg for, at overfladen youâ € ™ re arbejder på er beskyttet og dækket med gamle pap eller en avis. Gentag disse trin for at skære ud træ bruges til andre dele af flyvinger.
  3. Lim dem sammen. Airplane model planer varierer, så du bliver nødt til at henvise til det for at få oplysninger om den nøjagtige sekvens af at sætte delene sammen. I de fleste tilfælde positionering bunden spar og bagkant kommer først. Baseret på vejledningen på planen, placere disse to sammen og pin dem på plads. Næste er at sætte vingen ribben lodret på plads med brug af CA lim. Bagefter lim i top Spar og forkant hhv. Når limen tørrer op, drej vingen over, så du kan lave pladen på toppen med hjælp fra CA lim. Gentag processen for den wingsâ € ™ bund lagen. Udfyld sprækker på sammenføjede dele fortrinsvis med træ.
  4. Læg i wingsâ € ™ spids blok. Klip spidsen blok med brug af coping sav. Før du sætter det på plads med lim, skal du sørge for, at de rundholter og folie på kanten af ​​ribben er slebet glat.
  5. Overskydende træ skal skæres væk og slebet glat. Har sidste hånd. Start med en 80-grit slibning blok til groft sand hele afsnittet. Gentag processen ved hjælp af finere slibekorn af slibning blok at slutte op. Hold mod stærkt lys til at kontrollere wingsâ € ™ overfladekvalitet. Et godt slebet flyvinge lavet af træ skal se ud og føles glat.

Efter at have bygget flyet fløj, kan du fortsætte med opbygningen af ​​de andre dele af din flyvemaskine model i henhold til design planer.

Tips:

  • Beskyttende gear, bør der på alle tidspunkter for at undgå ulykker fra håndtering kemikalier og handymanâ € ™ s værktøjer.