Hvordan man opbygger en Whirligig: Easy Craft Idé

En whirligig er et simpelt legetøj, der vil give timers underholdning for børn. De er også store hjemmelavede håndværk, nemt og sjovt at gøre. Der findes mange forskellige former for whirligigs; den nedenfor er lavet ved hjælp af snor og en papir plade. Denne klassiske sommertid aktivitet er en fantastisk måde at holde børnene beskæftiget. Det gøres bedst på en solrig dag med mindst en lille brise. Her er hvordan man laver en whirligig:

Forsyninger:

Papir plade (en pr whirligig)
Saks
Hulning
Snor eller yarnArt forsyninger (farveblyanter, markører, maling, farveblyanter, klistermærker, osv)

  1. Pynt papir plade. Før du lærer at bygge en whirligig, skal du dekorere pladen. Lad hvert barn til at dekorere begge sider af pladen ved hjælp af farveblyanter, markører, maling, farveblyanter, pailletter, klistermærker eller andre kunst forsyninger. Tilskynde dem til at være kreativ!
  2. Skær en spiral. Fra den ydre kant, skære papir plade i en spiral mod midten af pladen. Spiralerne skal være mellem 1 "og 2" bred; enhver tyndere og papiret kan rive i vinden. Du kan tegne en spiral på papiret pladen først, til at vejlede dig i at skære den.
  3. Punch et hul. Punch et hul i midten af pladen, på enden af den sidste spiral. Kontroller, at det er i midten af ​​det stykke papir plade. Hvis for tæt på kanten, vil det knække, når du kører med malstrøm i vinden. Du ønsker måske at forstærke dette hul med tape. Bind en snor gennem dette hul. Hvis du ikke har et hul puncher, kan du også tape strengen til toppen af ​​spiralen.
  4. Nyd! Kør med malstrøm, ligesom en drage. Lad vinden spin og snurre rundt den rundt. Det kan også hænges fra kanten af ​​dit hus til at fange vinden, men ikke forlader det ud i vådt eller blæsende vejr, da det kun papir.

Du kan gøre dette let håndværk idé som helst, men netop denne whirligig er fantastisk til sommer. Alle aldersgrupper vil nyde at tilbringe et par timer på dette projekt. Bare fastsat leverancerne og demonstrere hvordan man laver en whirligig, og lad børnene til deres egen kreativitet.