Hvordan man opbygger en webside

Hvordan man opbygger en webside

Du behøver ikke at være en computer ekspert til at bygge en webside. Du skal blot forstå et par grundlæggende færdigheder, og du er godt på vej. Dagens web-værktøjer og teknologi, vil hjælpe dig med resten.

Konstruktion af en webside

For at opbygge en anstændig webside, du har brug for et par grundlæggende værktøjer og en skitse, der viser alt hvad du behøver at starte en succesfuld hjemmeside. Du behøver ikke at bekymre sig om design eller stil endnu. Der er et par andre ting, du har brug for at arbejde ud først.

Registrering og Hosting dit domæne

Når du beslutter dig på dit websted emne, skal du sørge for du registrere domænenavnet og finde en vært til dit websted. Du bør altid komme op med mindst to eller tre domænenavne, hvis din første (og til tider sekund) valg er allerede taget.

Domæne Tips

Et velrenommeret domæneregistrering selskab vil have:

 • God 24/7 kundeservice via telefon, e-mail eller live chat
 • Ingen underliggende eller skjulte gebyrer
 • Lavprisselskaber privat registrering
 • En godtgørelse for en DNS overførsel
 • Domænenavnet omkostninger frafaldes med køb af hosting-tjenester

Host Tips

Når du vælger en vært til dine websider, skal du huske:

 • Mængden af ​​båndbredde tilladt
 • Som tilbydes sikkerhedsforanstaltninger for at afskrække indtrængen
 • Sidens lastning hastighed
 • Serveren operativsystem
 • Uanset om der er et kontrolpanel i en central placering

Valg af editor

HTML-editorer

Indholdet editor du i sidste ende vælger at bruge, afhænger af din erfaring i opbygning af hjemmesider. Hvis du er fortrolig med HTML eller anden kodning, ved hjælp af en HTML-editor er din bedste satsning. HTML-editorer kan nævnes:

 • Hvordan man opbygger en webside

  CoffeeCup HTML Editor

  Notesblok: Branded som "en af ​​de enkleste brugergrænseflader eventuelle Internet Web authoring værktøj," Notesblok er bare-udbenet og rent udseende, men det vil ikke fange eventuelle HTML-fejl for dig.

 • CoffeeCup: Denne forholdsvis billig HTML editor er ganske kraftfuld og har en dejlig interface til både nybegyndere og eksperter. Det omfatter også FTP som forenkler "går live" med din side.
 • Adobe Dreamweaver CC: Sandsynligvis den mest kendte af alle redigeringsprogrammer, dette program har masser af avancerede funktioner til en ekspert niveau designer, men det er simpelt nok for en nybegynder at mestre.

WYSIWYG Editors

Hvis du ønsker at opbygge din side med så lille indsats som muligt, kan en gratis hjemmeside builder være mere din hastighed, da alle arbejdet udføres med nogle få tastetryk. Du kan vælge mellem gratis WYSIWYG (Hvad du ser, er hvad du får) webredaktører og hjemmeside bygherrer som:

 • KompoZer: Med dette enkle program, du koncentrere dig om design og layout, mens programmet skaber kodningen. Programmet ligner i udseende til Dreamweaver.
 • Microsoft Expression Web 4: En anden kraftfuldt program, dette var engang en betalt produkt. Den gratis version har alle funktionerne i den betalte en, og mens en novice nemt kan bruge det, vil en ekspert værdsætte de kraftfulde funktioner den har.
 • BlueGriffon: Med en veltilrettelagt og intuitiv arbejdsområde, dette program er særdeles nyttigt for en nybegynder, der er uvant med HTML-tags. Softwaren er kendt for sin ekspertise og blev kåret som den bedste gratis software af 2012, ved PCMag.com.

Ved hjælp af et Content Management System

Content management systemer (CMS) er et alternativ til webredaktører og WYSIWYG-programmer. Disse systemer bliver en stadig mere populær metode til at starte, opbygge og vedligeholde en hjemmeside. Dette skyldes for en stor del tre populære systemer, Wordpress, Drupal og Joomla, som i høj grad har reduceret kompleksiteten af ​​igangværende website vedligeholdelse. Hvis du forventer dit websted til at vokse betydeligt i årenes løb, bygge det inde et CMS er sikkert en god vej at gå, da alle sidens elementer, herunder indhold, billeder og multimedier, kan styres fra ét sted.

Hvordan man opbygger en webside

Wordpress CMS

Disse systemer giver dig:

 • En bred vifte af skabeloner
 • Enklere måder at installere mere "klokker og fløjter" via plug ins.
 • Gratis tutorials
 • Et fællesskab af udviklere forbedre produktet

Hosting dine billeder

Du kan tilføje billeder til dit websted i en af ​​to måder: Enten uploade billeder direkte til din vært filserver, eller være vært for dine billeder på en tredjeparts websted.

Fordele ved at bruge en tredjeparts websted omfatter:

 • Omkostninger: De fleste foto hosting sites er gratis.
 • Båndbredde: Du skal bruge mindre af dit eget websted båndbredde.
 • Let at bruge: Ingen HTML erfaring er nødvendig.

Men Ulempen er:

 • Opløsning: Foto opløsning er ikke så god som med et betalt abonnement.
 • Privacy: Du kan have til at betale for at holde dine billeder private.
 • Downloading: De fleste steder tillader ikke direkte downloads af billeder; du måske nødt til at bruge links i stedet.

Sætte det hele sammen

Nu hvor du har alle de logistik på plads, kan du sætte det hele sammen med den stil, du ønsker. Den vanskelige del er at finde ud af, hvordan en webside er bygget; den sjove del er at designe den. Tag din tid og eksperimentere med alt på internettet har at tilbyde.

Ved hjælp af en skabelon

Da målet om en web-hosting service er at sælge dig en hosting-konto, mange af disse tjenester tilbyder yderligere værktøjer og skabeloner (normalt mod betaling), der giver dig mulighed for at starte dit websted hurtigt. Hvis dit mål er at skabe en forholdsvis simpel hjemmeside, disse produkter er ofte pengene værd. Bare sørg for at du kun betaler et engangs-gebyr og ikke tilmelding til et løbende abonnement-baseret tjeneste.

Dele af siden

At opbygge en side, der klarer sig godt i søgemaskinens resultater, stilarter korrekt, og viser som ønsket i flere browsere, skal du formatere siden korrekt. HTML er et markup sprog skabt til at layout en side i form af en skitse. Når man bygger en HTML-side, et absolut minimum kodning det kan have, er:

<! DOCTYPE html>

<Html>

<Head>

<Meta charset = "UTF-8">

<Title> dokumentets titel </ title>

</ Head>

<Body>

Indholdet af dokumentet ......

</ Body>

</ Html>

De fleste af formateringen af ​​en side forekommer mellem den åbne og lukke <body> tag. Du vil placere tekst, billeder, grafik, formularer, en sidefod, og måske mere inde i dette tag, afhængigt af kompleksiteten af ​​dit websted.

Formatering indhold

HTML-tags er designet til at skabe sidens hierarki af betydning og sikre webbrowsere forstår indholdet på din side, så det gør rigtigt. Selv om der er et betydeligt antal HTML-tags, vil du sandsynligvis kun bruge en håndfuld fælles dem i første omgang.

 • En <H1> bør kun bruges én gang på en side, og det indgår som overskriften over sidens vigtigste indhold. Resterende <H> tags bør anvendes i aftagende rækkefølge; <H2> er vigtigere end <H3>, og så videre. Det er sjældent at bruge alle seks <h> tags på en side.
 • Den <p> </ p> åbne / lukke afsnit tag bruges omkring hver afsnit i teksten. Du kan bruge <br/>, hvis du ønsker et ikke-breaking mellemrum mellem afsnit.
 • Hvis et ord eller et par ord skal fremhæves, kan du bruge <b> </ b> tag til fed ordet eller <em> </ em> tag til kursiv det.
 • Når citerer oplysninger fra en anden kilde, udpege det ved at placere indhold mellem åbne / lukke <blockquote> tags.

Da HTML bruges til at formatere en side, er afhængige af CSS til at styre udseendet.

Beskæftiger sig med billeder

Billede Coding

Hvis du vil føje et billede til din side, vil du indsætter <img> tag på den side, hvor du vil have billedet skal vises.

<Img src = "myPhoto.jpg" alt = "My Family Picnic" width = "100" height = "200" hspace = "3" vspace = "3" border = 1 ">

Her er, hvad hver af attributterne kontrollerer.

 • Højde / Bredde: Målt i pixels, denne attribut styrer den nøjagtige størrelse af dit billede. Alle billeder skal indeholde højde og bredde attribut, fordi den fortæller browseren den mængde plads til reserve for billedet. Hvis denne attribut ikke er inkluderet, det sinker indlæsningstid.
 • Hspace / vspace: Selvom denne attribut giver en acceptabel måde at styre den vandrette og lodrette plads omkring et billede, denne afstand oftere kontrolleret af et stilark.
 • Border: Dette er en anden detalje, der normalt kontrolleres af et typografiark. I kodningen eksemplet ovenfor, ville billedet have et 1 pixel ramme omkring det.
 • Alt: Dette er lidt af tekst, der beskriver billedet; alt tag skal altid indgå for tilgængelighed.

Brug af Korrekt Extension

Hvert billede format er designet til et bestemt formål, så det er nyttigt at forstå, hvad hver enkelt gør. Uanset din filtype, altid optimere til internettet, så dit billede belastninger hurtigt.

 • JPG: Disse format er bedst egnet til billeder og kompleks grafik, og det virker ikke godt for stregtegninger, bogstaver eller simple grafik.
 • GIF: Brug dette format til billeder med kun et par forskellige farver, såsom stregtegninger, sort og hvid billeder og lille tekst. Hvis du vil have et animeret grafik eller et billede med en gennemsigtig baggrund, skal du bruge denne metode.
 • PNG: Denne filtype bygger på konceptet om en GIF. En af dens ekstra funktioner er muligheden for at kontrollere graden af ​​gennemsigtighed, også kaldet opacitet. Bare være klar over, at nogle ældre browsere ikke støtte udvidelsen.

Tilføjelse Interaktivitet

Tilføjelse interessant indhold er vigtigt, hvis du vil have dine besøgende til at komme tilbage efter mere. Der er et par grundlæggende elementer, som alle skaber hans eller hendes første webside bør vide, hvordan du tilføjer. Disse funktioner giver din Internet besøgende til at kontakte dig via e-mail eller kommunikere med hinanden ved hjælp af social networking værktøjer.

Email

E-mail er en af ​​de enkleste stykker af interaktion, du kan placere på dit websted. Hvis du vil tillade en person at e-maile dig, brug denne kode:

Send mig en <a href=mailto:[email protected]?Subject="Hello"> email </a>

Når en bruger klikker på linket, vil det åbne hans eller hendes e-mail-program og placere ordet "Hello" i emnelinjen. Hvis du ikke vil have noget i emnelinjen, fjern? Emne = "Hello" fra tag.

Hvordan man opbygger en webside

Chatango Chat Room Editor

Fora, blogs, og Kanaler

Hvis du vil have et forum, blog eller et chatrum på dit websted, så sørg for din webhost tilbyder disse tjenester, før du tilmelder dig. Da sociale netværk og samarbejdsværktøjer har langt forbedre besøgendes oplevelse, de er helt sikkert gode funktioner til at omfatte. Men det er lidt mere kompliceret at eftermontere disse tjenester, når dit websted er blevet oprettet. Hvis du har brug for at eftermontere, er der måder at tilføje blogs og chatrooms til en eksisterende hjemmeside. Der er også nogle få virksomheder, der stadig tilbyder gratis forum hosting med begrænsede annoncer.

Lancering webstedet

Når siden er bygget, er du nødt til at gøre det live. Dette opnås ved at placere siden, eventuelle billeder, der bruges på siden, og det stylesheet (hvis du har brugt en) på en server med forbindelse til internettet. Selv om det kan lyde kompliceret, det er egentlig bare en træk og slip-funktion.

Hvis du har brugt en editor program med FTP indbygget, vil du blot gå til menuen, og klik på "Publish" eller "Upload". Dette vil indlæse alle de filer, du har valgt på den eksterne server.

Hvis dit program ikke har FTP, skal du:

 1. Download en FTP-program; FileZilla er almindeligt anvendt.
 2. Input login og information kodeord for den eksterne server; hosting selskab vil levere disse.
 3. Når du har forbindelse til den eksterne server, skal du skubbe dine mapper og filer ind i området, der er udpeget af hosting firma.

Få dit websted bemærket

Når dit websted er oppe og køre, du ønsker at sikre folk kan finde den. En af de første ting, du kan gøre, er e-mail sidens link til familie, venner og andre kontakter. Du kan bruge de sociale medier eller sociale bookmarking steder at annoncere din side er live. Vigtigere er det, for det lange løb, sende dit websted til Google, Bing og Yahoo. Indgivne kan du øge synligheden i søgemaskinens resultater ved at opdatere dit websted ofte med kvalitetsindhold.