Hvordan man opbygger en Velcro Display Board

Hvordan man opbygger en Velcro Display Board

Hvis du arbejder som en søndagsskolelærer eller en lærer i en børnehaveklasse, er det nogle gange er nyttigt at have en Velcro lystavle praktisk at anvende en Velcro ord eller billede til at hjælpe lære børnene en lærestreg.

Du bliver nødt til at besøge den lokale håndværk butik, hvor du bliver nødt til at købe en række forskellige materialer til at forberede Velcro lystavle. Det første materiale, du vil få brug for er en opslagstavle, som bliver nødt til at måle 3 fod med 2 fod. Dette vil give mulighed for en anstændig mængde plads til at arbejde med. Når du har købt opslagstavlen, skal du derefter købe et stof med et tyndt lag af polstring. Polstringen skal placeres under stoffet for at give det en lille smule af polstring for at stikke genstande på bordet. Du vil også nødt til at købe den Velcro, der skal bruges til at fastgøre elementerne til bestyrelsen. Når du har gjort dette vil du nødt til at forberede den opslagstavlen.

Når du er ankommet hjem fra håndværk butik sat ned for at dække kork bord med polstring først. Placer en række hæfteklammer i polstringen til at holde det på plads, og når du har gjort dette hente stoffet og wrap omkring opslagstavlen og fastgør med hæfteklammer til at holde på plads.

Det næste skridt er at hente stof stykker, som du ønsker at knytte til den Velcro lystavle og placere en række Velcro stykker på ryggen af ​​billederne. Når du har gjort dette skære spidsen ud fra stoffet lim. Stoffet lim vil blive anvendt til at holde Velcro på plads på stoffet billeder og velcro lystavle. Når du har gjort dette, vil du nødt til at lade limen tørre helt, før at placere tunge genstande på bordet.

Du bliver nødt til at placere en ledning på bagsiden af ​​brættet for at vedhæfte en støtte wire, der vil gøre det muligt Velcro lystavle til at hænge på væggen. Når du har lagt tråden på bagsiden vil du ønsker at placere nogle dekorative stof eller ramme omkring kanterne af Velcro lystavle at gøre det mere dekorative.

Sørg altid for, at ledningen på bagsiden er sikker og på plads forud for at stille noget tungt på displayet bestyrelsen på grund af hvis Velcro lystavle sker for at falde til jorden, noget værd nogen penge på bordet kunne bryde. Den kork bord kunne bryde, hvis den rammer jorden lige højre, da kork bord er ikke en robust objekt og det meste af den tid, de vil bryde, når droppet lige højre.