Hvordan man opbygger en piedestal seng

Der er en række grunde til, at du skal bruge en piedestal seng i et mindre område, med den ekstra fordel af ikke at skulle have en boks foråret under din madras. I de senere år disse er blevet mere populære end de fleste andre stilarter madras.

Du bliver nødt til at rejse til din lokale home forbedring butik, før du begynder at bygge piedestal seng. Du skal have disse stykker af tømmer, inden du starter dit projekt. De stykker træ, du vil få brug for vil være 2x4x7 som vil være nødvendigt at skære ned på størrelsen af ​​80 inches. Når du har to stykker, der måler dette vil du nødt til at købe 2 stykker 2x4x5 som vil være nødvendigt at skære ned på størrelsen af ​​54 inches.

Når du har denne vil du også nødt til at købe yderligere 2 stykker af tømmer, der måler 2x4x5 såvel som bliver nødt til at måle 50 inches i længden. Disse vil være støtte bjælker, der vil gå i midten område af din piedestal seng.

Du vil også nødt til at købe 2 stykker krydsfiner, der måler 4x8, og disse vil være nødvendigt at skære ned på størrelsen af ​​80 inches med 27 inches. Dette vil være det, der bruges til at placere din madras på.

Du vil også nødt til at købe et antal hængsler der vil blive anvendt i hjørnerne af sengerammen. Disse vil holde de to sider sammen med de to endestykker af tømmer. Når du har hængslerne skal du også købe en række drywall skruer, som du vil bruge til at placere krydsfiner, der vil holde op madrassen.

Med træstykkerne, som du har målt og oprettet på siden, tage og vedhæfte hængslerne til hver side af 2x4. Vil du ønsker at placere hængslerne på indersiden af ​​rammen, så du ikke kommer til at se disse hængsler når man ser på sengen. Når du har alle fire brikker sammensætte det næste skridt er at tage de to andre støtte bjælker, der skal bores i den resterende ramme piedestal seng. Når du har dette gjort du bliver nødt til at tage de stykker træ, som du målt til at være skåret i størrelsen 80 x 27 inches. Vil du ønsker at placere disse på toppen af ​​rammen og mødes på midten. Når du har dem i midten af ​​sengen være sikker på at du skruer en række skruer i brædderne for at holde dem på sengen. Når du har placeret dem på sengerammen og sikret dem vil du ønsker at tilføje din madras. Eller hvis du ønsker at du kan tilføje et lag maling på piedestal sengeramme du har foretaget.