Hvordan man opbygger en Pet Door

Hvordan man opbygger en Pet Door

At lære, hvordan man opbygger et kæledyr dør kan spare dig timers tid at åbne og lukke døren til dit kæledyr. Heldigvis med de mange forskellige kæledyr dør kits til rådighed, dette projekt bør kun kræve omkring en time at gennemføre.

Inden installation af en Pet Door

Før plukke ud af døren, du ønsker, skal du sørge dit hjem er velegnet til et kæledyr dør. At tage sig tid til at overveje konsekvenserne af at installere et kæledyr dør vil reducere risikoen for, at dit kæledyr dør forbliver uudnyttet, efter at den er installeret.

 • Sørg for, at dit kæledyr dør vil være i stand til at fungere. Dekorative storm døre, for eksempel, skal fjernes eller åbnes altid, når dør til kæledyr er i brug. Franske døre og glasskydedøre er også uegnede til et kæledyr dør.
 • Tjek din hegn og værftet. Ukontrollerede hunde kan hoppe over eller grave under hegn, spise giftige planter, eller grave op landskabspleje. Prøv at minimere fristelser for dit dyr at opføre sig forkert.
 • Sørg dit kæledyr vil bruge døren. Mens nogle dyr kan være i første omgang tilbageholdende med at bruge et kæledyr dør, men alligevel hurtigt tilpasse sig, kan andre nægter at bruge et kæledyr dør.
 • Vær forberedt på energitab. Kladder er almindelige i områder med et kæledyr dør og kan medføre en betydelig stigning i din opvarmning og afkøling omkostninger.

Vælge en Pet Door

At vælge den rigtige dør til kæledyr for dit kæledyr og hjem er afgørende for projektets succes. Det store udvalg af muligheder til rådighed, kan få dig til at overse et centralt element nødvendig for dit kæledyr dør.

 • Vær sikker på at vælge en dør, der er passende dimensioneret for dit kæledyr. En ekstra stor dør betyder ikke nødvendigvis, det vil rumme en ekstra stor hund.
 • Tænk sikkerhed. Sørg for, at døren kan sikkert låst natten, eller når du er på ferie.
 • Overvej dyreliv. Folk, der bor i landdistrikterne bør være opmærksomme på, at vaskebjørne og andre dyr kan forsøge at få indrejse i dit hjem gennem dør til kæledyr. En magnetisk krave på dit kæledyr, der arbejder med døren kan fungere som afskrækkende. I by- og forstadsområder, kan boligejere opleve, at omstrejfende kæledyr kan vandre ind i deres hjem.
 • Prøv at undgå energitab. Vælg et kæledyr dør, der vil forsegle godt med yderdøren for at forhindre træk.

Hvordan man opbygger en Pet Door på en time

Når du har valgt den rigtige dør for dit kæledyr, et kit købt fra ethvert hjem forbedring center burde gøre dette til en hurtig opgave, at selv en nybegynder kan fuldføre i en time.

 1. Ved hjælp af en plan og målebånd, tegne en skitse af hullet behov på døren i blyant. Fabrikanten skal give dimensioner til din dør. Sørg for at give mulighed for mindst tre inches i bunden før opskæring din hul. Generelt bør man også forsøge at centrere hullet så meget som muligt.
 2. Klip hul med en sabel sav.
 3. Ved hjælp af silikone caulk, placere en perle omkring begge sider af det nyoprettede åbning.
 4. Tryk rammen af ​​kæledyr dør gennem hullet og på plads.
 5. Gå til den anden side af døren, og tryk den tilsvarende stykke trim, indtil den låses på kæledyr dør.

Afsluttende betragtninger

Vide, hvordan man opbygger et kæledyr dør kan friste dig til at installere en under mindre end ideelle omstændigheder. Husk, at nogle kæledyr ikke egnet til et kæledyr dør. Det kan ikke være rimeligt at bygge en dør for en særlig stor kæledyr. Andre dyr kan vægre sig ved at bruge dør til kæledyr, uanset hvordan de er introduceret til det. Af disse grunde, nøje overveje, om et kæledyr dør kan arbejde for dig og dit kæledyr, før du beslutter dig for at installere en.