Hvordan man opbygger en kanin Hutch

Hvordan man opbygger en kanin Hutch


At lære, hvordan man opbygger en kanin Hutch er ikke så svært at gøre. Ved at gøre det selv, kan du spare nogle penge, og du er ikke begrænset af, hvor stor eller lille du vil have dit kæledyr hjem for at være. De fleste kaninbure sælges til dyrehandlere kan koste langt over $ 100,00 men med en tur til hjem forbedring butik og et par enkle værktøjer, kan du bygge en i et par timer.

Planlægning og Design

Som alle byggeprojekter, til opgave at opbygge en kanin Hutch begynder med at trække ud af planerne. Du har et billede i dit sind, hvad du vil have din Hutch at se ud, så trækker det ud på papir og være så detaljeret som muligt. Skriv ned dine mål og en liste over materialer, du får brug for (dvs. skruer, hængsler, trådnet, etc.).

Hvis du ikke er en arkitekt, så fortvivl ikke, en kanin Hutch behøver ikke at være fancy. Må ikke blive fanget i at tro, at Hutch skal have en række forskellige værelser til kanin. De fleste kaniner gøre fint med en enkelt bolig. Den Hutch er dybest set for at spise og sove. Så længe kaninen har plads nok til begge, det er glad.

Værktøj og materialer

 • Hammer
 • 3-tommer og 1-tommer søm
 • Bidetang
 • Tænger
 • Skruetrækkere
 • Lige kant
 • Målebånd
 • (2) Dør hængsler
 • (2) plader af krydsfiner, 24 "x 72" x 3/4 "
 • (2) seks-fods lange 1 "x 2" s
 • (8) Otte-fods lange 2 "x 4" s
 • Staples
 • Hønsenet, 24 "x 96"
 • Hook og øjne klinkeanordning

Hvordan man opbygger en kanin Hutch

Opbygning af Frame

For rammen af ​​denne kanin Hutch, du vil få brug for fire to-for-fours skåret til 48 inches lang og otte to-for-fours skåret til 24 inches lang.

Ved hjælp af en hammer og søm, deltage i en 24-tommer bord til slutningen af ​​en 48-tommer bord, så det ligner bogstavet L. Nail en anden 48-tommer bord til den anden side af 24-tommer bord, så det nu ligner en U. Når du tilføjer den anden 48-tommer bord, skal du sørge for du slutte det på samme måde som den foregående, hvilket betyder mod enden af ​​den 24-tommer bord eller mod toppen af ​​det. Gennemfør den nederste del af rammen ved at slutte en anden 24-tommer bord ved den åbne ende af rammen.

Drej rammen, så en af ​​de 48-tommer sider vender mod dig. Deltag i en 24-tommer bord, der er anbragt lodret, på hjørnet af rammen. De fire-tommer bredde side af Bestyrelsen bør have mod 48-tommers side af rammen og de to-tommers side mod 24-tommer bord langs rammens ende. Medlem et bord i hvert hjørne på denne måde.

Deltag i en 48-tommer bord til toppen af ​​de lodrette brædder, så det ser ud præcis som den nederste del af rammen. Afslut sammenføje toppen af ​​rammen ved hjælp af to 24-tommer og en anden 48-tommer bord. Når rammen er færdig, vil det se ud et indrammet rektangel.

Klip et stykke trekvart-tommer krydsfiner i to, to-fods-by-to-fods firkantede stykker og søm en til hver ende af Hutch. Skær et stykke af krydsfiner, så det måler 24 af 48 inches og nagle det til bagsiden af ​​Hutch. Hammer i et søm hver tredje inches så bagsiden er fastgjort.

Klip et stykke hønsenet, så det måler 24 med 48 inches og hæftning eller nagle den til undersiden af ​​kanin Hutch. Klip et stykke hønsenet, så det måler 24 af 24 inches og hæftning eller nagle den til venstre side på toppen af ​​Hutch. Skær en 24 med 24 tommer stykke krydsfiner og søm til højre side af toppen af ​​buret.

Opbygning af Door

Skær to 46-tommer længder af en ad to bord og to mere ved 24-inches i længden. Deltag dem til at gøre et rektangel, ligesom du gjorde med rammen bunden. Skær et stykke krydsfiner, der måler 23 inches med 24 inches og nagle den til højre side af rektanglet. Klip et stykke hønsenet der måler 23 inches med 24 inches og hæfte den til venstre side af rektanglet.

Tilføj hængsler til toppen 46-tommers længde af træ, der udgør døren. Fastgør den anden side af hængslerne til 48-tommer bord på forsiden af ​​Hutch så døren vil svinge opad. Fastgør øjet og krog låsemekanisme på den nederste side af fronten.

Tilføjelse benene

Når lære at bygge en kanin Hutch, er det vigtigt at huske at sikre, at det er på ben, så bunden af ​​Hutch ikke kommer i kontakt med jorden. Dette tillader kanin hjem for at være tørrere og sundere fordi sine ekskrementer vil falde til jorden nedenfor.

Vend Hutch igen og deltage i en 48-tommers længde på to-by-fire bord på hvert hjørne. Sørg for at alle fire ben er lige lange, så Hutch sidder jævnt.

Afslutning af Rabbit Hutch

Kaninen bur er fuldstændig. Du kan nu vælge at male træet, plette det eller bare lade det vejr naturligt. Hvis du vælger at bruge maling eller bejdse, ikke anvende den til træet på indersiden af ​​Hutch fordi kaninerne kan tygge på træet, og du ikke vil have dem indtagelse af maling eller bejdse.