Hvordan man opbygger en hund Run

Hvordan man opbygger en hund Run

Gør-det-typer vil sætte pris på vores to Minute Hund Rådgivning klummeskribent Wendy Nan Rees'tips om hvordan du bygger din egen hund løb. Læs videre for at finde ud af, hvordan du kan udfylde dette projekt i en enkelt weekend.

Tip: Hvordan man opbygger din egen hund Run

Mission Remodel!

Hej alle! Jeg tog de sidste to uger fra at håndtere nogle hjem forbedringer, men jeg er glad for at være tilbage. Hvad jeg troede ville være en simpel opgave har vist sig at være en meget stor en. Det virkelige arbejde begyndte, da mine tre drenge kom hjem fra nitten dage på kennel! Det vigtigste, jeg havde planlagt under min pause var at genopbygge min hund køre og at omskole mine drenge til at gå på toilettet på ét sted. Vi havde haft nogle hus ulykke spørgsmål, og du kan huske, at jeg havde monteret alle tre af mine drenge med belly band doggie bleer.

Før drengene gik til kennel jeg havde dem afprøve de bleer i fire dage bare for at være de arbejdede så godt som lovet. Når hundene var på kennel, jeg sluppet af alle deres gamle ejendele, der muligvis kan bære en rest lugt af deres mareridt, og købt nye forsyninger, herunder retter og legetøj. Jeg også tilførslerne på godbidder, som jeg kunne bruge som uddannelse belønninger i de kommende dage. Som du sikkert kan fortælle, jeg havde en plan!

Trin ene involverede renovering del af min gård i en sikker og attraktiv hund løbe. Trin to ville indebære omskoling mine hunde til at bruge tiden og holde op med ulykker i huset. Ingen lille ordre, men helt værd.

Opbygning af Hund Run

Det første skridt i at skabe en hund løbe er at vælge den rigtige placering. Kig efter et sikkert sted, du kan hegnet ud til alle sider, og sørg for at have nok plads til det antal hunde, du har til hensigt at bruge flugt i på samme tid. Jeg har tre hunde, så jeg placeret min hund løbe på den side af mit hus, hvor jeg har både sol og skygge. Der er også en slange i nærheden, som vil komme i handy for rengøring. Den plads jeg bruger er seks meter bred af tolv meter lang på siden af ​​mit hjem. Jeg har en væg på hver side, så alt jeg havde brug for at gøre, var at installere en port i hver ende til at vedlægge rummet. Hvis du ikke har en væg, som du kan bruge, kan du installere hegn i stedet. Jeg kan lide at bruge picket hegn, men jeg har også brugt kædeled hegn i fortiden. Jeg malede hegnet mørkegrøn, hvilket gjorde det ser meget sød. Men kan du male det eller bare lade det den måde, det kommer. Valget er dit.

Jeg hyrede min gartner til at hjælpe mig med næste trin, men du kan gøre dette selv, hvis du er handy og kan lide at gøre arbejdet selv. Jeg havde ham rense ud i hele side løb. Vi sprede nogle gamle ært grus, og jeg bare havde ham vende jorden for at blande den gamle ært grus i at skabe en base. Dernæst havde jeg ham sætte ned nogle sphagnum som stødpude for hundene. Efter at vi fastsatte en 50 £ pose jord kalk pulver til at absorbere alle lugte og være med til at dræne urinen.

Endelig vi lagde alle nye ært grus på det øverste lag og installeret tre nye urin sticks at lokke mine drenge til potte i deres nye hund løbe. Alt kiggede stor, da vi var færdige.

Den store test kom sidste fredag, da drengene kom hjem fra kennelen. Jeg straks bragte dem ud til tiden, og jeg brugte et par ord, de kender, "skynd dig, gå tisse tisse". Drengene elskede deres nye plads, og straks gjorde deres virksomhed præcis, hvor jeg ville have dem til. Vi er off til en god start! Jeg gav dem de behandler det samme med "god dreng, god dreng"!

House Training Revisited

Som for omskoling dem i huset, jeg er nødt til at begrænse deres indtag af vand, og tage dem ud hver anden time for at sikre, at de forstår, hvad jeg vil have dem til at gøre. Jeg skal være meget konsekvent med dem, fordi det vil tage en god måned at omskole dem. Jeg har brug for at have tålmodighed, men vi er kommet godt fra start.

Hidtil bleer fungerer godt og hundene synes ikke at huske dem. Jeg vil ikke lade drengene har fuld køre af mit nye hjem til engang, men jeg har køkkenet sat op med senge til dem, når jeg ikke er hjemme. Jeg vil holde dig orienteret om, hvordan vi kommer sammen, men jeg ved, at vi alle kan lære at leve lykkeligt sammen igen.

"Husk, at dyrene i dit liv er ikke bare dine kæledyr, de er dine venner." WNR

Mere Great Tips fra Wendy

  • Hvordan laver Bording mindre stressende for din hund
  • Boarding din hund i Disneyland
  • Apple Crisp hundekiks