Hvordan man opbygger en Grape Arbor

Hvordan man opbygger en Grape Arbor


At lære, hvordan man opbygger en drue lysthus kan være en udfordring, men hvor meget af en udfordring, afhænger af kompleksiteten af ​​Lysthuset, du vælger. Selv noget simpelt vil tilføje skønhed og funktion til din have, hvis du vokser druer.

Gør-det-selv Grape Arbor

Opbygning af en drue arbor behøver ikke at være komplekse. Faktisk så længe du give dine druer med en vis form for struktur til at klatre, er de tilbøjelige til at gøre godt. Det er vigtigt, at strukturen er høj nok og robust, som vinstokke kan blive tung over tid, hvilket fører til et sammenbrud på mindre end stærke trellis designs.

Til at begynde dit projekt, arbejde gennem følgende proces. Sørg for at kortlægge dine planer før flytning.

  1. Vælg den rigtige træ: Du har brug for træ behandlet for udendørs. En drue lysthus vil vare i årevis, hvis du vælger den rigtige type træ til at oprette den. Cedar er en god løsning, fordi den er mere modstandsdygtige over for meldug og råd selv i hårdere vejrforhold. Det er også let at forme og stærk men let.
  2. Vælg et solrigt sted: Grapes gerne være i fuld sol, men du også ønsker at vælge et område, der tilføjer til udseendet af din have. Et lysthus kan være en stor tilføjelse til dit hjem landskabspleje. Du ønsker også at sikre, at der er tilstrækkelig kvalitet jord og god dræning rådighed.
  3. Læg poler: Det er vigtigt at lægge ud placeringen af polerne. De er rammerne for Lysthuset og skal være stærk, tyk materiale. Jo mere du lægger i, jo større Lysthuset vil være, men du ikke ønsker pæle fordelt ud over seks meter i de fleste tilfælde.
  4. Grave huller: grave huller for hver pol. Placer stængerne i hullerne og sikre, at de er plan. Derefter placeres beton omkring bunden af ​​hver enkelt. Lad dem sætte før flytning.
  5. Vælg et gitter: Du kan oprette din egen gitter design til toppen af Lysthuset eller købe en premade produkt fra din lumberyard. Nøglen er at vælge den type, der kræves af den type druer, du har valgt. Gitteret arbejde bør fastgøres til hver af polerne gennem søm eller bolte.

Mere omfattende Grape Arbor Planer

Når det kommer til at lære, hvordan man opbygger en drue lysthus, der er mere kompleks, der er nogle store ressourcer til at hjælpe dig. Det kan være, at du ønsker at tilføje belysning til rummet, så du kan bruge det til et opholdsområde samt. Det kan være nødvendigt at tilføje ledninger op polerne at give vinstokke mere evnen til at forcere. For at hjælpe dig, overveje følgende ressourcer til drue lysthus design:

  • Michael James giver en række YouTube-videoer, der kan hjælpe dig med at lære mere om at bygge et espalier, herunder trin for trin design hjælp. Han giver flere muligheder for dig at vælge imellem, herunder lave og høje espalier-systemer.
  • Den WoodWrokersWorkshop.com tilbyder en række gratis planer, du kan downloade og bruge til at skabe en drue lysthus eller espalier. Du må tage sig tid til at overveje en række af dem, indtil du finder den, der fungerer bedst for din drue voksende behov.
  • HGTV.com tilbyder en detaljeret, trin for trin forklaring på, hvordan man opbygger en drue lysthus på deres hjemmeside. De fleste personer med grundlæggende hjem forbedring færdigheder kan bygge denne imponerende design inden for få dage.

Check med din lokale Builders og Indre forbedring centre

Hvis du er usikker, hvis du ønsker at tage på projektet med at opbygge din egen lysthus fra bunden, skal du tale med lokale bygherrer til støtte. Desuden kan nogle hjem forbedring centre tilbyder premade produkter, du kan købe og bruge som en drue lysthus. Kig efter enhver form for haven lysthus, men vær sikker på det vil fungere godt for den type druer du har valgt at plante.